0

Ф олкзвездите Емилия и Джена носят най-чаканите рожби в родния шоубизнес през 2022 г. Освен тях бейби бумът ще бъде подсилен от още две певици от поп жанра - Сантра ще роди за първи път, а Йоанна Драгнева ще си има втора дъщеричка. Видеозонът показва женски пол и за второто бебе на синоптичката на NOVA Гери Малкоданска. Още едно любимо лице от екрана на NOVA - актрисата от сериалите „Откраднат живот“ и „Отдел Издирване“ Ани Пападопулу  изненадващо обяви, че е бременна на 43-ия си рожден ден през декември. Колежката й Валентина Каролева и плеймейтката Гентиана Халити също са в очакване на благата вест.

„85% и продължава да се зарежда“ - това написа фолкзвездата Емилия три месеца след като най-неочаквано в разгара на лятото обяви, че прекратява концертните си изяви и така официално призна, че е бременна за трети път. След това тя напусна музикалната компания, за която работи от дълги години - „Пайнер Мюзик“. Любимата на Жорж Башур, за когото се омъжи през 2018 г., най-вероятно очаква момиченце. Поне това съдим по снимката на отливка с розов цвят, споделена от нея в социалните мрежи. Емилия вече има две големи деца от Коко Динев. Но неведнъж е разказвала в свои интервюта, че иска да забременее отново. Дори се говореше, че е загубила рожбата си, която носела, когато катастрофирала с Башур и сина му, който почина при инцидента. За момента фолкфурията предпочита да не разкрива още подробности за бебето.

Каролеви с първата си рожба Изабела

 Каролеви с първата си рожба Изабела

В средата на ноември миналата година фолкизпълнителката Джена сподели, че е в очакване на бебе номер 2. „В новото ми видео има кадри, в които тази радост си личи, а някои от вас дори ми честитиха. Желая на всеки такава радост“, написа тя в социалните мрежи. Певицата се чувства добре за момента и все още ходи по участия, но те ще приключат максимум до края на месеца. „Семейството винаги е било и ще бъде коренът на нашия живот. Ценете го и го пазете като очите си! Само семейството е до нас всеки път и всеки ден!“, казва съпругата на барабаниста на оркестър „Канарите“ Атанас Стоев-младши, от когото има един син.

Известната певица и тв водеща Йоанна Драгнева очаква втората си рожба съвсем скоро. А за щастливата новина призна малко след втория рожден ден на дъщеричката си Анн-Мари в средата на август. Звездата и нейната половинка Мирослав Димитров - водещият на предаването „Туризъм БГ“ по БНТ, разкриха, че ще си имат второ момиченце, показвайки снимка от видеозона, украсена с розова панделка. „Това е най-прекрасното време от годината (животът ми)“, написа наскоро блондинката, споделяйки своя снимка, направена край елхата. На нея се вижда, че тя е в напреднала бременност. Колежката й Сантра сякаш изчезна от социалните мрежи през последните няколко месеца.

Дори спря и своите участия, а в един момент стана ясно и каква е причината за липсата й - първа бременност. Дни преди Коледа тя пусна своята нова песен, в клипа на която се снима така, че да не си личи нейното коремче. Малко след като изкара своето парче, Сантра най-сетне потвърди, че ще става мама. „Няма по-хубаво време от годината, в което да споделя с вас голямата новина. Скоро ще станем трима...“, написа тя и качи снимка от специалната си фотосесия. Изпълнителката очаква рожба от приятеля си Кристиян Дончев, който е с 12 години по-млад от нея. За него тя разказа в откровено интервю пред NOVA: “Той не иска да е център на внимание. Появи се изненадващо в живота ми. Беше гръмко, с енергия, обаяние, дойде и ме завладя. Аз съм доста труден човек за завладяване. Хареса ми, че е един от малкото хора, който успя да ме усмири. Представи си, аз бях един необязден кон, който не се подчинява лесно. Той е темпераментен, сериозен мъж, отговорен и различен“. Все още не се знае какъв е полът на бебето на Сантра, което трябва да проплаче през новата 2022 г. В момента тя е в седмия месец.

Ани Пападопулу като шефка на Отдел Издирване

 Ани Пападопулу като шефка на Отдел Издирване
NOVA

43-годишната актриса Ани Пападопулу чака дете от Александър Чобанов, който е сценарист в сериалите „Под прикритие“ и „Отдел Издирване“. Тя разбрала новината, че отново ще става майка, в компанията на любимия си мъж и бившия си съпруг Стоян Радев. "Случи се много спонтанно и естествено. Бяхме всички заедно, направих си тест и разбрахме едновременно", казва звездата от „Откраднат живот“. Ани Пападопулу е бременна в петия месец. Засега тя и Чобанов не мислят да сключват брак. Синът на актрисата от връзката й със Стоян Радев е изключително щастлив, че ще става батко. Валентина и Александър Каролеви очакват втората си рожба. Двамата споделиха в ефира на „Събуди се” пак по NOVA как са отпразнували Бъдни вечер. „На 24-ти винаги ходим първо при моята баба и после при неговата майка. Бела малко се изплаши от Дядо Коледа, но беше доста забавно”, сподели Валентина. Актрисата разказа повече за това как е съобщила на мъжа си новината, че е бременна. „Ще имаме момче. Много бързо станаха нещата, исках веднага да му кажа. Пратих му снимка с теста за бременност, а той в първия момент реши, че това е тест за COVID-19”, сподели Валентина.

Мис Еротичен модел с дете за юбилея

Носителката на титлата „Мис Еротичен модел“ Гентиана Халити ще се сдобие с дете за 30-годишния си юбилей. По Коледа тя е разбрала, че е бременна, а в социалните мрежи се похвали с положителния си тест и снимки от видеозона. На тях ясно си личи, че малко сърчице тупти в корема на една от най-одумваните плеймейтки. Баща на детето е новият й приятел, с когото са от няколко месеца. Силиконовата бомба смята, че е време да създаде семейство и бебето ще бъде чудесен подарък за юбилея й. Въпреки, че е трудна, тя не се отказва от спорта и продължава да тренира във фитнеса.