0

Е то какво очаква зодиите според Павел Глоба в периода 8-14 февруари:

ОВЕН Благоприятни дни – 10, 11 февруари; Неблагоприятен ден – 12 февруари; Любов: ** Горещата кръв на Овните може да ги подтикне към приключения. Но имайте предвид, че екстравагантните действия са изпълнени с неприятности. В личния си живот ще имате късмет, но внимавайте с думите си, не повтаряйте предишни грешки. Работа: ** Не правете рисковани планове. Ще загубите повече, отколкото ще спечелите. Здраве: ** Бъдете по-внимателни, може да станете жертва поради елементарна непредпазливост.

ТЕЛЕЦ Благоприятни дни – 12, 13 февруари; Неблагоприятен ден – 8 февруари; Любов: ** Драги Телци! Не си струва да чакате хармонично разрешаване на конфликтни ситуации. Най-вероятно ще искате да раздуете ситуацията, да я доведете до абсурд. Грижете се за себе си и за околните. Занимавайте се със спорт и успокойте емоциите си. Това ще направи нещата по-добри за всички. Работа: *** Ще имате много работа, но резултатът ще ви зарадва. Здраве: *** Добър период за лечение на зъби, болки в ставите и заболявания на костната система.

БЛИЗНАЦИ Благоприятен ден – 9 февруари; Неблагоприятен ден – 11 февруари; Любов: *** Сега не трябва да отдавате всичките си сили на работа, освен ако това не е свързано с творчеството. По-добре да си починете и да се отпуснете. Успехът в любовните дела е гарантиран, ще се окажете в центъра на вниманието и думите ви ще тежат на мястото си. Сега му е времето да бъдете ярки и видими, да събирате лайкове. Работа: *** Може да получите интересна оферта от задграничен партньор. Здраве: ** Спазвайте диета и се пазете от вредни храни, особено ако имате проблеми с жлъчката и черния дроб.

РАК Благоприятни дни – 8, 14 февруари; Неблагоприятен ден – 13 февруари; Любов: ** Трудно време за постоянни връзки. Те могат да ви изморят, а малък изблик на емоции е достатъчен за истинска експлозия. Сменете обстановката, опознайте половинката си извън стените на собствения си дом. Работа: ** Възможен провал на споразумения не по ваша вина. Здраве: ** Здравето ви може да се разклати, особено ако отпуснете спирачките в областта на секса.

ЛЪВ Благоприятни дни – 9, 10, 11 февруари; Неблагоприятен ден – 14 февруари; Любов: ** Типичните представители на тази зодия ще бъдат преследвани от неразбиране, липса на вътрешна хармония и самочувствие. За да поправите ситуацията, ще трябва донякъде да ограничите собствените си апетити. Вслушайте се в мнението на партньора си. Работа: ** Седмицата няма да ви донесе материални облаги. Здраве: ** Може да се наруши работата на бъбреците ви.

ДЕВА Благоприятни дни –  8, 14 февруари; Неблагоприятен ден – 11 февруари; Любов: ** Това не е най-доброто време за бурни страсти. Ще имате толкова много неща за правене, че ще трябва да забравите за романтиката за известно време. Добре е да си вземете почивка от създадените неотдавна отношения. Сега трябва да сдържате емоциите си. Работа: ** Най-вероятно ще трябва да работите за бъдещето или да изплатите дълг. Здраве: ** Възможно е да имате проблеми с храносмилането.

ВЕЗНИ Благоприятни дни – 9, 10, 11 февруари; Неблагоприятен ден – 13 февруари; Любов *** Ако имате силно желание да подобрите личния си живот, този момент просто не е за изпускане. Всички неща трябва да бъдат отложени. Любовта няма да ви заобиколи, но най-вероятно ще ви залее с вълна от чувства и емоции. Моментът е благоприятен както за запознанства, така и за укрепване на отношенията. Работа *** Периодът помага за привличане на общественото внимание към вашите дейности. Здраве ** Погрижете се за сърцето си, то е много уязвимо.  

СКОРПИОН Благоприятни дни – 12, 13  февруари; Неблагоприятен ден – 14 февруари; Любов ** Не се настройвайте за бурен личен живот. Най-вероятно ще трябва да се потопите в решаването на битови проблеми. Може да възникнат проблеми при родителите ви, и ще се наложи да им отделите внимание. Намерете време и за духовно общуване. Работа *** Седмицата е добра за сделки с недвижими имоти и големи придобивки. Здраве ** Посетете гастроентеролога, ако имате притеснения.

СТРЕЛЕЦ Благоприятен ден – 13 февруари; Неблагоприятен ден – 10 февруари; Любов *** Типичните Стрелци ги очакват пътувания. Движението и интелектуалната активност ще ви гарантират успех, включително и с противоположния пол. Едва ли скоро ще има по-добро време за срещи. Всичко ще се получи сякаш от само себе си, новите ви познати ще бъдат много приятни. Работа ** Ще отделите много време за преговори, но ефектът от тях ще бъде минимален. Здраве ** Дихателните ви органи са уязвими.

КОЗИРОГ Благоприятни дни – 8, 14 февруари; Неблагоприятен ден – 13 февруари; Любов *** Съдбата ще е благосклонна към вас, ако го заслужавате. Любовните чувства трябва да бъдат подсилени не само със знаци на внимание, но и с нещо наистина ценно. Това е идеалното време за пазаруване на бижута. Любимите ще бъдат във възторг от вниманието ви. Работа *** Седмицата е добра за укрепване на финансовото ви състояние и закупуване на ценни книжа. Здраве *** Посетете диетолог и приложете съветите му на практика.

ВОДОЛЕЙ Благоприятни дни – 9, 10, 11 февруари; Неблагоприятен ден – 8 февруари; Любов *** Периодът ще се превърне във време на пробуждане и разкриване на личния потенциал - както в сферата на бизнеса, така и в отношенията с противоположния пол. Бъдете себе си. Инициативата и увереността сега са вашият ключ към успеха. Работа *** Време е да започнете нов обещаващ проект. Здраве ** Освен главоболие, причинено от стрес, нищо друго не ви заплашва.

РИБИ Благоприятни дни – 12, 13 февруари; Неблагоприятен ден –  11 февруари; Любов ** Този период от време определено не е подходящ за активен личен живот. Усмирете пламенността си и се въздържайте от любовни срещи. Новите романи сега няма да донесат нищо добро. Освен това може да се появи информация за ваши минали „подвизи“, което ще усложни връзката. Работа ** Намалете дейността си, отложете важните срещи.  Здраве ** Това е добър период за лечение на заболявания на нервната система.