0

П реди известно време учени провели интересен експеримент. Четири току-що излюпени пиленца били снимани, след което поставили на гърбовете им специални знаци, за да не ги бъркат. После изображенията на три от пиленцата били оставени встрани, а снимката на четвъртото била размножена и раздадена на роднини, познати и дори на деца в една детска градина. Заедно с фотографията всички получили едно и също наставление: „Ако ти е тъжно или нещо не ти се получава, внимателно гледай изображението на жълтото пухче и мислено се постарай да вземеш сила от пилето!”

В резултат пиленцето, което било изолирано в този експеримент, започнало да се променя буквално с дни. То се развивало по-зле от останалите, изостанало от тях, било вяло и мудно, а след известно време предало Богу дух...

Специалисти твърдят, че експериментът с пиленцето е нагледен пример за това как може да има взлом и изсмукване на енергиен потенциал с помощта на фотографията.

Аура

Екстрасенси твърдят, че в някои случаи една-единствена снимка е достатъчна, за да промени живота ви изцяло, тъй като върху нея е запечатана вашата аура. Достатъчно е да бъде погледната от завистлив или злобен човек. За да защитите фотографията си, особено ако е в публичното пространство, може да използвате един трик. На снимката трябва да има надпис. Ако е за подарък, напишете нещо от типа на „С пожелание за вечна дружба”, „С най-добри пожелания” или „Ние също те обичаме”. Това може да предпази човека от лошо око. Но не и от магия.

Колкото по-слаб е човекът психологически и емоционално, толкова по-лесно е да си докара проклятие, и толкова по-драматично ще е въздействието му върху неговия живот.

За да се задейства магията, човекът, срещу когото е насочена магията, трябва или физически да се докосне до „заразения” предмет, или в някакъв период от време да е на много близко разстояние от него, биополето му (аурата) трябва да се срещне с магията. Лошата енергия е непретенциозна – ако е била направена върху кутийка с бонбони, предназначени за Валя, но кутията е била отворена от Галя, която е изяла първия бонбон, проклятието ще се пренесе върху главата на втората. Така клетата Галя ще се окаже омагьосана, без да се е провинила по никакъв начин спрямо поръчителя на клетвата.

Поличба

Магия може да си докарате и сами, без да го предполагате. Екстрасенси предупреждават любителите на природата в никакъв случай да не снимат кадри в гробищни паркове, а още по-малко да позират на фона на паметни плочи, могили и монументи. Според тях това носи лош късмет и дори смърт.

Не се препоръчват и снимките край тополи, защото се смята, че тези дървета отнемат енергия. Най-добри места за фотоснимки на жени са брезата, вишната, ябълката и други плодородни дървета от женски род, тъй като тяхната енергия действа на дамите положително. Такава енергия носят и полските цветя.

Различните видове магии са много. За да сломят волята ви и да ви заставят да изпълните заповедта, магьосникът или вещицата може да хвърлят прах по посока на вятъра, като същевременно произнасят и заклинанието си. При клетва за безплодие в работа влизат и гнил картоф, и мъртви животни. Особен вид магия, при който мъжът става напълно импотентен, се прави с восъчна фигура, която се обвива в ширит, пристяга се и на мястото, където се намира черният дроб, се забожда игла, а след това се чете заклинание.

Боклукът на прага винаги е лоша поличба. Семената най-често целят безпаричие. Конците и прежда, завързана на възли, говорят за магия за злокачествено образувание или мъжка импотентност. Сплетените в кръг пера са на самота. Кръстове от пера или пръчки се правят при магия за смърт. Посипаните на прага боклуци предават отрицателния си заряд върху жертвата веднага щом непредпазливият човек стъпи върху тях или тръгне да ги обира с голи ръце.

Никога не взимайте намерени вещи, даже ако са много скъпи, ако са поставени във форма на кръст. Това може да е магия, която да разчита на алчността ви. Никога не повдигайте монета от прага на дома си, ако тя лежи в ъгъла между вратата и стената. Накратко, ако се притеснявате, че може да ви бъде направена магия, никога не се докосвайте до каквото и да било странно и необичайно, появило се около вратата ви. Вземете пръчка или парцал и изхвърлете всичко, което се е появило там, колкото се може по-надалече. Ако има такава възможност, измийте следите с вода.

Ако подозирате, че това е възможна магия, а не детска игра или шега, докато премахвате боклука или миете прага на дома си или дръжката на вратата, изговаряйте: „Аз не съм аз и магията не е моя. Иди, магийо, при този, който те е изпратил”.

Шепа пръст, нечетна китка цветя, мълчаливо обаждане

Ако намерите пред входната си врата пръст, това може да означава магия. Гробищна пръст носи на човека болест и дори смърт. Обикновено след такава магия откриват злокачествено образувание у човека, на когото тя е направена, или някакво заболяване на кръвта.

Понякога подаряват на човека четно количество цветя, като специално ги избират да не са много големи, за да не бие бройката на очи.

Ако у дома си сте намерили козина, а нямате домашни животни, това означава, че някой желае семейството ви да се разпадне. Знак за магия са обгорени елхови игли до черен цвят.

Ако в джобовете на мъжа си намерите сол и боклуци, това означава, че друга жена се домогва до него. Някои казват, че наръсването на пострадалия със сол или захар помагало, но това се прилага по-скоро върху болни хора, така че не залагайте много, че осоляването на половинката ви ще неутрализира действието на прелъстителката.

Наредени празни бутилки под или до входната врата, докарват на мъжа страст към алкохола. Ако неочаквано е изчезнала ценна семейна снимка или сте я открили скъсана или залепена за друга, това може да означава, че ви правят магия. В този случай насочете подозрителността си към близка приятелка или съседка, която допускате в дома си.

Може да ви омагьосат даже по телефона. На пръв поглед – нищо необичайно. Вдигате слушалката, произнасяте няколко пъти „Ало”, а отсреща мълчат. Може да решите, че някой се шегува с вас и това действително да е така. Но може и да ви правят една несложна, но коварна магия. За целта човекът, който иска да ви навреди, отива на гробището и намира паметна плоча на покойник с малкото ви име, къса некролога със снимката или отлепя фотографията на керамична основа, след което взима шепа пръст от гроба. Вкъщи чете заклинание, а след това набира по телефона номера на жертвата си, като поставя слушалката така, че гласът да звучи точно срещу изображението на покойника. Скоро след това омагьосаният (или омагьосаната) започва да гасне. Казват, че като противодействие на такава магия се препоръчвало слушалката да се наръси със светена вода. Друг метод, който се препоръчва, е да се разглоби телефонната слушалка и на мястото, където е разположен микрофонът, под пластмасовата част да се постави тънка игла.