0

Б лагой Георгиев влезе с лекота в семейния живот за четвърти път. Новината, че Джизъса и русата Златка слагат край, не изненада много хора. Повечето от последователите им от самото начало обрекоха отношенията им на провал, противно на това те демонстрираха идеален съвместен живот до самия край. Който дойде веднага след романтична почивка на екзотична дестинация.

В светските среди тръгнаха всякакви догадки, според част от тях крахът в отношенията им е бил неизбежен, защото ангелът на футболиста бил слаб. Въпреки че имал до себе си жена мечта, той се оглеждал непрестанно за нови попадения, разказват запознати. Той не пропускал момент да изпробва чара си с някоя нова мацка. И така ритнитопковецът се раздели с представата за съвършено семейство с плеймейтката.

Според запознати страстта към нежния пол проваля връзките му. Естествено, феновете го попитаха: “Защо изобщо се опитва да прави семейство, щом знае, че е неспособен на това?” Други последователи отговориха вместо него, че това е неизбежно, а част от тях дори се подиграха с последната му сватба. Певицата Андреа сподели с феновете си меме, в което върху снимката на Джизъса написа “Таз година булка, до година друга” и веднага постът й заля социалните мрежи.

План

Последната сватба на футболиста изненада всички, така както и раздялата му с русата Златка. Повечето хора не вярваха, дори след като видяха брачната му снимка с Полина Спасова, а част от тях заподозряха зад нея колаж. Благо се венча за новата си любима съвсем реално. Оказа се, че майката и бащата на булката дори са щастливи от бракосъчетанието.

В пост в социалните мрежи свекървата на Джизъса написа: “Бракът е комбинация от две души, които се сливат в една на този специален ден! Желая им много щастлив и благословен брачен живот!" От сторитата на халфа в Инстаграм се видя, че сватбата е минала по план.

Той дори бил платил за нея противно на обвиненията, които му отправиха последователите, че се хванал с Поли, защото тя била богата наследница. Опитите на футболиста да създаде здраво семейство имат дълга история. И както писаха част от доброжелателите му “Какво да прави момчето, като все не случва на жена”, други му пожелаха “Дано този път бракът ти да издържи повече от 3 години”. 

Издънки

Сватбата с велинградчанката Полина е втора за футболиста. Първото бракосъчетание на Джизъса беше с рускинята Есмер. Подобно на Поли тя също е милионерска щерка. Разликата с последния брак е, че с Есмер футболистът направи сватба като от холивудски филм. С Есмер лапнали $1 млн. от бляскавата венчавка. Тя се състояла в петзвездния хотел „Радисън Роял“ в Москва. Като играч на татарстанския тим „Рубин Казан“ и като бивш футболист от чеченския „Терек“ и любимата му са били обсипани с луксозни дарове, пратени от политици, спортисти и техни приятели от двете руски републики – Татарстан и Чечня. Дори лидерът на Чечня Рамзан Кадиров изпратил подарък за Благо - сабя от чисто злато и сребро. Влюбените се радвали и на музикалните поздрави на естрадната звезда Йосиф Кобзон. Общо взето, приказка, но с предначертан край, “Плейбоят козината си мени, но нрава не” - коментираха фенове, след като Благо бе хванат в изневяра. Според запознати издънките му не били една или две, но една от тях лъсна наяве. Той бе спипан с нашенка по родното Черноморие, докато жена му гледаше детето в Русия. “Уж е доста набожен, но явно не отдава особено внимание на клетвата, която изрече пред Бог“, коментираха феновете му.

Това сложи край на брака, а той се сбогува с жена си и сина си, който с днешна дата казва татко на друг. Това не го обезвери и малко след като се установи за постоянно в България, обяви връзката си с русото изкушение Златка Райкова. Заради нея дори заличи татуировките по тялото си с имена на бившите и остави място само за нейното име, но това се оказа недостатъчно.

Георгиев определено поставя рекорд за най-много опити за семейство. Първият е с гимнастичката Христина Витанова. Тя е майка и на първородното му дете. Христина го хваща многократно в издънки, които прощава в името на любовта и детето. В опит да закрепи семейството си, Христина забременява втори път, но и това не помага. По време на бременността си гимнастичката разбира, че благоверният й и кръшка не с кого да е, а с певицата Лиана и ето нов гръм в рая. Благой се оказва плейбой номер едно у нас с безкрайните си връзки, 4 жени, 2 брака и 4 деца поне засега. 

Тръпка

Подобно на него друг футболист стана популярен с многото си връзки. Валери Божинов се прочу като плейбой. Първата му сериозна връзка беше с фолкпевицата Алисия, двамата имаха бурна любов, а тя роди първия му син. Изневерите на Божинов не са една или две, но най-сериозна се оказва аферата му с Николета. Медийте разкриват за отношенията му с Лозанова много преди той сам да признае. ”Връзката ми с Николета е от декември миналата година, няма смисъл да крия. Първо sms-и, разговори, срещи. Лека-полека отношенията ни се задълбочиха. Имах нужда от ново начало, от живот на чисто. Точно когато бях попаднал в такъв етап от живота си, срещнах Николета”, разкрива тогава нападателят. Валери споделя още, че тръпката му към Алисия е изчезнала отдавна, но я уважава и подкрепя, защото е майка на сина му. 

№2

Така плейбоят постави началото на семейство номер две с НиЛо. Последваха две сватби с нея, които останаха в историята. Едната - много пищна, събра родния ВИП на едно място и другата на екзотичен остров, за да затвърдят любовта си. Оказа се, че за един плейбой да си ляга до най- желаната жена у нас не е достатъчно, защото малко след това тръгнаха спекулации, че Валерко слагал рога дори на нея.

Според клюката Николета хванала Валери буквално в крачка.
След раздялата им Валери се луташе между родни певици и плеймейтки, докато най-накрая се кротна в обятията на сръбкинята Биляна Дол. Връзката му бе одобрена дори от експоловинката му Николета, с която демонстрираха  близки отношения. Дългогодишната му приятелка сложи край на отношенията им, след множество спекулации реши да разясни на обществото, какво е довело до това с пост в Инстаграм. "Бяx c него в паданията и по пътя обратно към въpxа. И в Китай бяx c него, и във Враца.

Но очевидно това не беше достатъчно и неговите нагони са по-силни от това. Не става въпрос, че любовта е свършила, но неговите болни нагони и желанието да ги задоволява ме нараниха като жена. Желая му всичкото щастие в живота, но Биляна Дол, жена, която да го обича и подкрепя като мен, няма да намери никога. Край." - написа сръбкинята и сложи точка на сагата. След нея името на футболиста отново бе замесвано в безброй връзки и отношения, но той мълчи за тях.

Бой

Атрактивният ловец на бежанци Динко също е със слаб ангел по отношение на жените. Няма силиконова мацка, която да не е попадала под прицела на ямболията. Името му е спрягано с много дами и дори с бившата съпруга на Джино Бианкалана - Дейна. Двамата имали връзка, докато Динко бил в Чикаго при сестра си. След драматичен скандал, свързан с подадена жалба за насилие - завърши дългогодишната връзка на бизнесмена с Десислава. Тя се оплака, че той бил болезнено ревнив и я пребил, когато тя му отказала да й прерови телефона.

Последваха връзки с множество силиконки, докато най-накрая се появи - Весела! Жената, която направи Вълев баща. Още преди да роди второто си дете, медийте разкриха прелюбодеянията му. Раждането на втората му дъщеря не укротило палавника. Няколко пъти в мрежата се завъртяха негови голи снимки и дори еротично клипче, което той изпращал в мръснишки чатове с момичета. Контактите на ямболията не се ограничавали само до виртуални изневери, а напротив, той често се срещал със засуканите мадами, които забивал в Инстаграм и Фейсбук, докато жена му гледа двете им деца. Негови голи снимки от хотелска стая с силиконката Вероника Никифорова преди време заляха мрежата, а съвсем наскоро се подвизаваше с червенокоса непозната силиконова мацка из столичните заведения. 

Изненада

За изненада на всички голям плейбой се оказа и младият рапър Венци Венц. Певецът стана популярен с т. нар. си отворена връзка с приятелката си Мелани. В началото на връзката Венци Венц установил правила, които не включвали моногамия. Рапарът имал право да се вижда и с други жени. Идеята за бебето дошла от него, който се бил зарекъл, че до 30-годишен трябва да си има наследник. Мелани веднага се навила, макар родителите й да били против. Преди да направи дете на Мелани, певецът имаше връзка с танцьорката Пипи, но тя не издържа на предизвикателствата и се разпадна. В момента изглежда, че Венци е щастлив с жената до себе си и вече е в очакване на бебе номер 2, което ще се появи през декември. 

Коко Динев смени фолкпевиците с касиерка

Един от най-големите плейбои, записал името си в родния хайлайф, е това на Коко Динев. Бизнесменът стана известен със страстта си към фолкпевиците. Първата певица в живота на Коко Динев - Нелина, споделя, че той е плейбой и не го свърта много време при една жена.

“Бях щастлива с Коко, но той е полигамен и му нямах доверие", признава певицата. Нелина прекарва 4 години от живота си с бизнесмена в надежда, че ще се промени, но уви. Певицата споделя, че той е много обаятелен и знае как да привлече женското внимание.  Благодарение на тези качества след Нелина се ожени за Анелия, от която има дъщеря. А впоследствие заживя с попфолк звездата - Емилия, която му роди още двама наследници. Името му е свързвано още с Преслава и Райна. С Преслава многодетният татко изкара повече от година, като дори и тогавашната му половинка Емилия не скри, че е наясно, че двамата спят заедно. Последната съпруга на Коко – Антония, е бивша негова служителка в казиното. Там Тони работела първоначално като касиер. 30-годишната блондинка, след като се залюби с Динев, забременя и се премести с него в София. Така преди две години Динев стана татко за четвърти път и това го укроти. Същото направи красивата танцьорка Яна с вечния плейбой Петко Димитров. След множество връзки с фолкпевици, актриси и модели Петко се кротна с екзотичната Яна и се превърна в примерен съпруг и баща на две момчета. 

Блатечки между две

Когато медиите питат Асен Блатечки за първи път за отношенията му с Диляна Попова, той коментира така: "Изобщо не ги коментирам тези неща, свързани с Диляна Попова. И не само с нея. Това са страшни тъпотии”. Връзката им се оказа съвсем реална. С манекенката актьорът дълго време имал паралелна връзка, за която законната му половинка Катерина Горанова дори не подозирала. Така секссимволът  на българското кино се оказа в любовен триъгълник. След като призна за връзката си с Попова, той официално заживя с нея и общия им наследник. Отношенията между Блатечки и Попова се развиха по сценарий, подобен на латиносериал. Актьорът се раздели с жена си Катерина заради фатално привличане към Диляна. Двамата уж се бяха нахъсали да отворят нова страница в животите си след раждането на сина им Борил. Приказката обаче продължи прекалено кратко. Двамата ту се събираха, ту се разделяха, без да конкретизират причините за проблемите във връзката си. А Блатечки многократно беше хващан в крачка. Появиха се скриншотове на чатове, както и няколко уж фалшиви негови профили в мрежата.