0

А стрологическа прогноза от Павел Глоба за периода за периода 8-14 март 2022 г.: 

ОВЕН

Благоприятни дни – 9, 10 март; Неблагоприятен ден – 11 март; Любов: ** Отложете важните решения от личен характер. Може би във връзката ви ще възникне недоизказаност и неопределеност. Време е да се притаите и да ограничите дейността си. Бъдете нащрек, внимавайте какво казват хората около вас. Някои тайни аспекти от живота ви може да станат ясни. Работа: ** Невнимателните действия може да причинят загуби. Не се доверявайте на твърде примамливи оферти. Здраве: ** Сега сте уязвими. Направете си серия от изследвания.

ТЕЛЕЦ

Благоприятни дни – 11, 12, 13 март; Неблагоприятен ден – 14 март; Любов: *** Тази седмица ще имате лекомислено настроение, ще искате промени и нови усещания. Внесете разнообразие в обичайните си отношения, не свеждайте всичко до обичайните брачни задължения. Въпреки че сте склонни да приемате всичко на сериозно, не е лошо да се отървете от предразсъдъците си. Работа: *** Само участието в нови проекти може да осигури успех и кариерно израстване. Здраве: *** Грижете се за нервите си. Запазете спокойствие и всичко ще бъде наред.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятни дни – 11, 13 март; Неблагоприятен ден – 9 март; Любов: ** Може да получите обвинения от партньора си. Бъдете готови за изостряне на отношенията, особено в края на седмицата. Не харесвате ограниченията на свободата си и натиска от половинката си, но ще трябва да се примирите с това. Причината за конфликта може да бъде ситуацията в работата или ниската ви заплата. Работа: ** Началството ще изисква бърз резултат. Много неща са заложени на карта. Здраве: ** Внимавайте за грип и настинка. Градският транспорт сега е опасен.

РАК

Благоприятни дни – 814 март; Неблагоприятен ден – 12 март; Любов: *** Трудно е да се измисли по-добро време за романтично пътуване. Няма значение дали навън е киша, ще бъдете в пролетно настроение, ако отидете някъде на юг. Това е чудесен момент за запознанства, участие в светски събития. Много е важно как ще се представите. Не забравяйте за външния си вид. Работа: *** Общуването с чужденци обещава добри възможности за вашата кариера. Здраве: ** Грижете се за безопасността си, не злоупотребявайте с нездравословна храна, грижете се за черния си дроб.

ЛЪВ

Благоприятни дни – 9, 10 март; Неблагоприятен ден – 14 март; Любов: ** Отношенията с противоположния пол, за съжаление, може да не се развият. Продължителните проблеми могат да прераснат в криза. Но това може да бъде преодоляно с искрени чувства. Опитайте се да разпалите страстта в партньора си, защото можете да го направите като никой друг. Работа: ** Време е да разбиете старите схеми и да се отървете от бизнес, който вече не е печеливш. Здраве: ** В момента екстремните спортове са много опасни за вас.

ДЕВА

Благоприятни дни –  8, 12, 14 март; Неблагоприятен ден – 10 март; Любов: ** Трудностите в отношенията с противоположния пол стават все по-очевидни, но те могат да бъдат преодолени при взаимно желание. Ако не сте готови да слушате, ви очакват сериозни проблеми. Сега определено трябва да намерите компромис, ако цените съществуващите отношения. Работа: ** Вслушвайте се в мнението на околните, те ще ви помогнат да избегнете грешки. Здраве: ** Направете си медицински изследвания, не допускайте изостряне на хронични заболявания.

ВЕЗНИ

Благоприятни дни – 9, 10 март; Неблагоприятен ден – 13 март; Любов ** Може би в любовта ви е настъпило сиво ежедневие. Опитайте се да внесете нещо ново в обичайния си семеен живот. В противен случай натрупаните проблеми могат да доведат до нервен срив. Може би трябва за известно време да поемете ролята на подчинен и да не драматизирате ситуацията. Работа ** Вероятно ще има множество проверки и надзор от страна на ръководството. Здраве ** Време е за лечебен курс (ако е нужно) и медицински преглед.

СКОРПИОН

Благоприятни дни – 11, 12, 13 март; Неблагоприятен ден – 8 март; Любов *** Идва период на пълна благосклонност към вашите планове. Личният ви живот определено ще се подобри. Ако искате да постигнете взаимност с избраника, използвайте първите дни от седмицата. Проявете креативност в отношенията с противоположния пол. Работа *** Сега е моментът да се вслушате в инстинктите и интуицията си. Нестандартният подход ще даде добър резултат. Здраве ** Най-лошото нещо, което може да ви се случи в момента, е вирусна инфекция.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден – 13 март; Неблагоприятен – 9 март; Любов ** Струва си да забравите за почивката и ярките чувства. Планираните пътувания вероятно ще бъдат отложени по причини извън вашия контрол. По-добре се съсредоточете върху собствения си дом. Може би е време да актуализирате нещо в семейното гнездо. Работа *** Ако бизнесът ви е свързан с недвижими имоти, строителство или ремонт, той ще бъде успешен. Здраве ** Сега е време за изостряне на хроничните заболявания.

КОЗИРОГ

Благоприятни дни – 8, 14 март; Неблагоприятен ден – 12 март; Любов *** Ситуацията благоприятства кратки пътувания, премествания и, разбира се, запознанства. Ако дейността ви е свързана с командировки, тогава очевидно ви е гарантирана натоварена седмица. Няма да се получи обаче да започнете сериозна връзка – нещо ще ви попречи. Работа *** За да успеете, основното нещо е да не стоите на едно място, опитайте се да се развивате. Здраве ** Организмът ви е отслабнал и податлив на инфекции.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятни дни – 9, 10 март; Неблагоприятен ден – 14 март; Любов *** Периодът е благоприятен за разкриване на личните ви качества и успех сред противоположния пол. Сега чувствата се нуждаят от подсилване, време е да изградите основата на сериозна връзка. Първите дни от седмицата трябва да бъдат посветени на рационализиране на финансите, извършване на покупки. Работа *** Време е за инвестиране, за взимане на сериозни решения. Здраве ** Ограничете храната, пийте витамини.

РИБИ

Благоприятни дни – 11, 12, 13 март; Неблагоприятен ден –  9 март; Любов *** Всички начинания ще получат положително развитие. В личния ви живот ви очакват промени към по-добро. Това е добро време за срещи и срещи, както и за актуализиране на съществуващи и дори леко скучни връзки. Ако сте искрени, чувствата ви ще разтопят всеки лед. Работа *** Активността и готовността за действие ще бъдат ключът към успеха в бизнеса тази седмица. Здраве ** Опитайте се да не настинете и не излизайте неподходящо облечени.