0

С емичен хороскоп от Маг Розали за периода 14-20 юни.

Овен - спокойствие

Примирие, баланс и хармония очаквайте през този период. Ще можете да си починете след тежката работа. Обременителните задължения са в миналото. Предстои ви период на примирие и разрешаване на доскорошни конфликти. Истината трябва да бъде осъзната - както от вас така и от околните около вас. Починете си и се наслаждавайте на спокойствието, което ви обзема.

Телец – пазител на мира

През този период вие ще сте пазител. Пазител на любовта вкъщи и у хората, които ви заобикалят. Ще се стремите да запазите мира във всяко отношение, както при близките ви, така и във вашето семейство. Съберете сили и кураж да се изправите дори и срещу хора, които ви карат да се страхувате, само за да запазите така нужните ви душевен мир и спокойствие.

Близнаци – вълни от мъдрост

През този период търсите наставления и знания. Вдъхновени сте и ви връхлитат вълни от мъдрост, които оказват благотворно влияние на всяко творческо, артистично, езотерично или научно начинание. Разчитайте на себе си и собствените си сили. Съзнанието ви става по-възприемчиво. Чрез медитация ще получите нови отговори на вашите въпроси.

Рак - успех

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност, спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен заряд и успех.

Лъв - енергия

Ново начало. Усещате новата енергия, която изпълва всички ваши чакри. Жизнената ви енергия се увеличава многократно и ви кара да се чувствате могъщи и силни. Жизнеността ви възпламенява и ви тика към действие. Зараждат се множество нови идеи. Предстоят ви нови начинания. Вдъхновени сте всичко да започне тук и сега.

Дева - неповторими

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Везни – без отговори

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси, които са неясни за вас и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели и това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.

Скорпион – пазете силите си

Ограничения и саможертва заради чужди благородни каузи. Чувствате, че нямате налична енергия. Преустановявате с плановете си. Като че ли нямате контрол над събитията в живота си. Налага се да се предадете временно, за да запазите част от енергията си. Правите саможертви, за да поставите началото на нещо ново. Поуката от наскоро преживени трудности подновява чувството ви за спокойствие и ви прави по-жизнени. Благодарение на това засилвате вашата интуиция и духовни наклонности.

Стрелец - уважение

Осъзнавате ролята си в обществото. Показността ви и оригиналността, печелят уважение и последователи. Притежавате увереност, необходима, за да поемате рискове и да дадете насока на живота си. Нужни са ви силна воля и дисциплина за завършването на някаква задача или за получаването на квалификация. За бизнесмените: дипломатичността при сключването на сделки дава положителни резултати. Политиците от тази зодия да внимават в изказванията си и поведението си. Добрите маниери ще са поставени на изпитание.

Козирог - реализация

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Водолей - съвети

Проявете разбиране към всички около вас. Включително хората от семейството ви. Бъдете като майка за тях. Говорете им и ги напътствайте. Те се нуждаят от вашата подкрепа, за да намерят верния път. Само внимавайте да не прекалите със съветите и напътствията, за да не отблъснете хората от вас.

Риби - ден за ден

Мечта, която е била превърната в реалност, сега е в процес на разпадане. Изпитвате скука, отегчение и апатия. Попадате в рутината на безцелния живот. Живеете ден за ден. Не намирате наслада в дейностите, които сте обичали да вършите. Постигнали сте целите си, но не се радвате на плодовете на труда си. Политиците от тази зодия ще бъдат апатични и глухи за исканията на обществото. Ще ги интересуват само собствените облаги, които ще получат през този период.

Знаци за 14-20 юни

Карта Таро – Сила

Периодът е изпълнен с любов и страст към живота. Ще чувствате сила и прилив на вътрешна енергия, която ще ви дава възможност да контролирате ситуациите около вас. Проявявайте смелост, прилагайте нежна сила, където е необходимо. Чувствайте и събирайте прилива на енергии, който идва от недрата на земята към вас. Почувствайте благословията на небесата и проявете милосърдие. Силата, която чувствате сега, може да се прояви по много различни начини, не е задължително това да са яростни действия или нападки от страна на околните. Запомнете, че силата и милостта са поставени една до друга в дървото на живота.

Камък на щастието - рубин

Цвят на щастието - червен

Цифра на щастието - осем

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, разваляне на магии, леене на восък, избавяне от неприятности в работата, прекратяване на конфликти с колеги и началници, избавяне от болести и зависимости, спечелване на съдебни дела. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.