0

Е то какво очаква зодиите зпоред Маг Розали през следващите дни:

Овен – действайте; Време е да проявите по-голяма активност. Времето за размисъл вече е отминало и сега трябва да действате. Пътят към самопознанието вече е отворен пред вас. Посветете се изцяло на целите си. Проверете отново всички факти, защото изглежда, че пропускате нещо, което е много съществено и важно за вас. За дамите: Не се афиширайте прекалено, за да не изгубите от вашата мистериозна женственост.

Телец - вдъхновение; Предстои ви период на творчество и красота. Музата на вдъхновението ви е спътник непрекъснато и ще ви навестява често, като ви дава много нови идеи. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Той няма да ви подведе. В края на периода ще постигнете изключителна хармония между твореца във вас и външния свят. За бизнесмените: Внимателно обмисляйте и вземайте решения през този период, защото идеите в главата ви са твърде много. Възможно е идея, която първоначално не ви се е струвала най-подходящата, да се окаже, че е най-правилното решение.

Близнаци – първични сили; Подтискането на някаква болезнена ситуация съживява първични сили у вас. Когато използвате тази енергия правилно и в положителна посока, ще ви се дадат сили за смели дела и подвизи. Тези инстинкти, които проявявате през този период, могат и да ви предпазят от приближаваща опасност. Предупреждение! Ако примитивната и инстинктивна сила надделее или не бъде усвоена, то поведението ви ще стане безразсъдно, а може би дори саморазрушително. Внимавайте и се пазете от насилие, от липса на ред и злоупотреба, особено с наркотични и опияняващи вещества.

Рак – в мъглата; Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси, които са неясни за вас и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели и това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.

Лъв - компромиси; Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Дева – докажете се; Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, изпитвате страст към пътешествията. Възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост.За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Везни - сигурност; Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция - това са само някои от нещата,   които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация. Изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата. Работоспособни сте, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете, за да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции.

Скорпион - респект; През този период ще проявите активен и мощен интелект. Ще сте смели, храбри, успешни. Ще вдъхновявате и насочвате другите, но без да всявате страх и ужас. Ще бъдете перфектния лидер. Ще взимате мигновени решения и ще демонстрирате завиден опит в своята област. Ще изслушвате внимателно съветите на околните, но ще действате по свой начин. Няма да се спирате пред нищо, но ще проявявате респект към обществените ценности и закони.

Стрелец - просветление; През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от нови идеи и творчески подем, за които до момента не сте подозирали. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътсвия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

Козирог - страст; През този период много от вас ще открият сродната си душа. Предстои нова романтична връзка или приятелство. Интимният живот ще е изпълнен с прекрасни любовни отношения, ще бъдете обзети от страст. Ще изпитвате единство и хармония с вашата половинка. За много от вас е дошло времето за по-дълбоко обвързване, поемане на отговорност и задължения. Брак. За бизнесмените: Обърнете внимание на сътрудничеството и партньорството, което носи нови идеи и възможности.

Водолей – старайте се; Всеки път, когато прилагате своята воля и енергия, вие създавате съответното силово поле. Инструментите, които ползвате за това, могат да бъдат най-различни. Затова не оставяйте нещата на случайността. Ще получите по-добър резултат, ако вложите повече грижа и старание в своята работа. Не се отнасяйте лекомислено към съветите от близки хора и не ги подминавайте. Старайте се да влагате своята енергия и чувство във всичко, което вършите през този период.

Риби – стегнете се; Момент на нерешителност. Сляпо правосъдие. Следвате традиционния път без да поставяте въпроси. Изпитвате несигурност и благодарение на нея стигате до безизходица. Не знаете как да продължите напред. Не виждате ясна алтернатива и посока. Взимате решения без да гледате напред. Изпадате в застой и отлагате много неща, които са важни за бъдещето ви. Спирате своя път, тъй като се надявате, че най-добрият избор ще стане очевиден от само себе си.

Знаци за 14-20 декември

Таро карта – Асо чаши, обърната; През този период не е подходящо да създавате нови връзки. Ще се чувстваме емоционално изчерпани. Много от вас може да изпаднат в депресия, други да преживеят емоционална криза. Загубата на вяра ще е в основата на тези емоции. Ще се чувствате нещастни заради несподелена любов. Ще изпитвате чувство за безпомощност, осуетяване на плановете ви. Пазете се да не проявите неразбиране и неоправдана ревност. Периодът бързо ще отмине. Камък - диамант; Цвят -син; Число - 12;