0

К акво ни е подготвила Съдбата за месец юли. Този отговор дава кабалистът Ели Маринова чрез нумерологичното гадание Път в Живота.

Под това наименование се крие числото, получено при сумиране на всички цифри в рождената ни дата (ден + месец + година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число. Например за човек роден на 3.12.1965 изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира до едноцифрено число чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане има Път на живота – Деветка и съответно може да прочете какви са общите тенденции за неговото бъдещето през седмия месец на 2022 г. Някои езотерици наричат числото и Звезден код, като в най-общия случай, то може да варира от 1 до 9.

В генерален план Вселената през месеца ще ни подтиква към експерименти в любовта, в работата в търсене на някаква утопична (или не) житейска и емоционална стабилност. Почивките край вода и в спокойна атмосфера ще са по за предпочитане пред големите и шумни компании. При дългите пътешествия подготвяйте превозните си средства добре и не натискайте педала на газта прекалено, защото това снижава шанса ви за навременна и правилна реакция. Възможни са изненади на всички фронтове, още повече, че светът на вирусите отново ще напомни за себе си.

Път 1: Силен период, но не драматизирайте

Месец юли е много благоприятен за ваканция и почивка, за предприемане на пътувания и пътешествия по-скоро с развлекателна и познавателна цел. Възможно е да поискате или да ви се наложи да излезете извън обичайната си среда, да се занимавате с нещо нетрадиционно или пък животът да ви върне към стари и забравени ситуации. През цялото време ще имате допирни точки с драматичното изкуство или пък ще успеете да драматизирате всичко около себе си.

Ако не сте планирали почивката си през този месец, вероятността в разгара на лятото да работите усилено и да се налага да се доказвате е съвсем реална. Възможно е да разкриете загадка, да разбулите тайна, да водите преговори или да се включите в някакъв пазарлък. Има вероятност някои от вас да се явяват на изпити, тестове или интервюта, да водят дискусии и спорове. Колкото сте по-овладени, толкова ще сте по-добре аргументирани. Проблематиката на месеца ще е ориентирана към занимания в сферата на точните науки и техниката, традицията, мистиката, философията и религията. Ще е се стремите или ще ви се наложи да сте перфектни, като в същото време ще е добре да спестявате критиките и оценките си. Иначе има опасност да демонстрирате гняв , както и да тръгнете на битка за изгубена кауза.

В личен план ще имате възможност за постигане на единомислие и единодушие с помощта на компромиси и от двете страни. Любов и романтика няма да липсват, особено ако овладеете ревността си и стремежа да доминирате на всяка цена.

По отношение на здравето ще е добре да внимавате за емоционалното си равновесие, да се пазите от „прегряване”. Внимавайте с алкохола.

Път 2: Неочаквана ваканция

През юли времето ще е динамично, забързано и напрегнато, а на вас ще ви се иска да го давате по-лежерно. Въпреки стремежа ви към тишина и спокойствие, сега ще си поставите нова цел, ще стартирате добре подготвен проект или ремонт. Ще проявите интереси в сферата на електрониката, техниката, високите технологии, строителството или недвижимата собственост. Задачите ще са много и, ако се захванете с всички наведнъж, вместо да си съставите работещ план за действие, накрая нищо няма да излезе. Възможно е да получите повишение или нови поръчки за работа. На други ще им се наложи да се борят за материална независимост. Има вероятност да предприемете неочаквано пътуване, ваканция или, ако тя е планирана, да протече по неочакван начин.

При някои ще се наложи да поемат отговорност, която не им е съвсем по сърце, но ако подходят търпеливо и пуснат в ход дарбата си за дипломация, нещата ще се подредят по изненадващо добър начин.

По отношение на любовта и романтиката, ако пренесете делничното напрежение в личните отношения, има опасност там, от където очаквате спокойствие и разбиране, да се получи обратното. Но ако овладеете напрежението, звездните мигове са ви гарантирани.

Постоянното напрежение може да доведе до главоболие или до проблеми с храносмилането. Заниманията със спорт и излетите сред природата ще помогнат да свалите напрежението. Пазете се от злополуки.

Път 3: Внимавайте с пари и кредити

През юли ще имате възможност да си отдъхнете от натрупаното до сега напрежение, да си позволите почивка и забавления, да предприемете романтично или интересно пътуване. Възможно е да поискате или да ви се наложи да излезете извън обичайната си среда.

С каквото и да се захванете, винаги ще сте заобиколени от приятели, на които можете да разчитате или пък ще се наложи да изяснявате отношенията си с човек от обкръжението си. При спорове бъдете дипломатични и тактични и успехите сами ще дойдат при вас. За да сте спокойни, информирайте се предварително за всичко, което ви предстои. Въпреки, че сме в разгара на лятото, времето е подходящо за започване на ново обучение, защото информацията ще идва лесно и бързо при вас, което ще ви помогне да напреднете. Но през седмия месец не е подходящо да теглите кредити и да давате заеми. Времето е идеално и за равносметка на това какво и как сте успели да постигнете до този момент.

В личния си живот ще се радвате на отзивчивост и съпричастност, на романтика, особено ако не поглеждате настрани, дори и съвсем невинно.

По отношение на здравето ще е добре да не се излагате продължително на слънце.

Път 4: Нова любов на хоризонта

През юли ще имате възможност или ще ви се наложи да разчупите старите модели, да излезете от рутината. Възможно е да предприемете пътуване по работа или преследвайки някаква нова цел, да посетите нови, непознати до сега места, да се запознаете с нови хора. Месецът е подходящ за поставяне на нови цели, за стартиране на нови проекти. Няма да ви свърта много вкъщи, пък и не е нужно, защото късметът няма да ви намери там. Дейността ви ще е белязана с динамика и желание за промяна. Времето ще донесе нови идеи, нови приятелства. Ще търсите по-широко поле за изява, ще се стремите към подновяване и подмладяване. Постоянно ще пробвате нови и различни неща, тоест ще сте склонни да правите всякакви експерименти. Навсякъде и във всичко ще се стремите да изпъкнете, да се откроите. От друга страна, поради засилената динамика, има опасност от проблеми с адаптацията, комуникациите, от чувство за безизходица. За сваляне на напрежението няма да е лошо да се разходите по магазините, но с мярка, да отидете на ресторант, кино или на театър.

По отношение на личния живот ще имате възможност да освежите настоящата си връзка. Ако сте свободни, ще имате шанс за създаване на нова приятелска или романтична връзка, която е добре да бъде проверена, преди да бъде утвърдена.

По отношение на здравето – грижете се за кожата и очите си, носете слънчеви очила. Има вероятност да ви се наложи да посетите зъболекаря си. Ще е добре да внимавате с количеството и качеството на храната и напитките.

Път 5: Промяна в личния живот

Месецът ще е противоречив. Няма да ви свърта на едно място, но ще е необходимо де се занимавате с рутинни задачи, свързани най-вече със семейство и роднини, отнасящи се до здравеопазване, образование или недвижима собственост. Възможно е да се захванете с планиран или належащ ремонт. При някои в орбитата на това число има шанс за появата на нов член в семейството.

За да се чувствате комфортно, ще е добре да подредите всичко около себе си – личното и работното си пространство, документите. Спазвайте поетите ангажименти, бъдете толерантни и тактични, проявявайте разбиране, не натрапвайте мненията, опита и помощта си, без да сте помолени за това. Ще е добре да не бързате с изказванията, а да слушате внимателно какво говорят хората около вас и да осъзнавате дори скрития подтекст.

По отношение не само на любовта и романтиката, но и по принцип ще е добре да внимавате - прекалената чувствителност, проявите на капризи могат да създадат проблеми. Ако през юни в личния ви живот е настъпила някаква промяна, сега тя ще намери своето логично развитие.

В здравословен план – следете за прага си на издръжливост – физическа и емоционална. Избягвайте рисковите ситуации.

Път 6: Пазете се от летни вируси

През този месец можете да очаквате изненади от всякакъв вид за добро или не. За това, когато се устремите към някаква цел, винаги трябва да имате резервен план за постигането й. С каквото и да се занимавате ще сте склонни да анализирате всичко около себе си, да правите проучвания, да строите стратегии. През цялото време ще се стремите към перфекционизъм (или пък ще ви се наложи да бъдете перфектни). Бъдете търпеливи и ще постигнете съвършенство във всичко, с което се захванете.

Проблематиката на месеца ви ще е насочена главно в сферата на точните науки и техниката, традицията, мистиката, философията и религията. Вниманието ви ще бъде обърнато и към социалната информация, масмедиите, писаното и печатно слово. Възможно е да предприемете неочаквано пътуване, да имате изненадващ късмет или да ви се наложи да се справяте с неочаквана неприятност. Кабалистичните изчисления на общите тенденции за бъдещето сочат още, че има опасност да сте по-инертни, което може да доведе до проблеми в общуването. Но, пък ако отидете на почивка, тя ще протече и приятно, и полезно.

В личния си живот ще имате възможност за постигане на единомислие и единодушие с помощта на компромиси и от двете страни, но и тук се подгответе за изненади.

В здравословно отношение ще е добре да внимавате за сърцето и кръвното налягане, пийте повече вода. Пазете се от летните вируси.

Път 7: Няколко дини под една мишница

Месецът може да се окаже доста напрегнат, защото всяко нещо, с което се захванете, ще изисква цялото ви внимание и концентрация, а пред вас ще се трупат задача след задача и всички те ще са спешни. Интересите ви ще са насочени към събития, които смятате за значими и важни. Възможно е да се захванете със сериозни реформи или реорганизация в област, която ви засяга пряко. Ще се стремите да контролирате изпълнението на всяка задача и цялостно, с всички нейни компоненти, но все пак, внимавайте с тоталния контрол. Не губете време за дреболии, но и не пренебрегвайте детайлите. Няма да можете да очаквате помощ от околните си, но при всички случаи можете да очаквате по-голяма популярност. Иначе поемането на две и повече задачи под една мишница при вас ще е по-скоро правило, независимо дали го искате или не. Възможно е да замислите или да осъществите пътуване по работа или да контактувате с хора от далеч.

Ако сте планирали почивката си през юли, тя може да протече като далечно пътешествие, в дивата природа или в луксозен Гранд хотел. И при двата варианта ще има леки изненади.

В личен план въпреки сериозната заетост, не пренебрегвайте близките си и интимния си живот.

По отношение на здравето през този месец е възможно да страдате от костно-ставни проблеми или преумора. Заниманията със спорт и излетите сред природата ще помогнат да свалите напрежението. Пазете се от злополуки.

Път 8: Шанс за изгодни съюзи

Юли носи голямо напрежение и оттук не винаги ще можете да разчитате на стабилността, към която се стремите, особено ако в един момент не издържите и си изпуснете нервите. Но, ако не сте твърде емоционални и капризни, месецът ще протече доста по-гладко. Ще ви вълнуват проблеми в сферата на закона и реда, свързани с вашите собствени разбирания за правилно и грешно. Ще имате възможност за създаване на значими контакти и изгодни съюзи. А някои ще направят интересно откритие.

През целия период, с каквото и да се захванете, ще сте водени от алтруистични и хуманни подбуди. Ще се интересувате и от съдбата на хора, поставени в неравностойно положение, и от надеждата за постигане на всеобщо благо. През цялото време ще имате и много задачи за вършене. Има вероятност дори да ви се наложи да тъчете на два стана, образно казано.

На някои хора в енергийната орбита на числото ще им се наложи да излязат извън обичайната си среда, да се занимават с нещо нетрадиционно, да предприемат пътуване по работа или интересно пътешествие - реално, виртуално или духовно, да се срещнат с интересни хора.

По отношение на личния живот - ако си наложите да овладеете бурните си емоции – и положителните, и отрицателните, и разграничите работата от личния живот, през юли ще можете да се радвате на пълноценна почивка и добре прекарано време, на равновесие, хармония, отзивчивост и разбиране.

A aко успеете да подредите приоритетите си правилно, ще се радвате не само на успехи, но и на добро здраве.

Път 9: Почивка в уютна обстановка

Времето ще е динамично, забързано и напрегнато, но плодотворно. Каквото и да се случва, ще се наложи да го разпределяте поравно между работните и домашните ангажименти. Месец юли е подходящ за поставяне на нови цели, за стартиране на нови проекти независимо дали те касаят работата или семейството. През него ще бъдете водени от вдъхновение, ще се радвате на творческа нагласа. Ще се стремите да се откроите, да докажете способностите си, да поемете всичко в собствените си ръце. За да се радвате на успехи, когато се захванете с някаква работа, постарайте се да прецените дали ще имате ресурсите и търпението да я завършите в срок и, ако не цялата задача, да приключвате етап по етап.

За да мине по-гладко месецът - не бъдете твърде критични и придирчиви. По-малко говорете, повече слушайте. Ако през юли сте напористи и настъпателни, ако говорите и действате прибързано и необмислено или пък проявите необоснован страх, има опасност да си създадете проблеми поне за два месеца напред.

Ако сте планирали почивката си през юли, тя може да протече в уютна и приятна обстановка.

По отношение на личния живот, пък и в работна обстановка, старайте се да постигате разбиране, да уважавате чуждите избори и мнения. Така ще си осигурите един чудесен месец, посветен на любовта и романтиката.

Ако се постараете да спазвате редовен и здравословен ритъм на живот, ще можете да се радвате на чудесно здраве и разположение на духа.

Ели Маринова e един от най-популярните нумеролози и кабалисти в България. Изготвя рождени нумерологични карти и прогнози за периодите в живота и за текущите 12 месеца. Наред с това дава гадателски консултации за всякакви проблеми чрез Кабала, карти таро, Астрология и китайската система И-Дзин. Тя е специалист и по етно религиозни и окултни практики. За консултация и контакт с Маринова: eli-taro.com, телефон: 0896 530 106.