0

Е то я астрологическата прогноза на Маг Розали за следващите седем дни...

Овен – бъдете отговорни

През този период много от вас ще открият сродната си душа. Предстои нова романтична връзка или приятелство. Семейният живот ще е изпълнен с прекрасни любовни отношения, ще бъдете обзети от страст. Ще изпитвате единство и хармония с вашата половинка. За много от вас е дошло времето за по-дълбоко обвързване, поемане на отговорност и задължения. Брак. За бизнесмените: Обърнете внимание на сътрудничество и партньорство, което носи нови идеи и възможности.

Телец – бурни емоции

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Близнаци – по средата

Анализирайте проблемите си. Начертайте план за действие. Следвайте плана си и напредвайте стъпка по стъпка. Не залитайте вляво или дясно, следвайте средният път. Сега не е времето за крайности. Ще постигнете желания резултат, ако не изпадате в крайности и бъдете умерени.

Рак – ново начало

През този период може да ви се наложи да се справите или конфронтирате с държавната администрация. По-добре е да не влизате в спор и да понесете всичко, което ви е подготвено от администрацията. Това може да са някакви проблеми с документи, глоби, данъци и др. Оправете всичко бързо, за да се насладите на осъществяването на новите ви планове. За много от вас е дошъл моментът за стартиране на дълго отлаган във времето проект, който ще ви донесе много парични постъпления.

Лъв - щастие

Началото на един създаващ чувството на пълноценност проект или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна кауза. Добра воля и божествено вдъхновение, плодовитост и продуктивност, щастие и изобилие, задоволство и радост са чувствата, които ще ви водят през този период. Следвайте призванието си и проявете възприемчивост към висшите нива на астрала. Берете плодовете на добрините, които сте сторили в миналото.

Дева - мечти

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

Везни - приключение

Начало на приключение. Ентусиазмът, с който пристъпвате,дава началото на даден проект или идея. Предстоят нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите и идеите. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността и безстрашният подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си. В подобно душевно състояние човек е свободен да се наслаждава на живота, да се отдава на величествени, а понякога дори и нереалистични представи за бъдещето. Внимавайте докъде може да ви доведе това.

Скорпион - копнеж

Свършената работа ви дава чудесно удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати. Щастието витае навсякъде около вас.

Стрелец - напред

Кипите от енергия и ентусиазъм. Сърбят ви ръцете да свършите цялата работа на света. Обзети сте от творческо вдъхновение. Енергиите на периода, като че ли са ви обладали напълно и ви тласкат напред. Всяка работа, която захванете през този период, ще бъде успешна за вас и ще ви донесе много позитиви. Внимавайте да не се преуморите от претоварване вследствие на многото неща, с които сте се захванали и искате да свършите.

Козирог - подкрепа

Проявете разбиране,към всички около вас. Включително хората от семейството ви. Бъдете като майка за тях. Говорете им и ги напътствайте. Те се нуждаят от вашата подкрепа за да намерят верният път. Само внимавайте да не прекалите със съветите и напътствията, за да не отблъснете хората от вас.

Водолей - интуиция

Доказвате, че сте способни да ръководите голям проект. Имате свежи, нови идеи, които трябва да обсъдите. Упражнявате властта си. Правите планове за бъдещето си. Използвате всичките си умения, за да обедините хората около вас, около обща гледна точка. Използвате интуитивните си прозрения, които ви помагат при вземането на решения.

Риби - внимавайте

Поведението и присъствието на околните смущават душевното ви спокойствие. Страхувате се да поемете отговорност, чувствате се блокирани, сякаш пред вас има някакво препятствие. Изпаднали сте в някаква непреодолима ситуация. Внимавайте! Пред вас са ограничения, болезненост и препятствия, характерни за този кризисен момент. Мъжете, които се занимават с афери, да внимават много през този период. Може да попаднат в изолация или дори затвор.

Знаци за периода 17 - 23 май

Таро карта - Седмица Жезли

През този период спътници ще ви бъдат смелостта,силата и доблестта. Ще полагате големи усилия, но резултатите, за съжаление, ще бъдат малки. Трябва да имате много кураж при решаването на вашите проблеми. Може да се наложи да използвате и по-агресивен подход затова. Отстоявайте позициите си, застанете срещу мнозинството, въпреки съпротивата, която усещате. Бъдете верни на себе си, каквото и да се случи, независимо от обстоятелствата. Предстои ви напредък.

Камък на щастието - рубин

Цвят на щастието - червен

Цифра на щастието - 4