0

Н якои части от тялото се нуждаят от допълнително внимание в леглото – това е азбучно правило. Ясно е, че те не са едни и същи при различните хора. Определят се както от здравословното състояние, моментната форма, така и от хороскопа. Тези ерогенни зони може да накарат коленете ви да омекнат и да стигнете до върховния момент по-бързо и те са различни за отделните зодии. Разбира се, всеки човек е различен, въпреки еднаквия зодиакален знак, но все пак си струва да опитате, смятат астролози. Може в хороскопа да откриете новия си любим начин за достигане до оргазъм или поне за прелюдия към него.

Овен

За представителите на зодия Овен ерогенната зона по хороскоп е главата. Независимо дали става въпрос за еротичен масаж на главата или за нежни ласки по лицето, когато докосвате Овен на тези места, това лесно ще го възбуди. Когато си играете с косата им обаче, това наистина може да ги подлуди. Но внимавайте! Не всеки път директният подход към главата е подходящ. По-добре започнете от врата, а още по-добре от раменете.

Телец

В спалнята зони на удоволствие за Телеца са в областта на врата. Телците се считат за едни от най-чувствените в зодиака и дори само целуването на врата им може да ги доведе до екстаз. Трябва да имате предвид обаче, че щом веднъж представителите на тази зодия се възбудят, няма връщане назад. Телецът обича чувствените удоволствия, но трудно ще започне да говори за тях и това понякога доста затруднява партньора.

Близнаци

Близнаците по хороскоп имат еротични усещания най-силно при ръцете и раменете. Този знак управлява нервната система като цяло. Въпреки непринудената им личност, при тях е доста ясно онова, което ги възбужда – те искат всичко, освен обичайното. По време на секс те високо ценят любовната игра, което означава, че очакват ръцете на партньора им да са заети постоянно с тялото им. Докосвайте ги, като се съсредоточите върху ръцете и пръстите им, мачкайте и целувайте раменете.

Рак

Това се смята за най-грижовния знак в зодиака. В спалнята представителите на зодия Рак искат дълбока интимност и предварителна игра. Понякога именно предварителната игра става по-важна от целия акт. Ако наистина искате да ги възбудите, ключът е в гърдите и зърната им. Но това е само началото. Тази зодия обожава всичко, което може да целунете по тялото й.

Лъв

Представителите на тази зодия винаги са в центъра на събитията, особено в спалнята. Лъвовете искат да бъдат почитани, желани и другите да им се възхищават. Когато става дума за ерогенни зони, най-чувствителната част от тялото на Лъвовете по хороскоп е гърбът им. Можете да го масажирате или просто да прокарате пръсти по него и Лъвът ще започне да мърка от удоволствие.

Дева

Най-чувствителната зона на родените под този знак е коремът. Девите обичат да се раздават, ценят хигиената и обръщат особено внимание към детайла. В спалнята чистотата е задължителна, но в същото време много ги привлича първичният секс. Коремът по астрологично определение е най-ерогенната им зона, а нежните целувки и галенето със сигурност ще възбуди Девите.

Везни

Сексуалното желание на Везните е еквивалентно на неустоимия им чар. В спалнята те не са егоисти и обръщат подобаващо внимание на партньора си – може би това е зодията, която най-много внимава за чувствата на любимия. Ако искате наистина да ги възбудите, трябва да се съсредоточите върху кръста, а при жените и върху задните им части.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион мислят за секс денонощно, а половите им органи по астрологично определение обикновено са по-чувствителни в сравнение с тези на останалите зодии. Това е и областта, към която директно трябва да се насочите по време на любовната игра. Скорпионите се смятат за най-сексуалната зодия, която не би се посвенила да опита от всичко. Понякога обаче са егоисти.

Стрелец

При родените под знака на Стрелеца най-чувствителните зони по хороскоп са бедрата и ханшът. Те искат да опитат от всичко поне веднъж. За Стрелците сексът е приключение и те искат партньорът им да му се наслаждава толкова, колкото и самите те. Лесно се възбуждат и дълго поддържат огъня на страстта.

Козирог

Козирозите живеят за власт, авторитет и уважение. Отнема известно време, преди да се почувстват комфортно около любовника си, но щом това се случи, сексът с тях е последователен и властен, както и личността им. Ако искате да ги възбудите, погалете ги нежно или докоснете коляното им, това със сигурност ще ги отведе до друго ниво на възбуда. Тази зодия има за ерогенно място цялото тяло, също като своя антагонист Рака.

Водолей

Водолеят е бунтовникът в зодиака, този знак не иска нищо друго, освен нормалното. В спалнята, сексуалното им желание е странно и спорадично, точно като и настроението им. Представителите на този въздушен знак искат тяхната любов да бъде възможно най-необикновената, но биха се съгласили и на нещо по-земно. А ерогенните им зони по хороскоп са прасците и глезените.

Риби

Родените под знака на Риби са невероятно интуитивни и пълни с въображение. Според астрологията при тази зодия най-чувствителни са краката. В спалнята Рибите могат да бъдат всичко, което поискате от тях. Подчинени и чувствени, те живеят, за да угодят на партньора си, но в същото време могат да се превърнат и във властен господар. Като всяка една водна зодия и тази е сред най-чувствените любовници.