0

Е то какво очаква зодиите през следващите седем дни според Маг Розали:

Овен - Тройка жезли; Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очакват ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Телец - Майка на камъните; Възприятията в този период са много засилени. Виждате и чувствате неща, които другите не могат да видят и осъзнаят. Не се плашете - не полудявате! Астралът и ангелите ви изпращат нови послания и предупреждения, за да не сгрешите по пътя си. Съдбата е на ваша страна само ако слушате вътрешния си глас. Възприемате случващото се около вас по нов и непознат за вас начин. Можете да използвате потока от информация, който получавате през този период, за по-висши цели.

Близнаци - Тройка мечове; Разочарование, несъгласие, съперничество. Унили сте вследствие на хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка, скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или близък човек.

Рак - Мултивселена; Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки че някои пътища изглеждат в началото еднакви или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Но бъдете особено много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

Лъв - Тройка камъни; Кипите от енергия и ентусиазъм. Сърбят ви ръцете да свършите цялата работа на света. Обзети сте от творческо вдъхновение. Енергиите на периода, като че ли са ви обладали напълно и ви тласкат напред. Всяка работа, която захванете през този период, ще бъде успешна за вас и ще ви донесе много позитиви. Внимавайте да не се преуморите от претоварване вследствие на многото неща, с които сте се захванали и искате да свършите.

Дева - Луната; През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате чувства и емоции. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорния свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта си, за да станете по-мъдри.

Везни - Двойка чаши; През този период много от вас ще открият сродната си душа. Предстои нова романтична връзка или приятелство. Семейният живот ще е изпълнен с прекрасни любовни отношения, ще бъдете обзети от страст. Ще изпитвате единство и хармония с вашата половинка. За много от вас е дошло времето за по-дълбоко обвързване, поемане на отговорност и задължения. Брак. За бизнесмените: Обърнете внимание на сътрудничество и партньорство, което носи нови идеи и възможности.

Скорпион - Асо жезли; Ново начало във всяко поприще на живота. Ще се чувствате възпламенени и пълни с енергия. Много жизнени и пълни с идеи. Предстоят авантюри и нови начинания. Ще сте смели, храбри, успешни. Ще вдъхновявате и насочвате другите, но без да всявате страх и ужас. Ще бъдете перфектният лидер. Ще взимате мигновени решения и ще демонстрирате завиден опит в своята област.

Стрелец - Майка на жезлите; Предстои ви период на творчество и красота. Музата на вдъхновението ви е спътник непрекъснато и ще ви навестява често, като ви дава много нови творчески идеи. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Той няма да ви подведе. В края на периода ще постигнете изключителна хармония между твореца във вас и външния свят. За бизнесмените: Внимателно обмисляйте и вземайте решения през този период, защото идеите в главата ви са твърде много. Възможно е идея, която първоначално не ви се е струвала най-подходящата, да се окаже, че е най-правилното решение за вас.

Козирог - Дяволът; Потискането на някаква болезнена ситуация съживява първични сили у вас. Когато използвате тази енергия правилно и в положителна посока, ще ви се дадат сили за смели дела и подвизи. Тези инстинкти, които проявявате през този период, могат и да ви предпазят от приближаваща опасност. Предупреждение! Ако примитивната и инстинктивна сила надделее или не бъде усвоена, то поведението ви ще стане безразсъдно, а може би дори саморазрушително. Внимавайте и се пазете от насилие, липса на ред и злоупотреба с наркотични и опиващи вещества.

Водолей - Жрецът; През този период приемствеността между поколенията е много важна за вас. Придържайте се към традициите, дори и да не са много важни за вас. Приемайте съвети от всички, които са ви близки, но обръщайте особено внимание, ако съветите, отправени към вас, идват от високопоставена личност или ваш началник. Само така ще премахнете трудността ви да се приспособите към новите обстоятелства. За някои от вас може да предстои скорошна сватба.

Риби - Деветка жезли; Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата независимо от моментната ситуация. Изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата. Здрави сте, работоспособни, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете, да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции.

Знаци за 18-24 януари

Таро карта - Тройка чаши; През този период бурно ще изразявате емоциите си. Много от вас ще започнат да обсъждат чувствата и мислите си с близък за вас човек. Ще се чувствате уникални, но ще трябва да правите компромиси с близките и обкръжението си. Те ще очакват да чуят от вас думи на съчувствие. Един проблем, който отдавна ви притеснява, ще се разреши неочаквано. Ще се чувствате здрави, щастливи и емоционално излекувани. Някои от вас може да имат покана за мило семейно тържество. Камък - ахат; Цвят - синьо; Цифра - 28;