0

Е то какво вещая звездите за зодиите според Маг Розали:

Овен – пуснете си тото Получавате огромно одобрение за постиженията си. През този период вие сте късметлиите в хороскопа. За много от вас ще има просперитет, богатство, успешни сделки и бизнес начинания. Тези от вас, които разчитат на моментни печалби, може да спечелят от лотария или тото. Постигате материално и духовно благополучие. Спокойствие и чувство на удовлетвореност са вашите спътници сега.

Телец - хармония Предстои ви период на творчество и красота. Музата на вдъхновението ви е спътник непрекъснато и ще ви навестява често, като ви дава много нови творчески идеи. Вслушвайте се във вътрешния си глас - той няма да ви подведе. В края на периода ще постигнете изключителна хармония между твореца във вас и външния свят. За бизнесмените: Внимателно обмисляйте и вземайте решения през този период,защото идеите в главата ви са твърде много. Възможно е идея, която първоначално не ви се е струвала най-подходящата,да се окаже,че е най-правилното решение за вас.

Близнаци - дипломация Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Рак – крехко равновесие През този период трябва да сте справедливи и безпристрастни. Нещата са поставени като на съд. Ситуацията е подложена на самооценка и везните могат да се наклонят силно в едната или другата посока за вас. Равновесието е крехко и нестабилно. По-добре отстъпете назад, затаете дъх и преценете ситуацията много точно. Погледнете нещата безпристастно и нека вашите лични чувства и емоции да не влияят върху трезвата ви преценка. Не оставяйте нещата да се разбалансират. За много от вас това може да е свързано с развод, раздяла, договори, споразумения, уреждане на юридически въпроси или дори съд.

Лъв – в очакване Романтичната връзка не върви. Работата ви се обърква и не спори, проблеми и грешки излизат на повърхността. Чувствате неудобство и лек дискомфорт. Жизнената ви енергия намалява. Внимавайте да не се разболеете. Насочвате усилията си в грешната посока. Примирете се със ситуацията и осъзнайте, че просто сте в застой. Още не е дошло времето и подходящият момент за изпълнение на плановете и желанията ви.

Дева – прилив на сили Ново начало във всяко поприще на живота. Ще се чувствате възпламенени и пълни с енергия. Много жизнени и заредени с идеи, прилив на сили. Предстоят ви авантюри в интимен план, както и нови начинания.

Везни – отдъхнете си Период на почивка и отдих. За някои от вас това е отмора след дълго боледуване или период на възстановяване. Край на лечението, заточението и усамотението. Оставяте всичко лошо настрана и възстановявате енергията си. Ум, тяло сърце и дух се обединяват в едно, за да се възродите изцяло.

Скорпион – смяна на плана Внимавайте, имате контакт с някой, който рязко се обръща срещу вас. Струва ви се, че нещата са с главата надолу. Налага се да промените плановете си. Изпитвате невъзможност да се защитите, намирате се в неизгодна позиция. Приемете, че това е неизгодно състезание, в което, за жалост, вие сте губещите.

Стрелец - баланс През този период ви очакват мир, баланс и хармония. Отдавате се на почивка и покой. Това е приятна отмора след усилената и добре свършена работа. Това е период на успокоение, в който истината трябва да бъде осъзната. Отдайте се на заслужената почивка, радвайте се на плодовете на вашия труд.

Козирог – просто гениално През този период вие ще сте гениите в хороскопа! Ще изпитвате неимоверна жажда за знания и факти. Ще искате да усвоявате все повече информация. Ще проявявате нетърпимост към слабостите на другите, тъй като имате прекалено високи изисквания към тях. Възможно е, когато се срещате с хора, да се чувствате разочаровани от това, че те не са на вашето ниво. През този период ще се изявите като човек, притежаващ огромен житейски опит и изключителна зрялост.

Водолей - одобрение Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате приятелство, активен живот, сигурност и безопасност. Наслаждавате се на времето, прекарано под галещите лъчи на слънцето. Заслужили сте нечие одобрение или са ви повишили в работата и сега празнувате с приятели.

Риби - възраждане Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство дори там, където сте имали съмнения. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.

PEXELS

Знаци за 15-21 февруари

Таро карта - Императрицата - Обърната. През този период мързелът и самонадеяността ще властват. Емоциите и творческият подход ще бъдат блокирани. За много от вас неспособността да бъде ясно формулиран проблемът ще доведе до загуба на интерес към случващото се и към всичко около вас. Пазете се от излишно разхищение,пазете парите си, за да не претърпите материален упадък. Пазете се от безразборни сексуални връзки. Периодът е много напрегнат не само за нас, българите. В такива времена е възможно целят свят да се обърка. Звездите също предсказват труден и напрегнат период, възможни са военни действия в редица страни, както и демонстрации и бунтове. Затова не предприемайте нищо,изчакайте бурята да премине, а после ще решите какво да правите. Камък - кехлибар; Цвят - жълт; Цифра - 3;