0

К раси Радков е големият победител в десетия сезон на най-обичаното предаване за преобразявания в България „Като две капки вода“. След грандиозно финално шоу зрителите определиха актьора за най-добър имитатор с последния си образ на великия Емил Димитров.

Щастие

„Най-голямата победа е любовта на хората“, заяви минути след като спечели формата Краси Радков в специално интервю за Телеграф TV.

„Аз съм много щастлив, но чувствам, че не трябваше да спечеля тази награда. Хора, аз не мога да пея! Но много се забавлявах. Искам да благодаря на публиката и продуцентите. Щастлив съм, но е странно“, сподели Радков с присъщото си чувство за хумор и обяви, че ще дари лекия автомобил, който спечели, за благотворителна цел. Освен първото място актьорът получи и приза „Мистър Враца Транслейтър“.

Класация

След оспорвана битка на второ място се класира Александър Сано в ролята на легендарния Васил Найденов. „Двойката цял живот ми е носила късмет в живота. Много съм доволен от това второ място. Благодаря за подкрепата! Благодаря и на журито, и на Маги“, каза Александър Сано, който завърши забавната надпревара втори. В понеделник вечер актьорът избра да се представи в образа на Васил Найденов с песента „Седем пъти“, а веднага след изпълнението си бе отличен и с наградата „Зърното на образа“. Бронзовият медал в десетия сезон на „Като две капки вода“ зрителите на NOVA избраха да отиде при Крисия. За финално изпълнение певицата бе заложила на Александра Бърк „Много съм щастлива, че участвах. Много благодаря за подкрепата на всички“, развълнувана бе Крисия. Тя получи от шоуто и отличието „Малката голяма звезда“.

Участници

Шестте участници, които не се класираха за финала, зарадваха публиката и зрителите с три култови дуета. Алисия и Моню Монев влязоха в диско дрехите на Bonnie M и вдигнаха публиката на крака с хита Rasputin. След изпълнението те бяха отличени с ленти – „Мис Секси“ и „Мистър Боливуд“, за незабравимите си преобразявания през сезона.

Всички запяха с Анелия и Мариана Попова песента „Джалма“ на любимия дует „Ритон“. Мариана бе в ролята на Здравко, а Анелия бе преобразена като Катя. След изпълнението те получиха и отличията „Мис Мъжко момиче“ и „Най-шашав образ“ заради образите, които Бутонът на късмета им отреди тази пролет.

Малко преди да стане ясен големият победител Есил Дюран и Руслан Мъйнов вдигнаха залата на крака с „Тази вечер аз съм хубава“ на Дони и Нети. След аплодисментите на публиката те получиха своите награди за страхотното си участие в шоуто - "Мис Нечъръл уомън“ и „Мистър БГ“.

Краят на грандиозния финал на десетия юбилеен сезон на „Като две капки вода“ завърши подобаващо с общо изпълнение на всички участници на песента, писана специално за шоуто - „Спомен за Горубляне“.

Пред Телеграф TV пък Краси сподели след това още, че най-любим от имитациите му в шоуто е бил образът на Слави Трифонов.

Какво още каза победителят, вижте във видеото!