0

Е то какво вещят звездиите за зодиите през следващите 7 дни според Маг Розали.

Овен - емоции

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате чувства и емоции. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорния свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта си, за да станете по-мъдри.

Телец – упорит труд и напредък

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви услия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията си и непреклоността ви пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.

Близнаци - увереност

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията,които вземате са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна.

Рак – нов ред

Предстои ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Лъв - задоволство

Чувства за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност, спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех. Постигате и осъществявате дългосрочна цел, доволни сте от себе си. Печелите уважението на околните с достойство и чест.

Дева – бурни чувства

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче, да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Везни - обновяване

След дългия и драматичен период подновявате духа си. Свободата и чистото съзнание ви позволяват да гледате бъдещето с отворени очи. Имате възможност да си поемете дълбоко въздух, да помислите и да получите вдъхновение от естествената красота, която ви заобикаля. Надеждата, добрите предзнаменования и новите възможности ще бъдат ваши спътници през този период.

Скорпион - просветление

През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от нови идеи и творчески подем, за които до момента не сте подозирали. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътсвия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

Стрелец – съберете сили

Поведението и присъствието на другите смущават душевното ви спокойствие. Чувствате се блокирани, сякаш пред вас има препятствия, които не можете да преминете. Моментът е кризисен за вас. Изпитвате страх да поемете отговорност за пътя, който трябва минете. Изолирате се  и се чувствате неспособни да се изправите на крака. Реалността понякога е груба, но трябва да съберете сили, за да се справите и да продължите напред.

Козирог - презареждане

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция - това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация, изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата. Работоспособни сте, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции

Водолей – всичко на мястото

В този период се страхувате от промяната и новото начало. Показвате се като нерешителен човек, който отлага винаги нещата. Липсва ви самочувствие и лошият късмет ви преследва навсякъде. Изпитвате чувство на отчужденост към всички. Обхващат ви стари страхове и опасения. Сега не е времето за пътешествия и нови начинания.

Риби - успех

Свършената работа ви дава чудесно удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати. Щастието витае навсякъде около вас.

PEXELS

Знаци за 8-14 март

Таро карта - Баща на Чашите. През този период ще трябва да мислим първо за себе си, а после за всички останали. Сега е времето да бъдем идеалисти. Използвайте всеки случай да бъдете в светлината на прожекторите. Нека хората около вас да ви възхваляват, защото  го заслужавате, заради вашите постижения. Обърнете особено внимание на любовта, бъдете добри любовници. Недейте да пресмятате толкова какво получавате и какво не, не крийте своите чувства, а просто покажете на половинката си ,че ще преминете през всякакви изпитания, за да сте заедно. Камък на щастието - аквамарин; Цвят на щастието - син; Цифра на щастието - 3;