0

Б лагоприятни за семейния живот за лъвовете, които може да се пренесат буквално в приказка и за инвестиции за девите ще бъдат предстоящите седем дни, според прогнозата на Павел Глоба. Флирт пък очаква везните, а късмет стрелците.

Ето какво очаква всяка една от зодиите:

ОВЕН Благоприятни дни – 17, 18 декември; Неблагоприятен ден – 19 декември; Любов: *** Драги Овни! Съдбата сега е благосклонна към вас и може да ви предостави редица забележителни шансове за начало на отношения, или за развитие на съществуващите. Но пълнота на усещането може да постигнете само, ако разширите сферата на интересите си и разкриете личностния си потенциал. Работа: * Претенциите от страна на бизнес партньорите ви ще ви доставят маса неприятни емоции. Здраве: ** Бъдете внимателни на пътя и при посещаването на спортни комплекси. Голям е рискът от травми.

ТЕЛЕЦ Благоприятни дни – 19, 20 декември; Неблагоприятен ден – 16 декември; Любов: ** Типичните Телци ги очаква напрегната седмица, в която ще има всичко: кавги, конфликти, пристъпи на ревност и изблици на страст. Ако водите сексуално активен начин на живот, ще ви бъде по-лесно да преживеете този период. На самотниците ще им е трудно – емоциите ще прелеят, а няма да има с кого да ги споделите. Работа: * Постарайте се да си изплатите дълговете и кредитите. Сега може да загубите повече, отколкото да спечелите. Здраве: ** Сега са уязвими бъбреците ви и цялата пикочно-полова система. Пазете се от преохлаждане.

БЛИЗНАЦИ Благоприятни дни –  14, 20 декември; Неблагоприятен ден – 18 декември; Любов: ** На представителите на зодията Близнаци няма да е лесно в личния живот в най-близко бъдеще. Най-вече тази седмица ви очаква изясняване на отношенията. Може втората ви половинка не на шега да се заеме да ви превъзпитава. Вие не обичате да признавате грешките си, но сега не бива да се изостря ситуацията. Работа: ** Сега възприемате трудовите си задължения като тежко бреме. Смирете се. Здраве: ** Може да се очаква изостряне на хронични болести, особено ако имате проблеми с бъбреците.

РАК Благоприятни дни – 15, 16 декември; Неблагоприятен ден – 19 декември; Любов: ** Не е най-доброто време за любов и романтика. Зима, студ, болести – всичко това не помага за пълноценно разкриване на чувствата. Освен това проблемите в работата няма да ви излизат от главата. Не планирайте тази седмица увеселителни прояви и романтични срещи. Работа: ** В бизнеса трябва да заемете изчаквателна позиция. Сега не си струва да форсирате ситуацията. Здраве: ** Не се хранете в заведения за обществено хранене, не купувайте храна на улицата, ако не искате проблеми.

ЛЪВ Благоприятен ден – 20 декември; Неблагоприятен ден – 16 декември; Любов: *** За известно време семейният живот на „класическите Лъвове“ може да се превърне в приказка. Наслаждавайте се на всеки момент, за да има какво да си спомняте и да има към какво да се стремите. Ако това може да се задържи една седмица, защо да не повторите? Работа: ** За бизнеса сега не е най-доброто време, отложете взимането на сериозни решения и подписването на договори. Здраве: ** На първо място пазете стомаха си. Особено ако имате киселини.

ДЕВА Благоприятни дни –  14, 15, 16 декември; Неблагоприятен ден – 18 декември; Любов: *** Не е важно колко дълго сте заедно, вие ще успеете да повлияете на партньора си. Макар това да не е много типично за Девите, които обикновено сами зависят от околните. Това може да стане, ако си спомните за слабостите му/ѝ, или задържите някои важни за вас моменти от миналото. Работа: *** Периодът е добър за купуване на имоти, инвестиции в строителството, решаване на имуществени въпроси. Здраве: ** Следете за порциона си. Тази седмица са доста вероятни хранителните разстройства.

ВЕЗНИ Благоприятни дни – 17, 18 декември; Неблагоприятен ден – 19 декември; Любов *** Представителките на нежния пол, родени под знака на Везните, тази седмица ги очаква внимание от страна на силния пол. Това е удачно време за запознанства и общуване в неформална обстановка. Мъже, подарете на любимите знаци на внимание, намерете време за посещение на ресторант. Работа *** Командировките, пътуванията, преписката и преговорите ще бъдат много продуктивни тази седмица. Здраве ** В напрегнатия работен график може и да не забележите, как ще се простудите.

СКОРПИОН Благоприятен ден – 19 декември; Неблагоприятен ден – 16 декември; Любов ** Драги Скорпиони, трябва да се подготвите за предстоящия нелек период. Тази седмица е добра за общуване с изкуството и нещо истински прекрасно. Напълнете живота си с красота, зарадвайте себе си и скъпите вам хора с нещо достойно – парфюм или бижута. Не забравяйте, че идва Нова година. Работа *** Прекрасен момент за решаване на всички въпроси от материален характер и големи покупки. Здраве ** Не забравяйте за диетата и се ограничавайте откъм храна, особено ако сте склонни към пълнеене.

СТРЕЛЕЦ Благоприятни дни – 14, 20 декември; Неблагоприятен ден – 18 декември; Любов *** Както и преди, късметът е благосклонен към Стрелците. Докато Слънцето още се движи във вашия зодиакален знак, начинанията ще получат позитивно развитие. В личния живот ви очакват промени към по-добро. Периодът е добър за срещи и за обновяване на отношенията. Работа *** Трябва да се съсредоточите върху новите проекти. Периодът е благоприятен за тези начинания. Здраве ** Може да ви обезпокои главобол. Контролирайте артериалното си налягане.

КОЗИРОГ Благоприятни дни – 14, 15, 16 декември; Неблагоприятен ден – 19 декември; Любов ** Драги Козирози, дръжте личния си живот за вас. Важното е никой да не ви пречи, да не ви отвлича вниманието с мнението си дали си пасвате, правилно ли постъпвате. Това се отнася не само за романсите, но и за отношенията със съпруга. На вас ви е добре двамата (и с децата), но без външни хора. Работа *** Тази седмица подхожда за завършване на започнати дела и проекти, но не и за начало на нови. Здраве ** Сериозно се заемете със здравето си. Възможни са нарушения на съня на фона на голямото напрежение.

ВОДОЛЕЙ Благоприятни дни –  17, 18, 20 декември; Неблагоприятен ден – 16 декември; Любов *** Водолеите изживяват благоприятен период. В личния живот няма да сте самотни, освен ако не ви се прииска (на някои Водолеи е свойствен аскетизмът). Ще се намери и компания, и представители на противоположния пол, които да поискат да се сближат с вас. Работа *** Долу рутината! Сега си струва да починете, за да се заемете с нови проекти с нови сили. Здраве ** Ако сте предразположени към тромбоза, не носете тежести и избягвайте голямо натоварване на краката.

РИБИ Благоприятни дни – 15, 16, 19 декември; Неблагоприятен ден –  18 декември; Любов ** Предстоящата седмица ще стане тревожно време на изпитания за типичните Риби. Най-активните представители на зодията ги очаква съперничество и борба за това, което вече са смятали за свое. Това може да бъде сърцето на прекрасна дама, а може би – семейното благополучие. Работа *** Периодът прекрасно подхожда за реализацията на отдавнашни планове. Здраве ** Ако чувствате болки в коленете, обърнете внимание на този знак и незабавно се заемете с лечението.