0

Ели Маринова e един от най-популярните нумеролози и кабалисти в България. Изготвя рождени нумерологични карти и прогнози за периодите в живота и за текущите 12 месеца. Наред с това дава гадателски консултации за всякакви проблеми чрез Кабала, карти Таро, Астрология и китайската система И-Дзин. Тя е специалист и по етнорелигиозни и окултни практики. За консултация и контакт с Маринова: eli-taro.com, телефон: 0896 530 106.

Какво ни е подготвила съдбата за месец юни. Този отговор дава кабалистът Ели Маринова чрез разшифроване на индивидуалния нумерологичен код, сочещ бъдещето. Гаданието успява да улови основни футурологични тенденции в различни сектори – семейство, работа, лични отношения. За шестия месец се очертават доста добри перспективи за отпуски и почивки, които ще преминат интригуващо и по ноти. Другата сфера са ремонтите – планирани или не, както и флиртовете и новите запознанства.

За да научим какво още ни се пише през новия месец, трябва само да изчислим своя път в живота. Той се получава, като съберем всички цифри от звездния си код – рождена дата (ден + месец + година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число. Например за човек, роден на 3.12.1965, изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира до едноцифрено число чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане има път на живота - деветка. А ето и основните тенденции, които Ели Маринова изчисли специално за в. „Телеграф“ за месец юни според пътя на живота ни (от 1 до 9).

Път 1: Борите се за нова заплата

През юни за вас времето ще е динамично, забързано и напрегнато и може би малко противоречиво. През този месец всичко, с което се захванете или което ви се случи, ще е в по-голям мащаб. Ще сте завладени от амбиция за победа, възможно е да е на всяка цена. Ще използвате силата и смелостта си, за да наложите мненията си, да се преборите за правата и изгодата си, да постигнете целите си. Ако успеете да овладеете изпреварващите си импулси и не си изпускате нервите, когато не трябва, ще имате възможност да разчитате на вярната си преценка за събитията, фактите и хората, а това ще ви даде възможност да постигнете материална победа и не само. Но не поемайте недобре обмислени рискове. Възможно е да решавате задачи, свързани с транспорта, търговията, с едрия корпоративен бизнес или просто да се захванете с по-мащабен ремонт. Възможно е да получите повишение на заплатата или да ви повишат в длъжност, да получите нови поръчки за работа. Или пък ще ви се наложи да се борите за материална независимост. Възможно е през юни да замислите или да осъществите далечно пътуване или пътешествие, да контактувате с хора от далеч. През този месец може да ви се наложи да се занимавате и със съдебни дела и процедури. Ако сте планирали отпуската си за юни, възможно е почивката да протече не точно като почивка.

За да се радвате на щастливи взаимоотношения в любовта, ще е добре да бъдете разбиращи и отзивчиви, търпеливи и толерантни, а не напористи и властни тирани. По принцип не губете време заради дреболии и не бъдете агресивни.

Път 2: Пазете нервите си

Възможно е месецът да е по-напрегнат от очакваното, но през него ще имате възможност да се докажете като добри психолози и дипломати. Времето е подходящо за натрупване на полезна информация, за явяване на тестове, изпити, интервюта с цел подписване на договори, получаване на дипломи и сертификати. През този месец нагласата ви ще е на алтруисти и хуманисти. Възможно е да вземете участие или да организирате дарителска акция, да се включите в акция за благоустройство на работното си място или по местоживеене. Мнозина пък ще поискат (или ще им се наложи) да излязат извън обичайната си среда, да се захванат с нещо нетрадиционно. Други животът ще ги върне към стари и забравени проекти, към неразрешени отношения с хора, към стари ситуации, с които сега ще трябва да се справят.

Ще предприемете и пътуване или пътешествие - реално, виртуално или духовно, ще общувате с най-различни хора. Ако овладеете драматизма, има голям шанс да успеете да прокарате важна за вас идея по елегантен и фин начин. Спортът и излетите сред природата, особено до вода, могат да свалят напрежението и да охладят страстите. Ако сте планирали почивката си през юни, има вероятност тя да протече и удобно, и престижно.

Любов и романтика няма да ви липсват, особено ако овладеете капризите и ревността си. Пазете нервите си от „прегряване”.

Път 3: Не бъдете твърде критични

През юни ще бъдете вдъхновени и творчески настроени. Ще се стремите към налагане на собствените начини и методи на работа, на собствените мнения и виждания по всеки един възникнал въпрос или проблем. Има и вероятност да бъдете принудени да поемете някакви ръководни функции, без вие да сте го искали или пък в определена ситуация да се почувствате онеправдани и пренебрегнати. Но въпреки динамиката и напрежението, времето през месеца за вас ще е благодатно. То е много подходящо за творчество и за прилагане на творчески подход към всяка задача. Ще проявите интереси в сферата на високите технологии и прилагането им в обикновения живот.

Възможно е да предприемете пътуване по работа или преследвайки някаква нова цел, да посетите нови, непознати до този момент места, да се запознаете с нови хора. Ако сте планирали почивката си за този месец, тя може да протече не съвсем обичайно, но ще е интересна и зареждаща.

През юни е възможно да се захванете с няколко задачи наведнъж и в крайна сметка накрая да няма нищо завършено. А за да мине по-гладко месецът - не бъдете твърде критични. По-малко говорете, повече слушайте.

В любовта ще се стремите към единомислие и единодушие, но нетърпението и постоянната ви заетост могат да попречат на постигането на разбирателство.

По отношение на здравето напрежението може да доведе до главоболие или проблеми с храносмилането. Внимавайте с качеството и количеството на храната и напитките. При някои от вас има голяма вероятност да им се наложи да посетят зъболекаря си.

Път 4: Време е за релакс

През този месец ще имате възможност да си отдъхнете от натрупаното досега напрежение, да си позволите почивка, да предприемете приятно пътуване. Ако сте планирали почивката си за юни, тя ще протече по предварителния план, ще се радвате на добра организация. Обстановката ще е тиха и по-камерна.

Ще имате време за срещи с приятели, за споделени радости и отговорности. За да не пропуснете важна за вас информация, ще е добре да слушате внимателно какво говорят хората около вас и да осъзнавате дори скрития подтекст. Бъдете дипломатични, тактични и толерантни, работете в екип и успехите сами ще дойдат при вас.

Възможно е също така да бъдете поканени като посредник или арбитър в някакъв спор или пък на вас да се наложи да потърсите посредник, да направите някакъв компромис. Мнозина пък ще имат вземане-даване със съда.

В генерален план месецът е много подходящ за обучение, за натрупване на знания, информация и материални блага. Възможно е и да се захванете с ремонт. По отношение на парите ще е добре да внимавате с евентуалните кредити и лихвите по тях.

В свободното си време ще проявите интерес към романтиката в сферата на културата и изкуството.

По отношение не само на любовта и романтиката не проявявайте инат или капризи. В здравословен план не се пренапрягайте физически, щадете нервите си.

Път 5: Не харчете излишно

Месецът е особено подходящ за срещи с приятели и партита, за прояви на ентусиазъм и взаимопомощ, за реклама и самореклама, за творчески изяви и изяви пред публика. Ще прекарвате времето си приятно, заобиколени от приятели, деца, цветя и домашни любимци. Ще имате време за занимания с любимото си хоби, ще споделяте радостите и грижите си с хората около вас. Ако сте оптимистично и приятелски настроени и към себе си, и света като цяло, ви очакват разцвет и късмет. А ако отидете на почивка през този месец, тя ще протече и приятно, и полезно.

Иначе с каквато и задача да се захванете, ще е добре да сте грамотни в дадената сфера на дейност. За да си спестите неприятностите, бъдете толерантни и зачитайте чуждото мнение. Наред с това през целия месец ще е добре да внимавате с шопинга, с вземането на кредити, раздаването на вересии, да не харчите излишно.

В любовен план през този месец има възможност да освежите и заздравите старата или да започнете нова романтична връзка.

По отношение на здравето през цялото време ще сте особено податливи на изкушения от всякакъв вид. Ако го ударите на бохемски живот, има опасност да занемарите здравето си и през следващия месец вместо да работите ще трябва да се лекувате.

Път 6: Рутината ви носи успех

През юни времето ви ще е посветено на работата и рутината. Ще бъдете дисциплинирани и отговорни, точни, изпълнителни и пестеливи. Възможно е да ви се наложи да работите много, като не са изключени и проблеми на работното място. Ще се занимавате с производство на материални блага, обработка на документи, администрация. Ще разчитате на рутината и добрата организация и благодарение на тях ще постигнете много, но няма да можете да разчитате на голяма помощ от околните си. Възможно е някои от вас да предприемат планиран или не ремонт.

Възможно е още юни да ви се стори скучен и еднообразен, но благодарение на положените усилия през следващият месец ще отчетете напредък.

В свободното си време ще се интересувате от спортни прояви и излети сред природата, а културните развлечения ще са по-скоро в класически или фолклорен стил. Ако сте планирали почивката си през юни, тя ще протече спокойно в уютна и приятна обстановка.

В любовта може да се чувствате малко ограничени, ала топлина и нежност няма да ви липсват.

По отношение на здравето през този месец е възможно да страдате от храносмилателни и костно-ставни проблеми, пазете се от злополуки.

Път 7: Късметът ви среща навън

За вас се очертава месец за промяна, за движение и стремеж към свобода, месец на подновяване и подмладяване, на изцяло нови начинания. Много от новите начинания и промени, към които сте се стремили, вече са факт, но може би по един доста изненадващ начин. Ще се занимавате с реклама и самореклама, с мода, с фотография, с кулинария, козметика, фармация или химия, ще решавате проблеми в транспорта и комуникациите и навсякъде и във всичко ще се стремите да бъдете перфектни. Постоянно ще пробвате нови и различни неща, тоест ще сте склонни да правите всякакви експерименти. От друга страна, поради засилената динамика, има опасност от проблеми с адаптацията и общуването.

Ако сте планирали почивката си през юни, е възможно тя да е свързана с пътуване, през което да посетите исторически, културни или археологически забележителности. Културните мероприятия ще са свързани с кино, театър, ресторант, изложба. Времето е подходящо за разкрасителни процедури. Няма да ви свърта много вкъщи, пък и не е нужно, защото късметът няма да ви намери там.

По отношение на личния живот ще имате възможност да освежите настоящата си връзка, да я направите по-динамична и интересна. Ако сте свободни, ще имате шанс за създаване нова приятелска или романтична връзка.

В здравословно отношение има опасност от хормонални, чернодробни или бъбречни кризи. Не преяждайте!

Път 8: Дете или нова придобивка

През юни ще сте склонни да прекарвате повече време у дома, занимавайки се със семейни и фамилни задачи, свързани със здравеопазване и образование.

Месецът ще премине под знака на търсене и създаване на удобства, уют и комфорт, на търсене и намиране на баланс в отношенията с всички околни. Ще проявите интереси не само в сферата на здравеопазването, образованието, закона и реда, но и в социалната сфера. Навсякъде, където работите, ще е добре да спазвате стриктно правилата и законовите разпоредби. Възможно е да направите сделка с недвижим имот, да реализирате необходим ремонт или да се сдобиете с важна и значима за вас придобивка за дома. Или пък да ви се наложи да се съветвате с адвокат по повод съдебно дело, свързано с недвижим имот. Друга тенденция за хората, намиращи се в енергийната орбита на това число, гласи, че в дома ви има шанс да се появи нов член на семейството.

В любовта ще се стремите да правите компромиси. Ако през предходния месец в личния ви живот е настъпила някаква промяна, сега тя ще намери своето логично развитие.

По отношение на здравето - внимавайте с качеството и количеството на храната и напитките. През този месец ще е добре да внимавате за сърцето и кръвното налягане, да излизате по-често на чист въздух.

Път 9: Чакат ви финансови изненади

През юни ще е добре, когато се устремите към някаква цел, винаги да имате резервен план за постигането й и достатъчно търпение. С каквото и да се занимавате, през цялото време ще се стремите към перфекционизъм или пък ще ви се наложи да бъдете перфектни.

По принцип времето през юни ще мине под знака на специализираната, експертна и квалифицирана работа. Ще сте склонни да анализирате всичко около себе си, да правите проучвания и анализи, да строите стратегии. Ще поискате да избягате извън познатите ви отношения, среда и опит. Възможно е да предприемете пътуване по работа или във връзка с вашите интереси. Някои разкриват загадка, разбулват една тайна. Мнозина, орисани от това число, пък ги чакат неочаквани финансови новини. При едни това ще е печалба, а при други – загуба.

Има вероятност през този месец да сте по-инертни, което може да доведе до проблеми в общуването. За да се заредите с положителна енергия, намерете време за излет сред природата или за занимание с любимо хоби. Месецът е особено подходящ за почивка и ако го сторите, то тя ще протече приятно и спокойно, но в по-ограничен кръг.

В здравословно отношение ще трябва да внимавате за нервната и репродуктивната системи, за бъбреците и кръвното налягане. Внимавайте с алкохола.