0

Овен – овладей се; Потискането на някаква болезнена ситуация съживява първични сили у вас. Когато използвате тази енергия правилно и в положителна посока, ще ви се дадат сили за смели дела и подвизи. Тези инстинкти, които проявявате през този период, могат и да ви предпазят от приближаваща опасност. Предупреждение! Ако примитивната и инстинктивна сила надделее, или не бъде усвоена, то поведението ви ще стане безразсъдно, а може би дори саморазрушително. Внимавайте и се пазете от насилие, липса на ред и злоупотреба с наркотични и упойващи вещества.

Телец – не губи контрол; Пълно объркване. Усилията ви са хаотични. Силната конкуренция прави борбата ожесточена. Губите контрол под влияние на напрежението. Нереализираните желания пораждат катаклизми и конфликти. Преценявате наново вашите методи и търсите подход. Оставате верни на каузата и се учите от грешките си. Трябва внимателно да намерите вярната посока и да насочите разпръснатите енергии право към целта. Иначе ви предстои пълно поражение на всички фронтове.

Близнаци – без съмнения; Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство дори там, където сте имали съмнения. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.

Рак - внимание; През този период нещата за вас изглеждат добре отстрани, но всъщност са поставени на нестабилна основа. Насочвате усилията си към незначителни неща и търсите символите на успеха, а не неговата същност. Проявявате огромни претенции и ненужна показност. Иска ви се да имате всичко, а всъщност нямате почти нищо. Изпаднали сте в краен материализъм, като желаете да предизвикате възхищение и завист в околните. Обземат ви неразумни желания, които всъщност са неосъществими. Обзети сте от грешна преценка, самозаблуда и егоизъм. Внимавайте!

Лъв - кулминация; Предстои ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Дева - неочаквано решение; Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Везни - задоволство; Свършената работа ви дава чудесно удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати. Щастието витае навсякъде около вас.

Скорпион – пази се; Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност, слабост. Тъпчете на място. Нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните.

Стрелец - сигурност; Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност, спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Козирог - баланс; Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партньорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход, свързан с юридически въпрос.

Водолей - спокойствие; Получавате огромно одобрение за постиженията си. През този период вие сте късметлиите в хороскопа. За много от вас ще има просперитет, богатство, успешни сделки и бизнес начинания. Тези от вас, които разчитат на моментни печалби, може да спечелят от лотария или тото. Постигате материално и духовно благополучие. Спокойствие и чувство на удовлетвореност са вашите спътници сега.

Риби - посоки; За дамите: излъчвайте жизнерадост, сексапил, женственост. Бъдете жена на 100 процента и пръскайте светлина, любов и доброта. Покажете на всички душевната си красота и хармония, които струят от вас през този период. Бъдете самата себе си и не се поддавайте на ласкателства и заблуди. Внимавайте с хора, които познавате отдавна и ви ласкаят непрекъснато. Не им се доверявайте! За господата: обърнете внимание на интуицията си. Ще получите прозрения, които ще ви бъдат нужни в бъдеще. Споделете с половинката си, тя ще ви даде вярната насока.

Знаци за 29 март – 4 април; Таро карта - Отшелникът

През този период търсете истината, събирайте мъдрост. Ще трябва да се вслушате в словата на околните. Ще трябва да се оттеглите от любовните авантюри и да се усамотите, за да си направите равносметка на досегашния живот. Трябва да отсеете истинското и трайното от фалшивото и преходното. Стремете се към мъдрост, просветление на душата и вътрешно умиротворение. Вслушвайте се в интуицията си, тя ще ви покаже как да разрешите малките проблеми на ежедневието. През този период всички трябва да обърнат внимание на себе си. Картата не препоръчва обществени изяви и фалшиви взаимоотношения. Камък на щастието - сардоникс; Цвят на щастието - жълт; Цифра на щастието - 3

.

 .