0

Ето каква е астрологическата прогноза на Маг Розали за следващите седем дни:

Овен - емоции

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството ви и приятелите ви.

Телец - баланс

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партньорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход, свързан с юридически въпрос.

Близнаци - приемственост

През този период приемствеността между поколенията ще е много важна за вас. Придържайте се към традициите, дори и да не са много важни за вас. Приемайте съвети от всички, които са ви близки, но обръщайте особено внимание, ако съветите отправени към вас, идват от високопоставена личност или ваш началник. Само така ще премахнете трудността ви да се приспособите към новите обстоятелства. За някои от вас може да предстои скорошна женитба или омъжване.

Рак – древни сили

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност, да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро- и макрокосмоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

Лъв – нов ред

Предстои ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Дева – не отлагайте

В този период се страхувате от промяната и новото начало. Показвате се като нерешителен човек, който отлага винаги нещата. Липсва ви самочувствие и лошият късмет ви преследва навсякъде. Изпитвате чувство на отчужденост към всички. Обхващат ви стари страхове и опасения. Сега не е времето за пътешествия и нови начинания.

Маг Розали

 Маг Розали

Везни - разпиляване

Пълно объркване. Усилията ви са хаотични. Силната конкуренция прави борбата ожесточена. Губите контрол под влияние на напрежението. Нереализираните желания пораждат катаклизми и конфликти. Преценявате наново вашите методи и търсите подход. Оставате верни на каузата и се учите от грешките си. Трябва внимателно да намерите вярната посока и да насочите разпръснатите енергии право към целта. Иначе ви предстои пълно поражение на всички фронтове.

Скорпион – шесто чувство

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки, че някои пътища изглеждат в началото еднакви или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

Стрелец – съсредоточете се

През този период нещата за вас изглеждат добре отстрани, но всъщност са поставени на нестабилна основа. Насочвате усилията си към незначителни неща и търсите символите на успеха, а не неговата същност. Проявявате огромни претенции и ненужна показност. Иска ви се да имате всичко, а всъщност нямате почти нищо. Изпаднали сте в краен материализъм, като желаете да предизвикате възхищение и завист в околните. Обземат ви неразумни желания, които всъщност са неосъществими. Обвзети сте от грешна преценка, самозаблуда и егоизъм. Внимавайте!

Козирог – нов проект

През този период може да ви се наложи да се справяте или конфронтирате с държавната администрация. По-добре е да не влизате в спор и да понесете всичко, което ви е подготвено от администрацията. Това може да са някакви проблеми с документи, глоби, данъци и др. Оправете всичко бързо, за да се насладите на осъществяването на новите си планове. За много от вас е дошъл моментът за стартиране на дълго отлаган във времето проект, който ще ви донесе много парични постъпления.

Водолей - усамотение

Изпитвате необходимост от усамотение. Имате нужда от повече грижи за душата си. Прекарвате ценно време в усамотение. Правите преоценка на истинските чувства и се консултирате с вътрешния си глас. Обърнете повече внимание на сънищата си през този период и важните поуки от тях. Отговорите, които търсите, трябва да намерите сами. Само тогава ще постигнете напълно целите си.

Риби – не се притеснявайте

Усещате ,че каквото и да правите нещата не се променят, а си остават същите. Действията не ви приближават към целта. Не можете да си намерите място. Иска ви се да промените нещата и да тръгнете по нов път. Планирате някаква промяна, но чувствате, че не можете да намерите своето място в живота, затова не сте спокойни. Обзел ви е песимизъм, защото не получавате това, което искате. Всичко изглежда някак объркано, но не се притеснявайте, скоро всичко само ще се подреди и ще тръгне във вярната посока. Политиците от тази зодия ще се чувстват в капан на мислите и действията си. По-добре нищо да не предприемат през този период.

Асо Мечове

 Асо Мечове

Знаци за 21-28 февруари

Асо Мечове. През този период ще си пробиваме път през хаоса, за да научим истината. Сега е периодът, в който трябва да проявим ясна мисъл и непоколебима решителност. Използвайте силата на ума и вниквайте в реалността. Много от вас ще стигнат до нови интелектуални измерения. Други трябва да положат много усилия и непоколебима решителност, за да постигнат така желаното от тях лидерство. Всички трябва да изпипваме докрай детайлите и да бъдем много прецизни и точни в работата си и отношенията с околните. Камък на щастието - сапфир; Цвят на щастието - бял; Цифра на щастието - 1;