0

М акар някои да твърдят, че изневярата е нещо здравословно, за да може да се поддържа здраво семейство, едва ли има много хора, които биха искали на тях да им кръшкат. Астролозите пък казват, че дори и по този показател си има предопределеност от звездите и групиране по знаци. И не случайно виждат някаква подредба по начина, по който изневерява всяка една зодия. За това е интересно да се разбере кой как кръшка – а доколко това е вярно, всеки сам може да си го прецени. Още повече, че има доста индивидуални особености и обстоятелства, които определят изневерите. Ето някои стилови различия и определения за всяка една зодия.

Овен Представителите на зодия Овен нямат никакъв астрологичен проблем да изневеряват. За тях тази стъпка е съвсем нормална, даже рутинна. И да се оплаква партньорът им, нищо няма да се промени. Ако остане при него – чудесно. Ако не – може и да го сметне за глупак. Та къде иначе ще си намери толкова подходяща половинка, като Овена?

Телец Телците изобщо не държат да правят излишни усилия и промени, що се отнася до партньора им. Защо им е да се напрягат и да спят с когото и да било, ако си имат постоянен партньор? Те изневеряват само ако се влюбят, но истината е, че много трудно могат да напуснат постоянната си половинка.

Близнаци Близнаците изневеряват спокойно и дори непринудено, сякаш е в кръвта им по астрологично определение. При това забравят за стореното след пет минути. „И какво от това? Просто се развличах.“- биха казали.- Те не се безпокоят от случилото се, може да разкажат дори и на приятели, така че да стигне до ушите на половинката им.

Рак Представителите на зодия Рак подхождат към изневярата целеустремено и отговорно, както правят и всичко останало. Не че искат да го правят, но суровият живот ги принуждава – поне така разсъждават. Те търсят партньора, който ще им даде увереност. Но на подобен подвиг може би са способни само те - терзаят се, че изневеряват, а накрая им е и кеф и пак продължават да се терзаят. Нещо като вечен Хамлетовски въпрос, при който винаги стигат до отговор да бъде, но пък им е съвестно.

Лъв Изглежда Лъвовете непрекъснато трябва да се заглеждат по чужди тела само за да докажат своята значимост. Но всъщност този факт не е съвсем истина, тъй като ако представителите на този знак имат постоянен партньор, когото обичат – друго не им е необходимо. Ухажванията, ресторантите, подаръците – тези усилия не са присъщи за царствения знак. На него му трябва просто една обич и нищо повече.

Дева Слуховете са, че Девите носят най-съкровено и отговорно семейните ценности. Всъщност, ако те решат да слагат рога на партньора си, то той едва ли ще разбере. Освен ако Девата сама не реши да го направи. Девата е направо родена да бъде експерт как се кръшка най-добре и после как се пази в тайна това. Макар че по природа Девата не обича да кръшка и връзката с един партньор й е напълно достатъчна.

Везни Спестявате критики към характера на партньора. Не го карате да се оправдава, живеете, както и той иска. Така представителите на знак Везни ще се пристрастят към вас и няма да търсят нищо друго. Ако не ви допада начинът им на живот обаче - вратата е там. Типично за всичко, което правят, Везните изневерят премерено и в началото предпазливо, но след това могат да се развихрят и хич да не им пука.

Скорпион Скорпионите не се променят. Това просто не влиза в плановете им. Отнасят се към любовта и брака сериозно, но също така се влюбват няколко пъти в годината, така че уловът винаги ги чака. Скорпионът се смята за най-сексуалната зодия и този знак винаги иска да изпробва това, което лесно води напред по пътеката на изневярата. И много често Скорпионът не възприема изневярата си точно като такава, а по-скоро като поредната разходка из парка.

Стрелец Стрелецът изневерява с удоволствие. Възприема това като шанс да срещне още някой, дори и не мисли да го запомни. Даже не се бори да се крие. Кога, с кого и колко често – всичко е възможно до следващата среща само да подиша малко чист въздух.

Козирог Козирогът не вижда в изневярата криминално деяние. Затова и често може да прибягва до нея. Аргументът му е: И какво толкова? За представителите на този знак всичко изглежда логично – ето, тук има мъж-жена, това е любов. Времето ще покаже дали е нещо по-сериозно. Козирогът обаче винаги държи на партньора си и чак, когато се убеди, че връзката е без перспектива, предприема сериозни стъпки към изневярата.

Водолей Водолеят твърде дълго може да търпи недобро отношение към себе си и в един момент просто да промени коренно живота си. После подсъзнателно се надява, че ако просто е изневерил, нещата са щели да се решат от само себе си. Но дали? За Водолея изневярата може да е като „Добро утро“, а после да забрави за нея. Зодия с висок сексуален потенциал, който трудно може да бъде сдържан само на едно място.

Риби Рибите винаги изневеряват ефектно и изобретателно. И не биха си признали, дори да ги заварите в леглото с друг – ще кажат нещо от типа на вица: „Ти сега на мен ли ще вярваш или на лъжливите си очи“. Знаят хиляди начини ловко да се измъкват и също така да не чувстват вина за стореното. И смятат, че това е най-нормалното нещо на света, след като не само те го правят.