0

Е то какво вещаят звездите за зодиите през следващите седем дни, според Маг Розали:

Овен - увереност

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията, които вземате, са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна.

Телец - униние

Разочарование, несъгласие, съперничество. Унили сте вследствие на хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка, скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или близък човек.

Близнаци – нови сили

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията и непреклонността си пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.

Рак - объркване

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно и страшни, и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате чувства и въобще всякакви разнопосочни емоции. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорния свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта си, за да станете по-мъдри.

Лъв - задоволство

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност, както също спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Дева - прогрес

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, изпитвате страст към пътешествията. Възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Везни - интуиция

Ограничения и саможертва заради чужди благородни каузи. Чувствате, че нямате налична енергия. Преустановявате с плановете си. Като че ли нямате контрол над събитията в живота си. Налага се да се предадете временно, за да запазите част от енергията си. Правите саможертви, за да поставите началото на нещо ново. Поуката от наскоро преживени трудности подновява чувството ви за спокойствие и ви прави по-жизнени. Благодарение на това засилвате вашата интуиция и духовни наклонности.

Скорпион - придобивки

Настъпва период на неочаквани придобивки. Получавате неща, за които доскоро само сте мечтали и сте мислили, че са недостижими за вас. Красотата и луксът вече не са така далечни и можете да усетите, че все повече сте създадени за тях. Уви, още е рано да ги вземете в ръце и да им се насладите напълно. Мислите и действията ви обаче все повече ще ви приближават към така желания от вас лукс.

Стрелец – крехко равновесие

През този период трябва да сте справедливи и безпристрастни. Нещата са поставени като на съд. Ситуацията е подложена на самооценка и везните могат да се наклонят силно в едната или другата посока за вас. Равновесието е крехко и нестабилно. По-добре отстъпете назад, притаете дъх и преценете ситуацията много точно. Погледнете нещата безпристрастно и нека вашите лични чувства и емоции да не влияят върху трезвата ви преценка. Не оставяйте нещата да се разбалансират. За много от вас това може да е свързано с развод, раздяла, договори, споразумения или дори съд и уреждане на юридически въпроси.

Козирог – бурни чувства

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Водолей - приключение

Начало на приключение. Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите и идеите. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността и безстрашният ви подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си. В подобно душевно състояние човек е свободен да се наслаждава на живота, да се отдава на величествени, а понякога дори и нереалистични представи за бъдещето. Внимавайте докъде може да ви доведе това.

Риби - блокаж

Поведението и присъствието на другите смущават душевното ви спокойствие. Чувствате се блокирани, сякаш пред вас има препятствия, които не можете да преминете. Моментът е кризисен за вас. Изпитвате страх да поемете отговорност за пътя, който трябва да минете. Изолирате се и се чувствате неспособни да се изправите на крака. Реалността понякога е груба, но трябва да съберете сили, за да се справите и да продължите напред.

Знаци за 22-28 март

Таро карта - Дъщеря на камъните

През този период всички ще бъдем ученици. Ще трябва да се научим да изразяваме почит и уважение към всички около нас. Ще трябва да се стремим към нови знания и придобиване на нови умения. Трябва да бъдете много концентрирани през този период, за да не изпуснете важния урок, който съдбата ви е приготвила. Ще имате внезапни проблясъци и озарение на съзнанието, които ще ви помагат в трудните моменти. За всички предстоят много нови възможности. Изправени сме пред нов етап от нашия живот.

Камък на щастието - камък

Цвят на щастието - тъмнокафяв

Цифра на щастието - 8