0

Вижте какво вещаят според Маг Розали звездите за зодиите през следващите 7 дни!

Овен – в търсене През този период търсите наставления и знания. Вдъхновени сте и ви връхлитат вълни от мъдрост, които оказват благотворно влияние на всяко творческо, артистично, езотерично или научно начинание. Разчитайте на себе си и собствените сили. Съзнанието ви става по-възприемчиво. Чрез медитация ще получите нови отговори на вашите въпроси.

Телец – бързай бавно Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, имате страст към пътешествията. Възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Близнаци - хармония Предстои раждането на една ценна и равностойна връзка – интимна, но не задължително сексуална. Връзката ще е на по-високо ниво. В нея ще намерите любов, взаимно разбирателство, дълбоки чувства. Хармоничният поток от енергия ще създаде чувството на лекота и комфорт. Най-накрая ще получите така желаното доверие и свобода във връзката с партньора си.

Рак - спомени Свършената работа ви дава чудесно удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати. Щастието витае навсякъде около вас.

Лъв – мечтание Настъпва период на неочаквани придобивки. Получавате неща, за които доскоро само сте мечтали и сте мислили, че са недостижими за вас. Красотата и луксът вече не са така далечни и можете да усетите, че все повече сте създадени за тях. Уви, още е рано да ги вземете в ръце и да им се насладите напълно. Мислите ви и действията ви обаче все повече ще ви приближават към така желания от вас лукс.

Дева – бъдете перфектни Изпипвайте всичко до последният детайл. Обръщайте внимание и на най-малките подробности, за да не съжалявате после. Бъдете перфектни, както в облеклото си, така и в работата си. Само така ще имате успех и ще се доберете до повишението, което отдавна ви чака и сте заслужили със своята всеотдайност и себераздаване на всички нива. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никого да ви обвини в немарливост и незаинтересованост. Бъдете перфектни!

Везни – нова ера Предстои ви кулминация и край на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото и вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Скорпион - внимавайте През този период трябва много да внимавате с финансите си. Пред вас са опасности от разрушение, опустошение, разорение, парични затруднения. Загрижени сте, защото чувствате настъпващото обедняване. Обезпокоени сте от това, какво ще ви предложи бъдещето. Не се оставяйте на негативните емоции да ви пречат да вървите напред. Изпитвате страх от неизвестността, но внимавайте да не изпаднете в неплатежоспособност. За бизнесмените: предстоят трудности в бизнеса. Внимателно трябва да се преценява всеки разход. Не се страхувайте да направите разпродажба, ако е нужно. Всички внимавайте със здравето.

Стрелец – неочаквано решение Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Козирог – неизвестна посока Предстои ви първата стъпка в неизвестна посока. Правият смел опит за подобряване на сегашната ситуация, която ви заобикаля. Разкъсвате оковите на ежедневието, избягвате някаква опасност. Необходимо е да положите повече усилия, но прогресът е започнал. Виждате светлина в края на тунела. В очакване сте на нещо ново и хубаво. Някои от вас през този период ще пътуват в чужбина или по вода.

Водолей – крехко равновесие През този период трябва да сте справедливи и безпристрастни. Нещата са поставени като на съд. Ситуацията е подложена на самооценка и везните могат да се наклонят силно в едната или другата посока за вас. Равновесието е крехко и нестабилно. По-добре отстъпете назад, затаете дъх и преценете ситуацията много точно. Погледнете нещата безпристрастно и нека вашите лични чувства и емоции да не влияят върху трезвата ви преценка. Не оставяйте нещата да се разбалансират. За много от вас това може да е свързано с развод, раздяла, договори, споразумения или дори съд и уреждане на юридически въпроси

Риби – постигате целите Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Таро карта - Двойка Жезли

През този период ще доминирате с личното си присъствие. Проявявайте кураж и отстоявайте мечтите си. Осъществявате начинанията си посредством силна воля, постигате целите си. Натрупвате богатство с много труд и изпитвате удовлетвореност и гордост от постигнатите материални придобивки. Това няма да спре и ще продължи и в последващ период. Сега е време за ликуване и радост. Камък - тюркоаз; Цвят - червен; Цифра - 26;