0

А вторът на YouTube канала Promptist показа как биха изглеждали звездите от „Приятели“, ако действието на сериала се развиваше в Ню Йорк през 40-те години на миналия век. Той създаде серия от снимки, използвайки мрежата Midjourney. От получените кадри той направи слайдшоу, придружено от джаз музика. Получи се мрачен черно-бял ноар филм, в който, изглежда, някои от героите ще имат трудна съдба. Представете си как Рейчъл, Рос, Джоуи, Чандлър, Моника и Фийби бродят из тъмните улици на Ню Йорк, заобиколени от опасности. Чандлър играе ролята на остроумен детектив, Джоуи играе ролята на уличен информатор, а Моника се превръща във фатална жена. Цялото видео може да видите

YouTube/Promptist

Джоуи

YouTube/Promptist

Рос

YouTube/Promptist

Чандлър

YouTube/Promptist

Рейчъл

YouTube/Promptist

Фийби

YouTube/Promptist

Моника

Фотосесия: Бебета на оранжевия диван

Манди Пен, талантлива фотографка от Колорадо, пресъздава сцени от любимия сериал, но с бебета.

Идеята й дошла, когато нейна приятелка й споделила, че чака близнаци. Тя се вдъхновила толкова, че поръчала мини-копие на легендарния диван от сериала, отпечатала логото на кафене Central Perk и се запасила с различни реквизити.

След това Пен се обърнала към социалните медии, за да намери модели за фотосесията си. Оказало се, че ентусиасти изобщо не липсват. Така се ражда първата фотосесия, последвана от още доста поръчки за тематични снимки на бебета в стила на „Приятели“.

Автор: Цвета Дилова