0

С първия ден на второто новолуние днес настъпва и новата година по източния календар. Това е годината на Тигъра, а неговите определения са Вода, Черно, Гръмотевица. Като цяло тази година се очаква да бъде много по-благоприятна от вече изтеклата година на Бивола, като ще има повече възможности за успех и растеж. Ето прогнозите на прочутия американски астролог Джоуи Яп, които той направи за „Яхуу“. Той казва, че годината на Водния тигър идва с обещания. А ние бихме си направили каламбур с все още неиздаден роман на Джордж Р. Р. Мартин - „Предчувствие за пролет“.

Плъх Казват, че характерът се изгражда точно в трудни времена. Именно 2022 ще бъде годината, в която ще бъдете поставени на изпитание. За родените под знака на Плъха това е вашата година да се докажете по отношение на независимост, самоувереност и това е времето, когато трябва да покажете, че може да разчитате само и единствено на себе си. Затова се съобразете с повелите на годината и вземете това, което ви се предлага в движение. Не пропускайте момента да заявите себе си. Друг ключ към обръщането на тази година към по-добро би бил търсенето на вътрешна сила. Свържете се с духовната си същност, така ще имате повече спокойствие и яснота за преодоляване на предстоящите предизвикателства. Научете се да виждате нещата такива, каквито са – без украса, но и без страх. Що се отнася до здравето, разбира се, че стресът и умората ще се натрупат през тази година. Именно духовният аспект също може да помогне за облекчаване на този проблем. Полагайте реални усилия да си давате почивка от време на време. Винаги помнете едно - бъдете мили, най-вече към себе си.

Бивол Тази година повелява да се съсредоточите върху взаимоотношенията. Както се казва в поговорката, никой човек не е остров. Като човешки същества, ние разчитаме един на друг за различните си дейности, нужди и желания. 2022-ра е страхотна година за създаване на нови връзки и укрепване на вече съществуващи, особено за родените под знака на Бивола. Що се отнася до кариерата, то ви очакват възможности за богатство, но то ще бъде постижимо чрез работа в съобщество, примерно в мрежата. Не забравяйте, че хората харесват щастливите хора. Така че вместо да чакате външните обстоятелства да дойдат и да ви направят щастливи, намерете причини да сте щастливи вътрешно и тогава всичко ще си дойде на мястото. Въпреки това, едно нещо, което трябва да се отбележи, е качеството на хората, които срещате. Тъй като е година за работа в мрежа за вас, неизбежно е да срещнете една или две гнили ябълки. Но не позволявайте на негативността им да стигне до вас или да повлияе на психичното ви здраве, когато това се случи. Има много други хора, които заслужават вашето време и внимание и ще ви донесат положителна енергия.

Тигър Като велик повелител на годината всички погледи ще бъдат насочени към вас. Ще искате да сте подготвени за светлината на прожекторите, за да сте сигурни, че ще бъдете голямата звезда на годината. Това означава да избягвате размотаване и разсейване и да се съсредоточите върху подобряването на знанията и уменията си. Вашите усилия ще бъдат забелязани, особено в работата. Ще отнеме известно време, докато растежът в кариерата ви се прояви като възвръщаемост на личното ви състояние. Така че не бройте пилетата си, преди да се излюпят, а наесен и не харчете пари, които не са стигнали до портфейла ви. Вместо това създайте устойчив бюджет за годината и заделете някои спестявания за черни дни. Ще искате да направите известно планиране, когато става въпрос и за вашите взаимоотношения. С всички тези нови изисквания към времето и вниманието ви, вашите взаимоотношения може по невнимание да пострадат, тъй като са изтласкани на заден план. За да си осигурите балансиран живот, намирайте време всеки ден, което да отделите на любимите ви хора. В крайна сметка вашата звезда ще блести по-ярко, ако край вас има добър поддържащ актьорски състав.

Заек Зайците могат да се радват след особено предизвикателната за тях 2021 г., тъй като 2022-ра е годината, в която ще получат изобилие от подкрепа за всеки един ход, който направят. Помощ ще идва от всички страни (б.р. нещо като спасение дебне отвсякъде), от но трябва да сте наясно с целите си и да сте забелязани да работите активно за постигането им. Това я прави идеалната година за започване на бизнес, тъй като партньорствата, които създавате, и хората, които наемате, вероятно ще бъдат особено способни и полезни през този период. 2022-ра е възможност да изградите силна основа, която ще пренесе вашия бизнес през лесни и трудни времена следващите години. Ако сте служител, нещата също се подобряват. Покажете добро представяне и ще бъдете възнаградени с повишение – особено ако шефът ви е мъж. Вашето майсторство в работата може дори да привлече партньор - служебният роман изниква на картите, но ако сте готови за това. Като алтернатива, хората около вас също ще играят роли на сватовнице. Така че се уверете дали наистина сте готови за всички вълнения, които тази година може да предложи, като поддържате физическа и психическа форма – ето къде се крият основните ви предизвикателства през този период.

Дракон Тази година обещава да бъде период на анализи и отговори за Дракона. Предизвикателствата, които срещате, ще отворят вратата към по-дълбоки осъзнавания на истината за себе си и за вашата посока в живота. Така че не отхвърляйте тези големи въпроси; те ще водят пътя към откриването на истинското ви аз и възможност да развиете наистина непоклатим дух. Ще имате капацитет за цялото това дълбоко мислене, защото нещата ще вървят гладко, когато става въпрос за вашите финанси и кариера. Както сте свършили домашните си задължения, можете да очаквате стабилен растеж на вашите инвестиции и работа. Вашите взаимоотношения обаче ще направят крачка назад тази година. Това важи особено, ако сте необвързани - шансовете са малки, когато търсите нов партньор. Тези, които вече са женени, ще се радват на стабилен брак, но не очаквайте вълнение, тъй като е вероятно партньорите ви да не могат да ви дадат цялото си внимание тази година. Всичко е наред – това ще ви остави повече време за анализи и градене на планове, които могат да доведат до големия ви личен пробив.

Змия 2022 се очаква да бъде вдъхновяваща година за родените под знака на Змията. Когато сте вдъхновени, не е трудно да намерите мотивацията за предприемане на действия, които могат да окажат положително въздействие в живота ви. Голяма е вероятността да се сдобиете с правилните действия и начин на мислене, тогава това може да е годината, в която ще спечелите значително богатство. По отношение на кариерата ви определено ще имате възможности да покажете вашата истинска цена. Това е вашият шанс да покажете своите таланти. То от своя страна ще отвори вратите за повече възможности и вероятността да срещнете ментори, които могат да ви напътстват към крачка напред. Любовта може да не е нещото, на което ще отредите най-голям приоритет тази година, но определено си струва да внимавате за възможности и тук. В новооткритата си независимост може да пренебрегнете близките си. Опитайте се да си създадете навик да поддържате връзка с тях от време на време и добре си помислете кога може да е това.

Кон Късметът и възможностите за богатство изглеждат добри през цялата 2022 г. за родените под знака на Коня. Ако планирате да разширите бизнеса си, резултатът най-вероятно ще е благоприятен и може да има дори неочаквано нарастване. Ако сте служител, също ще имате възможност да жънете успехи във вашата област тази година. Ще се окажете по-мотивирани и заредени с енергия, за да постигнете целите си, а усилията и упоритата ви работа най-накрая се изплащат. Освен това ще бъдете щедро възнаградени. Любовният ви късмет не е от най-лошите, но не и връх, тъй като ще се съсредоточите повече върху работата, отколкото върху всичко останало. Ето защо е най-добре да постигнете баланс между работа и личен живот и да прекарвате свободното си време с партньора си, като цените моментите заедно. Вашето физическо здраве също има предпоставки да е добро, но същото не може да се каже за вашето емоционално и духовно благополучие. Не се притеснявайте, с правилните грижи и корекции в начина на живот можете да преодолеете тези проблеми.

Коза Богатство ще се увеличи тази година за родените под знака на зодия Коза. Но това не означава, че трябва да чакате със скръстени ръце да ви се падне джакпотът отнякъде. Трябва да работите много здраво за всичко. Например, ако сте в сферата на продажбите, ще трябва да работите здраво за парите си. Разширете контактите си, за да получите подкрепа от вашите лоялни клиенти или партньори. Пазете се от всякакви ненужни разходи и продължете да управлявате разумно финансите си. По отношение на кариерата вашите усилия ще дадат плод през 2022 г. и можете да получите шанс за повишение. Около вас няма да липсват полезни хора, които могат да ви измъкнат от неприятности, ако е необходимо. Въпреки това, годината не е подходяща за смяна на работата, ако планирате да го направите. За тези от вас, които имат връзка и искат да се оженят, това ще бъде отлична година да го направят. Общата ви здравна перспектива е положителна, а що се отнася до тези, които са се чувствали недобре, може да откриете, че се възстановяват.

Маймуна Тази година ще бъде предизвикателство по отношение на богатството на родените под знака на Маймуната. Възможност от парични загуби или прекомерни разходи. Въпреки това, ако сте собственик на бизнес, може да започнете международен онлайн бизнес или да участвате в чуждестранни инвестиции. Сега е чудесно време за разширяване, растеж или започване на нов бизнес в чужбина. Има вероятност да станете лидер или просто искате да съберете повече зрители и ангажираност към вашите платформи и социални медии. В този случай 2022 ще бъде добра година, за да започнете вашата онлайн кариера, тъй като ще имате възможността да го направите, а популярността ви може да е голяма. Вашето здраве може да не е най-доброто. Бъдете внимателни, когато шофирате, тъй като може да има инциденти. От гледна точка на отношенията може да се окаже предизвикателство за вас тази година, тъй като ще се изправите пред конфликти и може би с емоционално предателство. Но не губете вяра.

Петел През 2022 г. родените под знака на Петела ще бъдат търсени, ще придобият умение да решавате проблеми и да превръщат неочаквани ситуации в благоприятни за тях положения. Около вас ще има хора, които ще ви напътстват и ще ви помогнат да видите възможностите, които ви предстоят. Ако сте готови да направите промяна в кариерата, не се страхувайте да предприемете този скок. Но се уверете, че преди да тръгнете сте направили правилното предаване, за да избегнете официални или лични спорове с бившите си колеги. Късметът ви за материално богатство изглежда обещаващ, особено за тези в сферите на продажбите, недвижимите имоти или правото. Ще има увеличение на предлаганите ви възможности и мрежата ви от клиенти ще се разраства. Тази година обаче може да се сблъскате с някакво неочаквано заболяване. Така че, внимавайте с диетата си. За тези, които са необвързани, да обърнат специално внимание на хората около тях, особено в офиса, тъй като може да намерят своята бъдеща половинка. А за женените търпението и честната комуникация ще са от решаващо значение тази година.

Куче Тази година ще бъдете креативни във всичко, което правите, и това ще бъде изключително полезно за тези в творческата сфера. За родените под знака на Кучето ще има възможност и за кариерно развитие и преследване на високи цели в професионалния им интерес. Така че, не забравяйте да развиете тези креативни кпособности по начин, по който се развиват и истинските мускули – с тренировки, за да започнете да привличате пари през 2022 г. Гледайте разходите си и купувайте само нещата, от които се нуждаете. За собственици на бизнес - бъдете внимателни с инвестициите си, тъй като може да има парични загуби. Освен това внимавайте за здравето си, тъй като сте склонни да се нараните лесно. Ако сте необвързани, тази година трябва да отделите много повече време да намерите любовта.

Прасе През 2022 г. ще има възможности да разширите не само вашите връзки, но и да се свържете и подхранвате нови взаимоотношения и да придобиете нова мъдрост от полезни хора. За родените под покровителството на Прасето ще има шанс за повишение и увеличение на заплатата. От друга страна, за да намалите прекомерното изтичане на пари, тази година се препоръчва да научите за финансовото управление. 2022 е година на умереност по отношение на вашето здраве. Не прекалявайте, спазвайте здравословна диета и стойте далеч от вредни храни и навици, пиене или пушене. Що се отнася до романтиката, късметът е на ваша страна и това ще бъде страхотна година за вас да срещнете някой, който харесвате. Това е година, в която може да съберете много щастливи спомени с любими хора, приятели и колеги.