0

М оже и изненадващо да изглежда на пръв поглед това подреждане на двойките в зодиака, които си пасват, но някои астролози са готови да се закълнат, че няма по-добра комбинация. Така се оформят шестте големи по съвместимост. Други пък казва, че Овен най-силно си подхожда с Лъв или Стрелец, Телец с Козирог, Близнаци с Везни или Водолей, Ракът с Риби или дори с Козирог. Но някои астролози твърдят, че съвременните зодии не са това, което познаваме. А и много неща зависят ат асцендента на всеки един от двамата.

И все пак кои зодии имат най-добра съвместимост в любовта. Коя е зодията, която може да ви бъде партньор и най-добър приятел. Това са част от въпросите. В една романтична връзка се смята, че половинката трябва да бъде и най-добрият ви приятел. И в по-голямата си част това твърдение е вярно. Приятелството обаче не е същото като любовта. Определено в любовната връзка има и приятелство, но най-добрият приятел носи едно ниво на комфорт, което ви позволява да си прекарвате чудесно, каквото и да правите. Някои двойки имат това. Други имат дълбока връзка и силна любов, но може би и по-добри приятелски взаимоотношения с някой друг. Когато в една връзка има едновременно силна любов и сърдечна привързаност, партньорите могат да бъдат заедно във всичко. Тяхната любов не е просто романтична и сладка, а е по-дълбока. Те могат да бъдат заедно без никакви задръжки и са страхотен екип. Когато погледнем към астрологията, може да се види, че някои зодиакални знаци имат тази щастлива предразположеност.

Ето за кои се предполага, че са най-добрите любовни съвпадения сред зодиите. Трябва обаче да се знае, че колкото и да са астрологично предопределени, толкова и изключенията са факт. И все пак кои са шестте двойки според „Мари Клер“, колкото и странно да изглеждат съвпаденията.

Овен и Везни

При тях има безкраен празник. И двамата искат да си прекарват страхотно през цялото време. Те искат да извлекат максималното от живота и да се наслаждават на всяка минута. Те са жизнерадостни и неудържими, когато са заедно. Те са онази двойка, която всеки иска да покани, само защото знае, че ще бъде забавно, без значение от заниманието. Те са в състояние да направят всичко заедно и то да е вълнуващо. И двете зодии са много енергични, което помага да направят връзката си толкова жизнена.

Телец и Дева

Тези две зодии също имат изключително дълбока връзка. И двата знака са земни и са способни да се разбират помежду си на ниво, което трудно може да бъде постигнато от други двойки. Те са изключително могъщи като двойка – един за друг са подкрепа, партньор в престъплението и в купона. В очите на околните те са способни да издържат на всичко, те са силно свързани на всяко едно ниво.

Близнаци и Риби

Те са абсолютно омаяни един от друг. Представителите и на двете зодии са любезни и винаги се забавляват, когато са заедно. Всичко, което правят, е много по-добро, когато го правят заедно с половинката си. Те са в състояние да провокират най-добрите качества един в друг. Те са двойката, която не може да отмести ръцете или очите си един от друг, без значение какво правят. Тук не стои въпросът дали са съвместими. Това става ясно само от един поглед.

Рак и Скорпион

Това е една изключително страстна двойка. И двамата имат силна връзка с емоциите си и са най-добри приятели един за друг. И двамата много ценят взаимоотношенията си с хората, които обичат, така че за тях е огромно удоволствие да бъдат заедно и те се възползват от всеки миг. Тази любов провокира най-добрите страни на всеки от тях. Всичко, което правят, става специално и сантиментално преживяване. За тях в живота не е важно просто преживяването, а човекът, с когото го споделят.

Козирог и Водолей

Представителите и на двата зодиакални знака са много мъдри и смятат, че не бива да губят времето си. Когато са заедно, изглежда, че всичко си идва на мястото. Лесно е да се превърнат в най-добрия приятел и любовник на другия, защото техните личности си подхождат. Това е двойка, която поема рискове и се радва на безценни моменти. Като най-добри приятели и двойка те са сила, която налага на останалите да се съобразяват с тях.

Стрелец и Лъв

Тези два зодиакални знака са изключително динамични. Това също е екип с неудържима сила и веднъж щом започнат, трудно могат да бъдат спрени. Тяхната химия, когато са заедно, е наелектризираща и определя начина, по който те живеят живота си заедно. Стрелецът и Лъвът имат невероятен приключенски дух, те са екип и нищо не може да промени това.