0

Е то каква е астрологическата прогноза на Маг Розали за следващите седем дни:

С Маг Розали може да се свържете за личен прием, гледане и разваляне на магии, поръчки на талисмани и амулети за всякакви случаи, персонален хороскоп на телефон 0878 313 005 - между 12,00 и 24,00 ч.

Овен – крехко равновесие

През този период трябва да сте справедливи и безпристрастни. Нещата са поставени като на съд. Ситуацията е подложена на самооценка и везните могат да се наклонят силно в едната или другата посока за вас. Равновесието е крехко и нестабилно. По-добре отстъпете назад притаете дъх и преценете ситуацията много точно. Погледнете нещата безпристрастно и нека вашите лични чувства и емоции, да не влияят върху трезвата ви преценка. Не оставяйте нещата да се разбалансират. За много от вас това може да е свързано с развод, раздяла, договори, споразумения или дори съд и уреждане на юридически въпроси

Телец - промени

Пред вас предстои непредсказуемо развитие на нещата. Колелото на Съдбата се завърта и това е повратен момент за вас. Каквото и да ви очаква, бъдете готови да го посрещнете. Засилва се цялата енергия около вас, защото имате да извървите дълъг път. Бъдете активни през този период, взимайте инициативата в свои ръце, действайте със замах. Сега за вас започва нов житейски цикъл, в който е важно да приемете нещата такива, каквито са.

Близнаци - магия

Магически период за вас. Смесете нещата в най-правилната пропорция и така ще постигнете желания резултат. Премислете добре и анализирайте проблемите си. Начертайте си план за действие и го следвайте стъпка по стъпка. Не залитайте наляво или надясно, следвайте средния път. Сега не е време за крайности. Периодът ще е успешен, ако сте умерени и не се поддавате на изкушенията, които ви заобикалят.

Рак - смелост

Преодолейте противоречията, само така ще получите признание и уверение от страна на околните. Преодолейте пречките. Подкрепете общочовешка и благородна позиция. Накарайте различните страни, обзети от противоречия, да работят в съюз, заедно за общото благо. Защитете нещо, което се намира в начален етап на своето развитие. Достатъчно сте издръжливи, за да реализирате целите си. Смелост, сила и успех са нещата, които ще ви съпътстват през този период

Лъв - внимавайте

Всичко се обръща срещу вас. Хората се опитват съзнателно да ви наранят. Връхлитат ви обстоятелства, които са извън вашия контрол. Ще имате опасения в следствие на кошмар или някакво видение. Внимателно наблюдавайте онези, които ви заобикалят, някой от тях се опитва да ви забие нож в гърба.

Дева - вдъхновение

Кипите от енергия и ентусиазъм. Сърбят ви ръцете да свършите цялата работа на света. Обзети сте от творческо вдъхновение. Енергиите на периода, като че ли са ви обладали напълно и ви тласкат напред. Всяка работа, която захванете през този период, ще бъде успешна за вас и ще ви донесе много позитиви. Внимавайте да не се преуморите от претоварване, в следствие на многото неща, с които сте се захванали и искате да свършите.

Везни - хармония

Предстои ви период на творчество и красота. Музата на вдъхновението ви е спътник непрекъснато и ще ви навестява често, като ви дава много нови творчески идеи. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Той няма да ви подведе. В края на периода ще постигнете изключителна хармония между твореца във вас и външния свят. За бизнесмените: Внимателно обмисляйте и вземайте решения през този период, защото идеите в главата ви са твърде много. Възможно е идея, която първоначално не ви се е струвала най-подходящата, да се окаже, че е най-правилното решение за вас.

Скорпион - пари

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Стрелец - преоценка

Изпитвате необходимост от усамотение. Имате нужда от повече грижи за душата си. Прекарвате ценно време в усамотение. Правите преоценка на истинските чувства и се консултирате с вътрешния си глас. Обърнете повече внимание на сънищата си през този период и важните поуки от тях. Отговорите, които търсите, трябва да намерите сами. Само тогава ще постигнете напълно целите си.

Козирог - страх

Поведението и присъствието на другите смущават душевното ви спокойствие. Чувствате се блокирани, сякаш пред вас има препятствия, които не можете да преминете. Моментът е кризисен за вас. Изпитвате страх да поемете отговорност за пътя, който трябва минете. Изолирате се и се чувствате неспособни да се изправите на крака. Реалността понякога е груба, но трябва да съберете сили, за да се справите и да продължите напред.

Водолей - ново начало

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство, дори там, където сте имали съмнения. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.

Риби - реализация

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Знаци за 7 -13 юни

Таро карта - Двойка жезли

През този период ще доминирате с личното си присъствие. Проявявайте кураж и отстоявайте мечтите си. Осъществявате начинанията си посредством силна воля,постигате целите си. Натрупвате богатство с много труд и изпитвате удовлетвореност и гордост от постигнатите материални придобивки. Това няма да спре и ще продължи и в последващ период. Сега е време за ликуване и радост.

  • Камък на щастието - тюркоаз
  • Цвят на щастието - червен
  • Цифра на щастието - 26