0

Е то какво очаква всяка от зодиите според Маг Розали през следващите седем дни:

Овен - благополучие

Получавате огромно одобрение за постиженията си. През този период вие сте късметлиите в хороскопа. За много от вас ще има просперитет, богатство, успешни сделки и бизнес начинания. Тези от вас, които разчитат на моментни печалби, може да спечелят от лотария или тото. Постигате материално и духовно благополучие. Спокойствие и чувство на удовлетвореност са вашите спътници сега.

Телец – слушай шефа

През този период приемствеността между поколенията е много важна за вас. Придържайте се към традициите, дори и да не са много важни за вас. Приемайте съвети от всички, които са ви близки, но обръщайте особено внимание, ако съветите, отправени към вас, идват от високопоставена личност или ваш началник. Само така ще премахнете трудността ви да се приспособите към новите обстоятелства. За някои от вас може да предстои скорошна женитба или омъжване.

Близнаци – стегнете се

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

Рак – смяна в плана

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

Лъв – нови контакти

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси, които са неясни за вас и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели, а това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.

Дева - търпение

През този период трябва да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с интелект и упорита работа. Обяснете трудните въпроси на околните и ги направете лесни за разбиране. Насочете усилията си към усъвършенстване на обществото, което ви заобикаля. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се променят към по-добро. Знайте, че и младите, и старите се нуждаят от подкрепа и закрила сега. Политиците от тази зодия трябва да обяснят на обществото приоритетите по наболял въпрос. Само така обществото ще одобри техните проекти.

Везни – сваляне на маските

Предстоят ви кулминация и край на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Скорпион – право в целта

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки, че някои пътища изглеждат в началото еднакви, или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

Стрелец – по интуиция

Ограничения и саможертва заради чужди благородни каузи. Чувствате, че нямате налична енергия. Преустановявате с плановете си. Като че ли нямате контрол над събитията в живота си. Налага се да се предадете временно, за да запазите част от енергията си. Правите саможертви, за да поставите началото на нещо ново. Поуката от наскоро преживени трудности подновява чувството ви за спокойствие и ви прави по-жизнени. Благодарение на това засилвате вашата интуиция и духовни наклонности.

Козирог – неочаквано решение

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Водолей – добри времена

Успех, безоблачно бъдеще, любов и щастие. Задоволство и удовлетворение, материални придобивки. Всичко изглежда благоприятно и обнадеждаващо. Идват добри времена, ще сте извоювали победа при трудни обстоятелства. Постигането на целта ви носи празнично настроение, възторг и ликуване. Време е да подготвите подходящо тържество.

Риби – стаена сила

Смесвате изкуството със занаята заради пълна самоизява и в двете области. Правите усилия да изглеждате либерални. Искате да сте център на внимание и да бъдете възхвалявани за своите постижения. Егото ви е неудържимо и рискувате да разрушите всичко, което сте постигнали до момента. Можете да използвате вашата стаена сила на чувствата и интелекта ви.

Знаци за 15-21 март

Таро карта - Майка на Жезлите. През този период ще бушуват всички енергии и на небето, и на земята. Ще бъдете творци, любовници, съзидатели, лечители, но първо ще трябва да разрушите всичко старо и да се отървете от него. Вървете по своя път и не бъдете съпричастни към другите, защото той е предначертан от съдбата и трябва да го следвате. Приемайте нещата такива, каквито са, имайте самочувствие, че с всичко ще се справите. Може пред вас да се разкрият много истини, които не сте знаели до този момент. Ако възникнат проблеми, действайте светкавично и мълниеносно и проявете абсолютна безкомпромистност. Камък на щастието - рубин; Цвят на щастието - червен; Цифра на щастието - 12;