0

Е то каква е астрологическата прогноза на Маг Розали за периода 24-30 май 2022 г.

Овен - вдъхновение

Предстои ви период на творчество и красота. Музата на вдъхновението ви е спътник непрекъснато и ще ви навестява често, като ви дава много нови творчески идеи. Вслушвайте се във вътрешния си глас, той няма да ви подведе. В края на периода ще постигнете изключителна хармония между твореца във вас и външния свят.

За бизнесмените: внимателно обмисляйте и вземайте решения през този период, защото идеите в главата ви са твърде много. Възможно е идея, която първоначално не ви се е струвала най-подходящата, да се окаже, че е най-правилното решение за вас.

Телец – време за отдих

Период на почивка и отдих. За някои от вас това е отмора след дълго боледуване или период на възстановяване. Край на лечението, заточението и усамотението. Оставяте всичко лошо настрана и възстановявате енергията си. Ум, тяло, сърце и дух се обединяват в едно, за да се възродите изцяло.

Близнаци – почти перфектно

През този период ще проявите активен и мощен интелект. Ще сте смели, храбри, успешни. Ще вдъхновявате и насочвате другите, без да всявате страх и ужас. Ще бъдете перфектният лидер. Ще взимате мигновени решения и ще демонстрирате завиден опит в своята област. Ще изслушвате внимателно съветите на околните, но ще действате по свой начин. Няма да се спирате пред нищо, но ще проявявате респект към обществените ценности и закони.

Рак - дискретност

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Лъв - внимавайте

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност, слабост. Тъпчете на място. Нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните.

Дева – нови усещания

Начало на приключение. Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите ви и идеите. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността и безстрашният подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си. В подобно душевно състояние човек е свободен да се наслаждава на живота, да се отдава на величествени, а понякога дори и нереалистични представи за бъдещето. Внимавайте докъде може да ви доведе това.

Везни - амбиции

През този период вие ще бъдете една прилежна и практична личност. Ще носите полезна информация за събитията от чисто земен и човешки характер. Външно ще изглежда, че сте тихи и скромни, но всъщност ще имате големи амбиции. Осланяйте се на медитациите, които през този период ще ви показват правилния път. Умеете да обучавате и да вдъхновявате околните, но ще останете в сянка. Предстоят ви ситуации, в които ще проявите търпение, практичен подход и здрав разум. Ще бъдете спокойни и ще се чувствате добре в моментите, в които можете да освободите емоциите си на воля.

Скорпион - придобивки

Успех, безоблачно бъдеще, любов и щастие. Задоволство и удовлетворение, материални придобивки. Всичко изглежда благоприятно и обнадеждаващо. Идват добри времена, ще сте извоювали победа при трудни обстоятелства. Постигането на целта ви носи празнично настроение, възторг и ликуване. Време е да подготвите подходящо тържество.

Стрелец - напред

През този период вие ще сте пазител. Пазител на любовта вкъщи и хората, които ви заобикалят. Ще се стремите да запазите мира във всяко отношение, както при приятелите ви, така и във вашето семейство. Съберете сили и кураж да се изправите, дори срещу хора, които ви карат да се страхувате, само за да запазите така нужния ви душевен мир и спокойствие.

Козирог - компромиси

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Водолей - задоволство

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност и спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Риби - предизвикателства

През този период енергията буквално ще блика от вас. Ще имате много авантюри, предстоят ви бързи промени. В действията си ще бъдете абсолютно непредсказуеми. Отворени сте за предизвикателствата на живота. Оптимизъм, възторг и опиянение от даровете на живота ще ви съпътстват.

Знаци за 24 – 30 май

Таро карта - Императорът

Период в който управление, власт, авторитети и всякакви теми, свързани с правната страна на нещата, ще имат превес в нашия живот. Ако вече сте постигнали нещата, които искате, сега идва времето, в което ще трябва да си извадите всички необходими документи и разрешителни, за да сте спокойни и чисти пред закона. През този период е нужно човек да вземе важно решение, да се лиши от нещо, да спре да се опитва да успее в дадена посока.

Ако сте започнали частен бизнес и нещата не вървят особено добре, сега е времето да разберете, че само затъвате и е време да спрете. За тези, които са безработни, периодът ще е благоприятен да си намерят работа. Фокусът през този период за повечето от нас ще е върху професионалния път. Тъй като картата на Императора олицетворява държавата, която държи властта и манипулира обществото, всички, които имат дела с нея, трябва да бъдат много внимателни. Когато тази карта се пада, предсказва множество неразбории в държавата - протести, стачки, дори начало на революция.

Камък на щастието - диамант

Цвят на щастието - червен

Цифра на щастието - четири

С Маг Розали може да се свържете за личен прием, гледане и разваляне на магии, поръчки на талисмани и амулети за всякакви случаи, персонален хороскоп на телефон 0878 313 005 - между 12,00 и 24,00 ч.