0

В секи от нас има своите положителни и отрицателни черти. Едни са доста разговорливи, други притежават чувство за хумор, трети са твърде сприхави, пише „Мари Клер“. Тези техни качества се дължат до някаква степен на зодиакалния знак, който управлява съдбините ни.

Овен – сексапил

Овните притежават вътрешен чар, с който привличат околните. Те са решителни и енергични, което се харесва на противоположния пол. Овните притежават мощна сексуална енергия, поради което са предпочитани за партньори в живота.

Телец – интелект

Телците имат интелект и изключителни обноски, които не остават незабелязани. Те са учтиви и никога не биха се държали некоректно с хората, защото са на максимата, че трябва да се отнасяш с тях така, както искаш да го правят с теб.

Близнаци – късмет

Близнаците са родени с късмет. По природа са големи оптимисти и се стараят всичките им приятели и познати да не мислят негативно за живота. Разбира се, животът на Близнаците не е идеален, но дори и да срещнат трудности, те ги преодоляват и накрая пак са победители.

Рак – отдаденост

Раците държат на семейството си и са готови на всичко за него. Отдадени са на близките си хора и не пестят средства за тях. Обичат да се раздават и не търсят същото в замяна. Държат до тях да има човек, който има същите ценности.

Лъв – щедрост

Лъвовете не могат да останат незабелязани, разхождайки се по улицата. Те всяват респект и изглеждат твърде строги, но дълбоко в себе си са твърде чувствителни. Притежават щедрост и обичат да правят неочаквани подаръци. Недостатъкът им е, че се хвалят прекалено много.

Дева – надеждност

На Девите определено може да се разчита. Те са верни на приятелите, а що се отнася до семейството, са твърде грижовни. Въпреки че обичат да се оплакват и са по-претенциозни, те винаги гледат да угодят на хората и да предоставят това, от което имат нужда.

Везни – чар

Везните умеят да очароват и имат усет към изкуството. Те са творчески натури и с таланта си печелят симпатиите на всички. Взискателни са към външния си вид и често се оказват в центъра на вниманието. Малко са капризни, но близките им винаги им прощават, защото ги омайват с хубавата си усмивка.

Скорпион – амбиция

Скорпионите са целеустремени. Наумят ли си нещо, ще направят всичко възможно, за да го постигнат. Обичат комфорта и предпочитат да постигат успехите си с по-малко усилия. Запленени от амбициите си, те не се интересуват от другите и гледат смело напред.

Стрелец – оптимизъм

Стрелците гледат оптимистично на живота и рядко може да ги чуете да се оплакват. Дори и да им се случи нещо ужасно, те ще погледнат на него като урок от съдбата и ще го подминат с усмивка. Ето защо се опитват да „запалят“ и хората от обкръжението си да мислят по този начин.

Козирог – разум

По принцип Козирозите подхождат с разум и отговорност към поставените им задачи. Те също са твърде амбициозни и не обичат провалите. Затова дават всичко от себе си, за да може после да берат плодовете на своя труд. С каквото и да се сблъскат, те винаги мислят много внимателно и никога не вземат решения под въздействието на емоция.

Водолей – отзивчивост

За Водолеите приятелите са всичко. Готови са да помогнат във всеки един момент. Разбира се, по същия начин се отнасят и с непознати. Просто философията на живота им е да са полезни на другите, но що се отнася до своите проблеми, се справят сами.

Риби – силен дух

Не е изненада, че Рибите са със силен дух и запомнящ се нрав. Те са твърде емоционални, но попаднат ли в трудна ситуация, събират цялата си енергия и се овладяват, за да може да излязат от нея без сътресения. Хората с този знак не се плашат от кризите. Просто гледат напред и си взимат поука от всяка грешка или предателство.