0

Е то каква е астрологическата прогноза на Маг Розали за периода 12-18 април:

Овен – нови възможности

През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от много нови идеи. На прага сте на нов етап от живота. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътствия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

Телец - крехък баланс

През този период трябва да сте справедливи и безпристрастни. Нещата са поставени като на съд. Ситуацията е подложена на самооценка и везните могат да се наклонят силно в едната или другата посока за вас. Равновесието е крехко и нестабилно. По-добре отстъпете назад, затаете дъх и преценете ситуацията много точно. Погледнете нещата безпристастно и нека вашите лични чувства да не влияят върху трезвата ви преценка. Не оставяйте нещата да се разбалансират. За много от вас това може да е свързано с развод, раздяла, договори, споразумения или дори съд и уреждане на юридически въпроси.

Близнаци – с цел и посока

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция - това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация, изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата. Здрави сте, работоспособни, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете, да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции.

Рак – всичко е любов

За дамите: Излъчвайте жизнерадост, сексапил, женственост. Бъдете Жена на 100 процента и пръскайте светлина, любов и доброта. Покажете на всички душевната си красота и хармония, които струят от вас през този период. Бъдете самата себе си и не се поддавайте на ласкателства и заблуди. Внимавайте с хора, които познавате отдавна и ви ласкаят непрекъснато. Не им се доверявайте! За господата: Обърнете внимание на интуицията си. Ще получите прозрения, които ще ви бъдат нужни в бъдеще. Споделете с половинката си, тя ще ви даде вярната насока.

Лъв – големите надежди

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно страшни и приятни. Поради тази причина , ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате чувства и разностранни емоции. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорния свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта, за да станете по-мъдри.

Дева – смяна на плана

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате,че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

Везни – по заслуги

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партньорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход свързан с юридически въпрос.

Скорпион – ясна визия

Начало на приключение. Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или развитието на идея. Предстоят нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите и идеите ви. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността ви и безстрашният подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си. В подобно душевно състояние човек е свободен да се наслаждава на живота, да се отдава на величествени, а понякога дори и нереалистични представи за бъдещето. Внимавайте докъде може да ви доведе това.

Стрелец – добри времена

Успех, безоблачно бъдеще, любов и щастие. Задоволство и удовлетворение, материални придобивки. Всичко изглежда благоприятно и обнадеждаващо. Идват добри времена, ще сте извоювали победа при трудни обстоятелства. Постигането на целта ви носи празнично настроение, възторг и ликуване. Време е да подготвите подходящо тържество.

Козирог – в подем

През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от нови идеи и творчески подем, за които до момента не сте подозирали. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътствия свише. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

Водолей – пропуснати мечти

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или дори в такъв брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

Риби - неочаквано решение

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Знаци за 12-18 април

Таро карта - Шестица Чаши

През този период ще изпитваме удовлетворение от добре свършената работа. Често ще поглеждаме към щастливото минало, изпълнено с истински приятелства и контакти. Ще имаме възможност да възродим много от тези стари връзки и приятелства. Ще се радваме на добри взаимоотношения с тях и за в бъдеще. Копнежът за успех, който ни е обзел през този период, е много силен. Трябва да сме спокойни и уверени в себе си. Всичките ни мечти ще се материализират в практически резултати. Прекрасен период за всички нас.

Камък на щастието - златен топаз

Цвят на щастието - синьо

Цифра на щастието - 58

С Маг Розали може да се свържете за личен прием, гледане и разваляне на магии, поръчки на талисмани и амулети за всякакви случаи, персонален хороскоп на телефон 0878 313 005 - между 12,00 и 24,00 ч.