0

Ели Маринова e един от най-популярните нумеролози и кабалисти в България. Изготвя рождени нумерологични карти и прогнози за периодите в живота и за текущите 12 месеца. Наред с това дава гадателски консултации за всякакви проблеми чрез Кабала, карти таро, астрология и китайската система И-Дзин. Тя е специалист и по етнорелигиозни и окултни практики. За контакт с Маринова: eli-taro.com и телефон: 0896 530 106.

Трудно е да се направи индивидуална гадателска нумерологична прогноза, когато човекът не е срещу мен, казва Ели Маринова. Все пак има начин всеки да научи поне по-общите тенденции за своето бъдеще, стига да си знае числото Път на живота. То се изчислява, като се съберат всички цифри от звездния му код – рождената дата (ден + месец + година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число. Например за човек, роден на 3.12.1965, изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира до едноцифрено число чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане е орисан от Път на живота - Деветка. А ето и основните прогностични тенденции за семейството, кариерата и любовта, които Ели Маринова изчисли за месец април според Пътя на живота ни.

ПЪТ 1: Намирате си работа

През месец април въпреки вашите устрем и динамика, въпреки усета ви за новото и авангардното в живота ще ви се наложи да бъдете търпеливи и дисциплинирани, да се съобразявате с ред изисквания, пречки и ограничения. През целия период ще ви се наложи да се трудите усилено и дисциплинирано и за това е възможно да се почувствате доста ограничени и отегчени. Но тъй като сте родени лидери, всички усилия, които положите през този месец, ще ви помогнат да утвърдите позициите си. За целта ще трябва да спазвате строго правилата във всяка област на живота, да довършвате стари и изоставени задачи в кратки срокове. Ще е необходимо и да се постараете да въведете ред в личното си пространство, на работното си място, да подредите приоритетите, целите и мислите си. Времето ви ще е посветено на работата и рутината. Ако пък имате проблеми с работата или с намирането на такава, също ще трябва да сте по-търпеливи и методични. В сферата на Амур – обвързаните да внимават с интимните изкушения.

ПЪТ 2: Успявате с военна дисциплина

През април ще е необходимо да наблюдавате, да слушате и да осъзнавате какво говорят хората около вас и какво премълчават. Това ще ви помогне да се изявите като посредник и дипломат. Въпреки че обичате удобствата и уюта, през този месец ще се наложи да бъдете по-скоро практични, да отложите романтиката и сантиментите за по-късно. Тоест ще е добре да се подготвите за една по-строга и взискателна обстановка, когато ще трябва да сте като войник – винаги готов да изпълни дълга си. Ще се наложи да се справяте главно сами. Възможно е да подреждате документи, стоки и материали, да внимавате с подробности и детайли, да се съобразявате със строго определени срокове за довършване на задачите. Макар и да има трудности, извършеното през април ще ви помогне да се почувствате полезни, ще ви осигури така необходимото ви усещане за сигурност. В любовта , ако не сте твърде настойчиви, ще пожънете успех.

ПЪТ 3: Не прекалявайте с шопинга

Вие влагате вдъхновение и творчество във всяка своя дейност, но през април е възможно до известна степен да се почувствате сковани, да не можете да се разгърнете, да ви е трудно да се изразявате свободно и с удоволствие. Тоест ще е добре, преди да направите или да кажете нещо, да се опитате да предвидите последиците. Ще е добре да се постараете да извличате полза дори тогава, когато това, с което се занимавате, ви е скучно и еднообразно. Възможно е да се опитате да компенсирате скуката с шопинг, да похарчите пари просто за удоволствие, но ще е добре именно тук да внимавате най-много. И още – не забравяйте за дадените обещания, за поетите ангажименти, защото ако се натрупат, през следващия месец ще трябва да наваксвате. През април ще работите усърдно и съсредоточено, но когато се справите със задачите, ще имате време и за забавления, за приятно общуване с близки и приятели. Флиртувайте, но умерено!

ПЪТ 4: Шофьорите да внимават

Силни и солидни, на вас може да се разчита всякога и във всичко, но през април има опасност да сте по-осъдителни и към себе си, и към околните. Ще сте склонни да поставяте категорични граници и правила. Има опасност да сте твърде буквални в общуването си с другите, което може да породи неприятности. Не усложнявайте решаването на задачите, помнете – най-простият път е най-ефективен. От друга страна, ще имате възможност да подреждате и да обяснявате какво кога и как трябва да се направи, за да върви работата по-лесно. Тъй като ще сте склонни да поемате повече задачи, ще е добре да си изготвите разумен график на работа и почивка, който ще ви помогне да не се претоварите. Възможно е в напрегнат момент да ви се наложи да направите разумен компромис или да изиграете ролята на посредник в един разгорещен спор. Когато имате работа с машина или автомобил, обръщайте повече внимание на сигурността. В интимен план не настоявайте за повече, отколкото можете да получите на този етап.

ПЪТ 5: Пазете се от интриги

Енергични, динамични и непредсказуеми, вие обичате приключенията и пътешествията, стремите се към промяна и обновление, но за да постигнете целите си, през април ще е добре да бъдете по-търпеливи и дисциплинирани, да не критикувате яростно това, което смятате за остаряло или закостеняло. Вместо да се забавлявате с работата си, ще се наложи да се трудите търпеливо и съсредоточено, да довършвате каквото сте започнали и да не се захващате с повече от две задачи наведнъж. Не позволявайте околните ви да ви въвлекат в интрига, последиците от която ще са доста неприятни. Разбира се, ще имате възможност да правите опити и експерименти - от разнородна смес да изкарвате нещо съвсем различно, но ще се наложи да следите и да отчитате обективно, дисциплинирано и търпеливо и процеса, и крайния резултат. Възможно е да откриете нещо отдавна забравено, да го реновирате по нов и практичен начин и така да го превърнете в нещо ново, модерно и авангардно. В романтичната сфера съветът на числата е да бързате бавно.

ПЪТ 6: Решавате семейни въпроси

През месец април времето ви ще е посветено на създаване на сигурност и стабилност, като има опасност и от проблеми в тази област. Възможно е да се заемете с някакво преустройство, да придобиете полезна вещ за дома, да устроите семеен празник. Когато решите, че нещо не ви достига или търпите загуби, прегледайте шкафовете, килера и мазето си и ще се уверите, че имате дори и предостатъчно, за да посрещнете конкретния проблем. Поради това, че винаги сте отзивчиви, през април ще е добре да поставите граници и правила, за да не се опита някой да злоупотреби с християнското ви милосърдие. Възможно е да ви се наложи да се занимавате с имуществен проблем или да решавате правен въпрос. Тъй като задачите, с които се заемете ще са много, направете си разумен график и го спазвайте. В зоната на любовта внимавайте с капризите, има опасност да провалите интимна вечеря на свещи.

ПЪТ 7: Преквалификация и любовна изненада

През април е възможно да проявите интерес в някаква нова за вас област, да започнете ново обучение, да запишете кратък квалификационен курс. Възможно е да се занимавате и с технически и инженерни задачи, които изискват сериозно съсредоточаване. Има вероятност още да планирате пътуване за удоволствие и отмора или да пътувате по важна работа. През този месец със сигурност не веднъж ще помагате за намиране на работещи решения в трудни ситуации. Често ще се налага да общувате с твърде много хора, което може да ви направи раздразнителни, но решенията и идеите ви винаги ще бъдат вземани предвид. Ще е добре до края на месеца да внимавате с документите си – лични, за собственост или важни за вас договори и да не ги предоставяте на хора, на които нямате особено доверие. В любовен план някои от вас ще се зарадват на приятна изненада.

ПЪТ 8: Полагате основите на нещо важно

Вие сте силни и стабилни и на вас може да се разчита, но ще е добре през април да се постараете да бъдете по-скоро дипломати, а не твърди и неотстъпчиви като политици. Ще се интересувате живо какво става по света и у нас, но ще е добре да не си позволявате да влизате в пререкания и конфликти. Възможно е месецът да ви се стори труден, да решите, че времето се влачи и вие не можете да постигнете дори минимален напредък. Но това няма да е точно така, защото именно през април ще положите основата на нещо важно и значимо не само за самите вас, но и за близките ви. Възможно е и да ви се наложи да решавате труден финансово-материален проблем. За да се справите, постарайте се да бъдете максимално обективни, така ще разберете, че проблемът не е чак толкова сериозен. Възможно е и някои от вас да се включат в някаква благотворителна мисия. Проявата на милосърдие и филантропия ще ви помогнат много за постигане на вътрешна хармония. Когато имате работа с машина или автомобил, обръщайте повече внимание на сигурността. На някои от вас Съдбата ще поднесе романтичен подарък в красива опаковка.

ПЪТ 9: Шанс за нов проект

Вие сте енергични, смели и импулсивни. Нагласата ви по-скоро е алтруистична, но това е до момента, когато усетите, че нещата започват да се развиват в грешната според вас посока. Тогава ставате доста напористи и експлозивни. За да е плодотворно времето ви през този месец, ще е добре да се постараете да спазвате всички правила, да се съобразявате с границите и необходимите ограничения, дори да ви се наложи да правите не леки компромиси. Възможно е в началото на месеца да се захванете с някакво ново начинание, което ви вдъхновява и ви вдъхва надежда за успех и просперитет, но ако не се стегнете и се оставите само на емоцията, до края на месеца ще установите, че тази важна задача вече не ви е интересна. Така крайният резултат ще е само пропилени време, усилия и средства. Ако няма вдъхновяващ проект, който да завладее вниманието ви, април може да ви се стори скучен и еднообразен, но вашата философска нагласа ще ви помогне много да приемете рутината и необходимостта от еднообразни занимания. В интимен план знайте, че ревността може да убие всяка романтика.