0

Е то каква е астрологическата прогноза на Маг Розали за следващите седем дни:

Овен - време за почивка

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция, това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация, изчаквате следващите начинание и предизвикателство, които ще ви предложи съдбата. Работоспособни сте, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете, да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции

Телец - напредък

Кипите от енергия и ентусиазъм. Сърбят ви ръцете да свършите цялата работа на света. Обзети сте от творческо вдъхновение. Енергиите на периода, като че ли са ви обладали напълно и ви тласкат напред. Всяка работа, която захванете през този период, ще бъде успешна за вас и ще ви донесе много позитиви. Внимавайте да не се преуморите от претоварване в следствие на многото неща, с които сте се захванали и искате да свършите.

Близнаци - успех

Информацията изплува на повърхността. Ефективно прилагате умствените си възможности и имате успех. Проявявате способност за правилен анализ на всеки проблем и проявявате мисловна яснота. Виждате ясно всички аспекти на дадена ситуация и дълбоко вниквате в детайлите на нещата. За някои от вас може да означава готовност за странство, добра подготовка за пътуване или планиране на успешно пътешествие.

Рак – послания свише

Възприятията в този период са много засилени. Виждате и чувствате неща,които другите не могат да видят и осъзнаят. Не се плашете! Не полудявате! Астралът и ангелите ви изпращат нови послания и предупреждения, за да не сгрешите по пътя си. Съдбата е на ваша страна само, ако слушате интуицията си и вътрешния си глас. Възприемате случващото се около вас по нов и непознат за вас начин. Можете да използвате потока от информация, който получавате през този период за по-висши цели.

Лъв – вярната посока

През този период вие ще бъдете една прилежна и практична личност. Ще носите полезна информация за събитията от чисто земен и човешки характер. Външно ще изглежда ,че сте тихи и скромни, но в същност ще имате големи амбиции. Осланяйте се на медитациите, които през този период ще ви показват правилния път. Умеете да обучавате и да вдъхновявате околните, но ще останете в сянка. Предстоят ви ситуации, в които ще проявите търпение, практичен подход и здрав разум. Ще бъдете спокойни и ще се чувствате добре в моментите, в които можете да освободите емоциите си на воля.

Дева - униние

Разочарование, несъгласие, съперничество. Унили сте от хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка, скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или близък човек.

Везни - доброта

Началото на един създаващ чувството на пълноценност проект или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна кауза. Добра воля и божествено вдъхновение, плодовитост и продуктивност, щастие и изобилие, задоволство и радост са чувствата, които ще ви водят през този период. Следвайте призванието си и проявете възприемчивост към висшите нива на астрала. Берете плодовете на добрините, които сте сторили в миналото.

Скорпион - реализация

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собственият потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Стрелец – интуиция

Предстои ви период на творчество и красота. Музата на вдъхновението ви е спътник непрекъснато и ще ви навестява често, като ви дава много нови творчески идеи. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Той няма да ви подведе. В края на периода ще постигнете изключителна хармония, между творец във вас и външния свят. За бизнесмените: Внимателно обмисляйте и вземайте решения през този период ,защото идеите в главата ви са твърде много. Възможно е идея, която първоначално не ви се е струвала най-подходящата, да се окаже, че е най-правилното решение за вас.

Козирог – в търсене

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси, които са неясни за вас и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели, а това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.

Водолей - застой

Усещате, че каквото и да правите, нещата не се променят, а си остават същите. Действията ви не ви приближават към целта. Не можете да си намерите място. Иска ви се да промените нещата и да тръгнете по нов път. Планирате някаква промяна, но чувствате, че не можете да намерите своето място в живота, затова не сте спокойни. Обзел ви е песимизъм, защото не получавате това, което искате. Всичко изглежда някак объркано, но не се притеснявайте, скоро всичко само ще се подреди и ще тръгне във вярната посока. Политиците от тази зодия ще се чувстват в капан на мислите и действията си. По-добре нищо да не предприемат през този период.

Риби - стабилност

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Знаци за периода 10-16 май

Таро карта - Глупакът

През този период всички ще се движим напред без да имаме предварителен план. Ще бъдем изпълнени с щастие, радост, оптимизъм, наивна радост и лековерие. Какво ни очаква - няма да ни интересува. Тръгваме напред без колебание и вече сме на старта. Сега е моментът да се действа импулсивно и бързо. Дали пътят ни ще е щастлив и успешен, никой не знае. Важното е да правим следващите стъпки с леко сърце без да се оглеждаме назад. Периодът е изпълнен с енергия за успешен старт, щастливо начало и всички ще пристъпим в него с много вяра и надежда. В такива периоди започват революциите. Масите са събудени и готови за ново начало. Народът е безкромпромисен към управляващите.

Камък на щастието - амазонит

Цвят на щастието - бял

Цифра на щастието - 0

С Маг Розали може да се свържете за личен прием, гледане и разваляне на магии, поръчки на талисмани и амулети за всякакви случаи, персонален хороскоп на телефон 0878 313 005 - между 12,00 и 24,00 ч.