0

С топанство на слънчоглед задължи посетителите да не си свалят дрехите след няколко сигнала за голи снимки, съобщи Би Би Си.

Фермата се намира на остров Хейли, до южното крайбрежие на Англия. От стопанството обявиха, че напоследък са получили много подобни оплаквания. Един посетител бил смутен, след като синът му се натъкнал на гола жена по бикини. „Той не знаеше накъде да гледа“, възмущава се бащата.

Сигнали

Собственикът на стопанството Сам Уилсън потвърждава, че напоследък имало няколко изолирани инцидента с голи хора. До него стигнала информация за четири голи фотосесии, след като слънчогледовата нива била отворена за посетители на 28 юли, като три станали в един и същи ден.

„Често имаме фотосесии тук, но те винаги са били в рамките на приемливото и организирани така, че да не бъдат засегнати други хора“, обяснява Сам Уилсън. „Хората се забавляват и се снимат, за да пуснат фотосите в Инстаграм. Но молим посетителите да не се събличат“, казва още той.

Съобщение

Съобщение във фейсбук страницата на фермата гласи: „Напомняме, че ние сме място за семейни посещения, и молим да не събличате дрехите си сред слънчогледите! Получаваме увеличен брой сигнали за голи фотосесии и това не трябва да се случва, докато сме отворени за посетители“.

Един посетител коментира: „Да, попаднахме на „сесия“ - не съм пуритан, но не искам да виждам почти напълно голи хора, докато търся най-красивия цвят“. Друг пък споделя за случай с жена по гащи, добавяйки: „Снощи очите на сина ми се напълниха, трябва да бяхте му видели лицето!“.

Повечето коментатори виждат забавната страна, други обаче защитават правото на хората да се събличат публично. Един мъж пише: „Няма нищо лошо в жени топлес. Учете децата си, че това не е правилно и табуто ще продължи“.