0

П обедихме безапелационно БСП и на места двойно. Това заяви премиерът Бойко Борисов след края на изборния ден.

Победихме безапелационно БСП и на места двойно. Това заяви премиерът Бойко Борисов след края на изборния ден.

Ако смятате, че тези кукувици са костинбродската промяна, ми да я подкрепят, каза Борисов по адрес на Мая Манолова, която отива на балотаж с Йорданка Фандъкова в София и дали ГЕРБ ще разчитат на подкрепата на десния вот за втори тур.

Поздравявам Фандъкова за добрия резултат, след промените, които направихме в ГЕРБ резултатите са повече от добри. Важното от днешния ден е, че бием БСП, каза Борисов и добави, че трябва да довършват други инфраструктурни проекти.

"Ние имаме да строим Хемус, Южната дъга, пътя Мездра-Враца, пътя до Белград, пътя Търново-Русе. От утре оставям на щабовете по места да си работят така, както не съм им се месил и досега" , каза Борисов.

БСП са много интересна партия, искат субсидии, а нямат кандидати, каза още той и припомни, че БСП в София губи два пъти от ГЕРБ. "Какъв кмет ще има без общински съветници. Представяте ли си кмет с половината от градската десница и другите от нас. Нищо по-добро от политическите партии няма, е казал Чърчил. Караме се, разправяме се, но ето, излизаме на избори партиите, това е демокрацията", каза Борисов.

Той обясни по-ниският процент за Фандъкова в сравнение с 2015 с множеството партии и разслоявенето на гласовете.

Кампанията беше мъдра и зряла от всички политически партии, посочи той.

По думите му липсата на Цветан Цветанов не се отразила. "Нямаме Цветанови хора, каквото имаше - замина. Структурите и изпълнителната комисия показаха, че могат да работят и в най-тежки условия" , похвали хората си Борисов.

По думите му десните хора са демократи, мислещи, знаещи, можещи. Дали е добре Костинбродската афера да пратим за кмет, попита той реторично, визирайки Маналова. Бих благодарил за подкрепата на онези, които ни подкрепят.

Фандъкова е с 10 процента преднина пред човек, който нищо не е направил, коментира още Борисов резултатите. Никога нищо не е сигурно в този живот, Единственото сигурно е "Орландовци", всички там ще идем. Благодаря на Господ, че ме подкрепи срещу тези лоши хора, прекръсти се Борисов.