0

Е то какво вещаят звездите за зодиите според Павел Глоба в периода 17 – 23 май 2022 г.

ОВЕН

21.3-19.4

Благоприятни дни – 17, 23 май

Неблагоприятен ден – 19 май

Любов: Отношенията понякога имат нужда от известна интензификация или дозареждане. Сега е именно такъв момент. Подаръци, цветя, знаци на внимание – това е, което сега ще ви помогне да подкрепите и оживите съпружеските отношения, или да завоювате признание, ако си търсите партньор.

Работа: За да печелите много, трябва и да харчите много. Тази седмица може да купите нещо голямо.

Здраве: Време на диета и самодисциплина в областта на храненето. В близкото бъдеще е голям рискът от отравяне.

ТЕЛЕЦ

20.4 -20.5

Благоприятни дни – 18, 19, 22 май

Неблагоприятен ден – 21 май

Любов: Тази седмица е добра за осъществяване на отрано обмислени планове, засягащи личния ви живот. Вашата инициатива ще бъде възнаградена. Бъдете първият, който да подаде ръка за контакт или помирение. Всичко ще бъде успешно. В даден момент може да се почувствате гросмайстор в шахматна партия.

Работа: От вашата работоспособност и готовност за взимане на решения сега зависи много.

Здраве: Нелошо време за планова визита при стоматолога. Хипертониците да следят за кръвното си.

БЛИЗНАЦИ

21.5 – 21.6

Благоприятни дни – 20, 21 май

Неблагоприятен ден – 22 май

Любов: В този момент за Близнаците е по-благоприятна самотата, самостоятелността и спокойното протичане на живота, което не е твърде характерно за вас. Тишината и покоят ще станат главният лек за вас през идната седмица. Те ще се отразят по положителен начин на отношенията ви.

Работа: Всичко се спира и проточва не по ваша вина. Не се опитвайте да форсирате събитията, това сега няма да има ефект.

Здраве: Здравето ви има нужда от защита и укрепване. Намерете време за себе си, погрижете се за профилактиката.

РАК

22.6 – 22.7

Благоприятен ден – 22 май

Неблагоприятен ден – 19 май

Любов: Настъпи време за обновяване на чувствата (и гардероба). На типичните представители на зодията Рак ще им се прииска нещо ново. Това е прекрасен момент за запознанства в предразполагаща неформална обстановка. Всичко ще стане от само себе си, главното е да не се настройвате за изпълнението на желания.

Работа: Търсете нови възможности за себереализация и не се отказвайте от нестандартни предложения.

Здраве: Сега има вероятност от заразяване със стомашни инфекции. Избягвайте хапването на обществени места.

ЛЪВ

23.7 – 22.8

Благоприятни дни – 17, 23 май

Неблагоприятен ден – 21 май

Любов: Най-вероятно отношенията ви с противоположния пол ще останат напрегнати. Не бъдете прекалено критични и педантични. За типичните Лъвове и без това е трудно да градят отношения, тъй като малко хора съответстват на високите им изисквания. В този момент перфекционизмът може да ви изиграе лоша шега.

Работа: Претенциите от страна на бизнес партньорите и ръководството ще ви доставят маса неприятни емоции.

Здраве: Много опасен период от гледна точка на възможността за заболявания. Взимайте имуномодулиращи препарати.

ДЕВА

23.8– 22.9

Благоприятни дни – 18, 19 май

Неблагоприятен ден – 22 май

Любов: Най-сетне Девите ще могат да се отпуснат. В този момент се намирате в изгодно за вас положение, авторитетът ви в очите на противоположния пол ще расте неотклонно. Сега му е времето да материализирате този успех. В близко бъдеще ще ви провърви в любовта, особено ако намерите време за отдих с близкия човек.

Работа: Постарайте се да използвате хубавото време за оформяне и регистрация на важни документи, за подписване на договори.

Здраве: Сегашният период подхожда за лечение на болестите на кръвотворната система.

ВЕЗНИ

23.9– 22.10

Благоприятни дни – 20, 21 май

Неблагоприятен ден – 19 май

Любов: Представителите на зодията Везни ги очаква доста трудна седмица. Бъдете готови за изненади на съдбата и неочаквани ситуации, изискващи бърза реакция и готовност да удържите на удара. Същото се отнася и за личния живот. В отношенията ви с брачния партньор ще възникне неразбирателство и напрежение.

Работа: Нелеко време за взимане на сложни, понякога рисковани решения. Сега не бива да пускате нещата на самотек.

Здраве: Както преди е висока вероятността от травми. Бъдете много внимателни на пътя.

СКОРПИОН

23.10– 21.11

Благоприятни дни – 18, 19, 22 май

Неблагоприятен ден – 21 май

Любов: В отношенията сега ще бъде доста важен въпросът за старшинството и авторитета, особено при взимането на сериозни решения. Сега е просто прекрасен момент за извършване на важни постъпки в личния живот – оформяне на отношения, встъпване в наследство, решаване на имуществени въпроси.

Работа: Деловите партньори ще се опитват да ви наложат своята линия, но вие твърдо отстоявайте своята. Те сами ще ви предложат компромис.

Здраве: Пазете си здравето. Може да ви се стори, че сега всичко е против вас, дори вирусите и инфекциите.

СТРЕЛЕЦ

22.11 – 21.12

Благоприятни дни – 20, 21 май

Неблагоприятен ден – 17 май

Любов: Плановете на Стрелците за съжаление може да бъдат зачеркнати от обстоятелства, които не зависят от вас. Може отношенията ви да се усложнят от заболяването на ваш партньор, не се настройвайте за отпуск. Приемете ситуацията такава, каквато е, и не се опитвайте да я пречупите. Сега е време за връщане на дългове.

Работа: Сега възприемате работата като тежко бреме и връщане на дълг. В близките месеци, уви, всичко ще бъде точно така.

Здраве: Сега му е времето да се заемете със здравето си. Направете си планово лечение, ако е назряла необходимостта.

КОЗИРОГ

22.12 – 19.1

Благоприятен ден – 22 май

Неблагоприятен ден – 19 май

Любов: Съдбата предоставя на Козирозите шанс да получат дългоочакваното щастие в личния живот или поне да се доближат до него, като срещнат достоен и интересен човек, който споделя ценностната ви система. Но не бива да оставате встрани от ставащото и да очаквате всичко да се оправи от само себе си.

Работа: Ако сте човек с творческа професия, очаква ви успех. Ако ли не, опитвайте се да мислите креативно, и ще ви потръгне.

Здраве: Не би трябвало да се разболеете, освен по непредпазливост. Укрепвайте здравето си със сауна и спа процедури.

ВОДОЛЕЙ

20.1 – 18.2

Благоприятни дни – 17, 23 май

Неблагоприятен – 21 май

Любов: За родените под знака на Водолея в близко време няма да е лесно да намерят себе си, а още повече - да се разкрият в лични отношения. Сега те ще ви доставят повече преживявания, отколкото радост. Бъдете морално готови за остро разрешаване на конфликтна ситуация, постарайте се да я избегнете.

Работа: За бизнеса сега не е най-доброто време, постарайте се да отложите взимането на сериозни решения и подписването на договори.

Здраве: Пазете си стомаха, сега той е много уязвим. Не преяждайте и не злоупотребявайте с алкохол.

РИБИ

19.2 – 20.3

Благоприятни дни – 18, 19 май

Неблагоприятен ден – 22 май

Любов: Рибите сега се намират в подем – както в емоционален, така и във физически смисъл. Насочете бликащата от вас пролетна енергия към общуване с противоположния пол и ще дойде щастието. Скоро ще имате възможност да се сдобиете с нови познанства. Ходете на екскурзии, посещавайте оживени места.

Работа: Командировки, премествания, преписки и преговори (понякога без резултат) – тихият фон на идната седмица.

Здраве: В натоварения трудов график сами няма да усетите как ще се простудите. Пазете си гърлото, не злоупотребявайте с климатика.