0

П риключването на връзка е неприятна работа и изисква тактичност и внимателност, което рядко се случва. Особено ако срещу себе си имате представители на определени зодиакални знаци. Всяка зодия има своите особености и е добре да знаете как да подходите, ако искате да се измъкнете от тези отношения цели и непокътнати. Нормално е да се помисли, че т.нар. рогати зодии биха били най-бурните при раздяла. Но не подценявайте и т.нар. тихи води, които ще ви готвят отмъщение и не се знае кога и къде ще ви настигне то.

Овен Може да получите юмрук в лицето - все пак си имате работа с рогато животно. Зодията по принцип е сприхава, а раздялата за Овена не е от най-лесните неща. Подвластен на стихията на Огъня, Овенът винаги може да ви изненада с някой и друг голям скандал, към който ще се връща години наред, но и лесно може да бъде потушен този тлеещ пожар.

Телец Телците са упорити, така че едва ли лесно ще ви позволят да се измъкнете лесно и бързо от ръцете им. Но веднъж решат ли го, връщане назад няма. Все пак има шанс при Телеца раздялата да мине мирно и тихо, без драматични скандали. А след това Телецът ще направи всичко възможно да забрави за вас и ще се стреми никога да не се свързвате по какъвто и да е повод.

Близнаци Близнаците са напълно непредвидими и може да полудеят или пък да стегнат куфара и да заминат на почивка, сякаш нищо не е станало. Въпросът е дали тъмната им страна ще реши да се изяви и ако е така, бъдете готови за истинска война. Те са отмъстителни, но и лесно могат да ви забравят и да зачеркнат веднъж и завинаги миналия си живот.

Рак Като говорим за тъмни страни, тук те са най-изявени, макар и скрити под тонове добрина, но в един момент могат да пробият като стихийно бедствие. Много емоционални, но и прикрити, когато Раците поискат. Вероятно ще се държат сякаш всичко е наред, а вътрешно ще се надяват да страдате и да си платите за стореното. Трябва да знаете – стихията на водата може да е неконтролируема.

Лъв Горделиви до безкрай, Лъвовете ще си тръгнат с високо вдигната глава, но после се пригответе да срещнете гнева им – нарязани гуми, подпалена къща и всичко, което може да измисли въображението им, подклаждано от стихията на огъня. При Лъва гневът идва бавно, постепенно, но пък като пожар се разгаря сигурно и неотменимо.

PEXELS

Дева Балансирани и спокойни, Девите бягат от драмата. Но също така са и пресметливи. Не очаквайте да си получите обратно подаръците или кредитната карта. Девата знае как да отмъщава, но пък лесно си намира и нова страст, та скандалът може да ви се размине. Като представители на стихията на земята, Девите няма да ви позволят да ги видите наранени от вас.

Везни Везните са практични и стъпили здраво на земята. Не очаквайте да плачат или да се тръшкат на пода. Ще изядат кофичка сладолед и след това ще се стегнат за парти, където да намерят друг/а. Везните са общителна зодия и лесно си намират нови партньори, само преди това ще ви кажат едно гръмогласно „чао“. Все пак, като представители на стихията на въздуха, ще ви гледат на криво.

Скорпион Скорпионите не търпят никой да се подиграва с тях и раздялата лесно може да ви превърне в мишена. Не очаквайте да си тръгнете цели и непокътнати след раздяла с представител на този знак, подчинен на необятната стихия на водата. Отмъстителни до болка, те ще ви го върнат на всяка цена, ако ще и след много години. Повярвайте, не искате да виждате тази страна от характера ми.

PEXELS

Стрелец Свободолюбиви по душа, Стрелците не обичат да влизат в ролята на жертва. Ще опитат да спасят връзката, но ако не се получи, просто ще кажат „Майната ти!“ и ще продължат напред с високо вдигната глава и доза оптимизъм. С тази зодия сякаш раздялата е най-лесна, но може да очаквате и изненади, все пак това са представители на стихията на огъня..

Козирог Тази особено рогата зодия е твърдоглава, но в същото време чувствителна и много разумна. С логика Козирозите ще се опитат първо да поправят връзката. В случай че не се получи, затръшват вратата и повече няма да чуете за тях. Като представители на стихията на земята, те са убедени, че винаги правят точно това, което е нужно, дори то да е на светлинни години от вярното решение.

Водолей Водолеите ще си тръгнат с усмивка и ще се надяват кармата да си свърши работата. Без драми! Те в известен смисъл са си самодостатъчни, а и зад следващия ъгъл вече ги чака ново приключение, за което проявяват любопитство. Като представители на стихията на въздуха, те много добре знаят мястото си и винаги са готови за нещо ново и свежо.

Риби Рибите живеят в свой собствен свят, но са много чувствителни. По-добре късайте с тях с финес, иначе ще ви засипят с всички гадни епитети на света – всъщност това едва ли ще ви се размине така или иначе. Рибите имат навика сами да се оплитат в собствените си кроежи. Чувствителни до болка, като представители на стихията на водата, те лесно взимат раздялата навътре и това може да ги направи още по-затворени. А е известно, че тихите води са най-дълбоки и рискови.