0

Е то каква е астрологическата прогноза на Маг Розали за следващите седем дни:

Овен - самота

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

Телец – заспали чувства

Поведението и присъствието на другите смущават душевното ви спокойствие. Чувствате се блокирани, сякаш пред вас има препятствия, които не можете да преминете. Моментът е кризисен за вас. Изпитвате страх да поемете отговорност за пътя, който трябва минете. Изолирате се и се чувствате неспособни да се изправите на крака. Реалността понякога е груба, но трябва да съберете сили да се справите и да продължите напред.

Близнаци - приспособяване

През този период приемствеността между поколенията е насъщна за вас. Придържайте се към традициите, дори и да не са много важни за вас. Приемайте съвети от всички, които са ви близки, но обръщайте особено внимание, ако съветите, отправени към вас, идват от високопоставена личност или ваш началник. Само така ще премахнете трудността да се приспособите към новите обстоятелства. За някои от вас може да предстои скорошна сватба.

Рак – ново начало

Пред вас предстои непредсказуемо развитие на нещата. Колелото на Съдбата се завърта и това е повратен момент за вас. Каквото и да ви очаква, бъдете готови да го посрещнете. Засилва се цялата енергия около вас, защото имате да извървите дълъг път. Бъдете активни през този период, взимайте инициативата в свои ръце, действайте със замах. Сега за вас започва нов житейски цикъл, в който е важно да приемете нещата такива, каквито са.

Лъв - труд

Продуктивно и позитивно използване на уменията. Съсредоточете енергията си в работата. Време е за усвояване на нови умения или занаят. Полагате упорит труд в дейност, която ви носи задоволство и нови постижения. Наслаждавате се на работата си и постигнатите успехи. Впрегнете силите си в учението, или усвояването на нови познания. Добре е през този период да се запишете да учите нещо ново, което ще ви бъде полезно в бъдеще и ще ви носи благоприятни резултати.

Дева – по план

През този период може да ви се наложи да се справите или конфронтирате с държавната администрация. По-добре е да не влизате в спор и да понесете всичко, което ви е подготвено от бюрокрацията. Това може да са някакви проблеми с документи, глоби, данъци и прочие. Оправете всичко бързо, за да се насладите на осъществяването на новите ви планове. За много от вас е дошъл моментът за стартиране на дълго отлаган във времето проект, който ще ви донесе много парични постъпления.

Везни – древни енергии

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро и макро космоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

Скорпион - отдих

Период на почивка или поне на краткотраен отдих. За някои от вас това е отмора след дълго боледуване или период на възстановяване. Край на лечението, заточението и усамотението. Оставяте всичко лошо настрана и възстановявате енергията си. Ум, тяло, сърце и дух се обединяват в едно ,за да се възродите изцяло.

Стрелец – в очакване

Усещате, че каквото и да правите нещата не се променят, а си остават същите. Действията ви не ви приближават към целта. Не можете да си намерите място. Иска ви се да промените нещата и да тръгнете по нов път. Планирате някаква промяна, но чувствате, че не можете да намерите своето място в живота, затова не сте спокойни. Обзел ви е песимизъм, защото не получавате това, което искате. Всичко изглежда някак объркано, но не се притеснявайте, скоро всичко само ще се подреди и ще тръгне във вярната посока. Политиците от тази зодия ще се чувстват в капан на мислите и действията си. По-добре нищо, да не предприемат през този период.

Козирог - промяна

Пред вас е важна и необходима промяна в начина ви на живот. Това ще ви даде свобода и обновление. Ще изпитате страх от неизвестното, заради тази промяна, но също така ще стимулирате по нататъшното си развитие. Не се страхувайте, намирате се на прага на нов и благоприятен цикъл от вашият живот. Много от вас ще изпитват страх от загуба, страх от смърт, или от естественият развой на нещата. Не се поддавайте на тези чувства, илюзията на смъртта е разделяща Аза от миналото, за да започне нов живот. Дошъл е краят на една епоха или връзка и трябва да поемете своя път напред.

Водолей - прогрес

Предстои ви първата стъпка в неизвестна посока. Правите смел опит за подобряване на сегашната ситуация, която ви заобикаля. Разкъсвате оковите на ежедневието, избягвате някаква опасност. Необходимо е да положите повече усилия, но прогресът е започнал. Виждате светлина в края на тунела. В очакване сте на нещо ново и хубаво. Много от вас през този период ще пътуват в чужбина или по вода.

Риби - силна воля

Осъзнавате ролята си в обществото. Показността ви и оригиналността печелят уважение и последователи. Притежавате увереност, необходима да поемате рискове и да дадете насока на живота си. Нужни са ви силна воля и дисциплина за завършването на някаква задача или за получаването на квалификация. За бизнесмените: Дипломатичността при сключването на сделки дава положителни резултати. Политиците от тази зодия да внимават в изказванията си и поведението си. Добрите маниери ще са поставени на изпитание.

Знаци за 28 юни – 4 юли

Таро карта - Седмица Жезли

През този период спътници ще ни бъдат смелостта, силата, доблестта. Ще полагате големи усилия, но резултатите за съжаление ще бъдат малки. Трябва да имате много кураж при решаването на проблемите, дори да използвате агресивен подход за това. Отстоявяйте позициите си, застанете срещу мнозинството, въпреки съпротивата, която усещате. Бъдете верни на себе си, каквото и да се случи, независимо от обстоятелствата. Предстои ви напредък.

Камък на щастието - рубин

Цвят на щастието - червен

Цифра на щастието - 4