0

STREET FOOD FEST е атракцията, която Международен панаир Пловдив организира за посетители и изложители. Всеки ден от 11:00 до 15:00 ч. следващата седмица гостите на панаира в Пловдив ще могат да се насладят на вкусна храна и забавна програма с музика, танци, игри и викторини, съобщават от пресцентъра на панаира.

Подбрани кухни и барове на колела от цялата страна ще предлагат от автентична българска кухня и родопски специалитети до американска, мексиканска и италианска храна. Предвидени са и множество томболи, викторини с награди и изненади за децата. На откритата сцена до палата №13 гостите ще забавляват оркестър „Виво Монтана“, Димитър Туджаров-Шкумбата, Ива и Велислава Костадинови, дует „Аморе“ и БГ дуетът.

Технологии

Най-новите машини и технологии в аграрния сектор ще бъдат показани непосредствено преди началото на земеделския сезон на АГРА 2024 г. 32-то издание на Международната изложба за агробизнес ще предложи нужните решения за модерното земеделие с едра техника и продукти, на рационализации и иновации. Форумът събира отново науката, практика и услугите в бранша на едно място, за да покаже последните постижения.

Във фокуса са новостите, които оформят прецизното земеделие чрез дигитализация и внедряване на изкуствен интелект с цел икономия на ресурси и минимизиране на разходи.

АГРА затвърждава статуса си на най-мащабната проява за агробизнес в Югоизточна Европа. Тя се провежда отново под егидата на Министерството на земеделието и храните и в партньорство с АГРОТЕХ и Селскостопанска академия.

Семена

Стопаните ще открият огромно разнообразие на семена, зеленчуков разсад и овощни дръвчета, градинарски и фермерски инвентар, торове и препарати за растителна защита, поливни съоръжения и автоматизирани системи за продукция на открито и в оранжерии, машини и съоръжения за животновъдство. Всичко за малкото лично стопанство, за средни и големи ферми, за агробизнеса и свързаните дейности ще

бъде показано в Международен панаир Пловдив от 20 до 24 февруари 2024 г.