Л юбовта е нещо различно при всеки зодиакален знак. От древни времена се смята, че звездите играят важна роля по отношение на чертите от характера ни и събитията, които се случват в живота ни. Макар мнозина днес да смятат това за отживелица, други са готови да се закълнат, че зодиакът може доста точно да предскаже човешката природа и поведението ни в определени ситуации. Не са малко хората, които често прибягват до него, за да обяснят любовния си живот с всичките му успехи и неуспехи. Затова тук важи много добре принципът: „Нищо не ми пречи да погледна“. Астролозите на „Мари Клер“ са подбрали хипотетични цитати, които най-добре биха охарактеризирали всяка една зодия.

Овен Цитат: „Аз съм глупаво влюбен във всичко, което правиш“. Също както ангажираността им към всяка задача, Овните са силно ангажирани и със своите близки. Любовта им е толкова голяма, че всяко съобщение или поглед от любимия човек кара сърцето им да препуска. „Обичам те“ от тях само доказва, че ние сме буквално всичко, до най-малката частица от тяхната вселена.

Телец Цитат: „Имам вяра в теб“. Представителите на зодия Телец са склонни да бъдат по-предпазливи, когато взимат решения в живота си. Те гласуват доверие на ограничен кръг от хора, а показването на любовта им към друг човек е голямо постижение. Затова „обичам те“ от тях е сигурен знак за комфорт и доверие в нас.

Близнаци Цитат: „Около теб показвам истинската си същност“. Близнаците притежават идеална комбинация от социален начин на живот и потайност, те често нямат ясно разбиране за емоционалната връзка с партньора си. Заради неяснотата около мислите и решенията им за тях е трудно да се отворят пред останалите. Така че „обичам те“ от Близнаците означава, че ние сме сред малкото хора в техния свят, с които могат да покажат истинското си аз и могат да споделят всичко. А това не е много лесно точно за Близнаците.

Рак Цитат: „Никога не изчезвай!“. Те са отдадени и състрадателни във връзките си, влюбват се много силно и никога няма да избягат от любимия си човек. Когато те изрекат „обичам те“, най вече казват, че ние сме сред приоритетите им и раздялата би ги съкрушила.

Лъв Цитат: „Ти печелиш“. При тях трудно се взимат решения, тъй като виждат всичко от една гледна точка. Понеже в повечето случаи са любезни с хората и привличат внимание, да намерят някого, с когото да се установят, е голямо постижение за Лъвовете. Затова „обичам те“ от тяхната уста е най-голямата награда, която можем да получим, но тя трудно се постига.

Дева Цитат: „Виждам дългосрочни отношения с теб“. „Обичам те“ при Девите е равносилно на обвързване. Тъй като представителите на този знак са предпазливи и обичат да планират, те държат на баланса в живота си. Когато казват „обичам те“, те гледат към бъдещето, готови да се свържат, макар това да е трудно постижимо заради високите им изисквания към себе си и партньора.

Везни Цитат: „Приемам те или поне ще се опитам“. Да не могат да разберат това, което другите казват, е сред най-големите предизвикателства за Везните. Те не гледат отвъд границите си, но все пак полагат огромни усилия да разберат хората, които обичат. Да изрекат „обичам те“, за тях означава, че са разрушили границите си, за да направят точно това.

Скорпион Цитат: „Ще те защитавам“. Непреклонност, неспокойствие и манипулация са ключовите думи, които се свързват с природата на родените под този знак. Същевременно Скорпионите са изключително грижовни и защитаващи любимите си хора от всякакви опасности, но преди да им станете любими има дълъг и най-вече сложен процес на изпитания.

Стрелец Цитат: „Аз съм активна част от нашата връзка, поне засега“. Представителите на тази зодия винаги търсят нови пътища и са силно разфокусирани по отношение на бъдещето. Докато някои обичат да се обвързват, други вярват в честата смяна на партньорите. Това не означава, че Стрелците не са правилният човек, а просто че удовлетворението им трае за кратко. Обвързването с тях е лесно, колкото и разривът, но веднъж обвързали се солидно, при Стрелците най-вероятно ще е за цял живот.

Козирог Цитат: „Успехът е мисията“. Козирозите поставят кариерата преди всичко останало и са капитани в своята професия. Те понякога имат затруднение в полето на любовта точно заради своята изрядност в работата. Основната причина е, че любовта ги разсейва. Така че ако чуем от тях „обичам те“, това означава, че са готови да ни включат в историята на своя успех.

Водолей Цитат: „В огън и лед, винаги ще бъда до теб“. Водолеите имат динамични и оптимистични подходи, но обвързването за тях е фобия и те обикновено бягат от сериозни отношения. Но след като тези страхове бъдат овладени и изрекат „обичам те“, те ще останат до нас без значение от обстоятелствата.

Риби Цитат: „Ще простя всичките ти грешки“. Рибите са известни като неизлечими романтици, а едно от спорните им качества е прошката. Прощавайки почти всяка грешка, родените под този знак се поставят в ситуация да избират грешно влияние. Така че ако Рибите кажат „обичам те“, това означава, че те ще простят всеки недостатък. Но това не означава, че биха допуснали насилие в живота си.

СНИМКИ: ЕПА/ БГНЕС