0

В ижте какво вещаят звездите за зодиите през следващите 7 дни според Маг Розали!

Овен - успех

Успех, безоблачно бъдеще, любов и щастие. Задоволство и удовлетворение, материални придобивки. Всичко изглежда благоприятно и обнадеждаващо. Идват добри времена, ще сте извоювали победа при трудни обстоятелства. Постигането на целта ви носи празнично настроение, възторг и ликуване. Време е да подготвите подходящо тържество.

Телец - решение

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството ви и приятелите ви.

Близнаци - емоции

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция, това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация, изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата. Здрави сте, работоспособни, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете, да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции.

Рак – докажете се

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, изпитвате страст към пътешествията. Възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Лъв - задоволство

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност и спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Дева - вдъхновение

След дългия и драматичен период подновявате духа си. Свободата и чистото съзнание ви позволяват да гледате бъдещето с отворени очи. Имате възможност да си поемете дълбоко въздух, да помислите и да получите вдъхновение от естествената красота, която ви заобикаля. Надеждата, добрите предзнаменования и новите възможности ще бъдат ваши спътници през този период.

Везни - мъдрост

През този период търсите наставления и знания. Вдъхновени сте и ви връхлитат вълни от мъдрост, които оказват благотворно влияние на всяко творческо, артистично, езотерично или научно начинание. Разчитайте на себе си и собствените си сили. Съзнанието ви става по-възприемчиво. Чрез медитация ще получите нови отговори на вашите въпроси.

Скорпион - действайте

В този период сте уверени,че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията, които вземате, са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна.

Стрелец - реализация

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Козирог - търпение

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Водолей - фантазии

Силни и противоречиви желания ще ви обхванат през този период. Необходимо е фантазиите ви да станат по-практични. Положете повече усилия, за да се превърнат надеждите и желанията ви, в нещо повече от празни мечти. Въвлечени сте в странна ситуация, чувствате се дезориентирани и объркани. Внимавайте с наркотиците и алкохола през този период.

Риби - внимавайте

През този период вие ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте обаче корабът не е здрав и пропуска вода. Пренаредете нещата,за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре,но условията се променят.

Знаци за периода 2 - 9 май

Таро карта - Син на Чашите

През този период внимавайте да не изпаднете в плен на емоционалния стрес. Ще бъдете дезориентирани и объркани, какво действие да предприемете, къде и кога. Няма да знаете по кой път да поемете и ще се чувствате тотално объркани. Изтощението ще ви кара да бъдете несигурни в себе си. Творческото въображение ще бъде хаотично и нецеленасочено. Периодът е подходящ за отпуска и забавления. Оставете организма ви да си почине след дългия и упорит труд, който сте положили в миналото.

Камък на щастието за - кварц

Цвят на щастието - кафяв

Цифра на щастието - 0