0

Е то каква е астрологическата прогноза на Маг Розали за периода 2-8 август:

Овен – под прожекторите

През този период ще смесите изкуството със занаята с цел да постигнете самоизява и в двете области. Изглеждайте мили и деликатни, но винаги мислете първо за себе си. Правете усилия да изглеждате либерални. Бъдете добри в любовта. Очаквайте да бъдете в светлината на прожекторите, както и да възхвалят вашите достижения. Идеален период за учени, изследователи, певци и артисти.

Телец - победа

Успех, безоблачно бъдеще, любов и щастие. Задоволство и удовлетворение, материални придобивки. Всичко изглежда благоприятно и обнадеждаващо. Идват добри времена, ще сте извоювали победа при трудни обстоятелства. Постигането на целта ви носи празнично настроение, възторг и ликуване. Време е да подготвите подходящо тържество.

Близнаци – високо, високо

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията си и непреклонността ви пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.

Рак – по план

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Лъв - комбина

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно и страшни, и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате чувства и всякакви емоции. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорният свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта ви, за да станете по-мъдри.

Дева – нещо нетипично

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви най-вероятно събиране на мило тържество със семейството ви и приятелите ви.

Везни - подкрепа

Проявете разбиране към всички около вас. Включително хората от семейството ви. Бъдете като майка за тях. Говорете им и ги напътствайте. Те се нуждаят от вашата подкрепа, за да намерят верният път. Само внимавайте да не прекалите със съветите и напътствията, за да не отблъснете хората от вас.

Скорпион – с устрем

Всеки път, когато прилагате своята воля и енергия, вие създавате съответното силово поле. Инструментите, които ползвате за това, могат да бъдат най-различни. Затова не оставяйте нещата на случайността. Ще получите по-добър резултат, ако вложите повече грижа и старание в своята работа. Не се отнасяйте лекомислено към съветите от близки хора и не ги подминавайте. Старайте се да влагате своята енергия и чувство във всичко, което вършите през този период.

Стрелец - хармония

През този период много от вас ще открият сродната си душа. Предстои нова романтична връзка или приятелство. Семейният живот ще е изпълнен с прекрасни любовни отношения, ще бъдете обзети от страст. Ще изпитвате единство и хармония с вашата половинка. За много от вас е дошло времето за по-дълбоко обвързване, поемане на отговорност и задължения. Брак. За бизнесмените: Обърнете внимание на сътрудничество и партньорство, което носи нови идеи и възможности.

Козирог – дълъг път

Пред вас предстои непредсказуемо развитие на нещата. Колелото на Съдбата се завърта и това е повратен момент за вас. Каквото и да ви очаква, бъдете готови да го посрещнете. Засилва се цялата енергия около вас, защото имате да извървите дълъг път. Бъдете активни през този период, взимайте инициативата в свои ръце, действайте със замах. Сега за вас започва нов житейски цикъл, в който е важно да приемете нещата, такива каквито са.

Водолей – без контрол

Ограничения и саможертва заради чужди благородни каузи. Чувствате, че нямате налична енергия. Преустановявате с плановете си. Като че ли нямате контрол над събитията в живота си. Налага се да се предадете временно, за да запазите част от енергията си. Правите саможертви, за да поставите началото на нещо ново. Поуката от наскоро преживени трудности подновява чувството ви за спокойствие и ви прави по-жизнени. Благодарение на това, засилвате вашата интуиция и духовни търсения.

Риби – просветление

Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се срещу собствените си страхове, повече не можете да отричате истината. Изоставят ви - връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период за неочаквани травми или финансови загуби. Ще получите прозрение и просветление и възможност за ново начало.

Знаци за 2-8 август

Таро карта - Деветка Мечове - обърната

Този период не е лек и ще бъде напрегнат за много от нас. Пазете се от тъмни и съмнителни личности, които се навъртат около вас. Стари истории ще излязат наяве и ще изпитате огорчение, отчаяние и безнадежност. Много от нас ще изпитват самоубийствени мисли, психическите проблеми ще се задълбочат и ескалират. Виждате всичко в черни краски, отчаяни сте. Имате чувството,че всичко се проваля и затваря. Неспособни сте да се концентрирате и да решите проблемите си. Имате чувството, че демоните са ви обладали. Това, което можете да направите, е да си вземете почивка и да изчакате да отмине този кратък период.

Камък на щастието - хелиотроп

Цвят на щастието - бял

Цифра на щастието - 1

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, разваляне на магии, леене на восък, избавяне от неприятности в работата, прекратяване на конфликти с колеги и началници, избавяне от болести и зависимости, спечелване на съдебни дела. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.