0

О т древни времена се смята, че звездите играят важна роля по отношение на чертите от характера ни и събитията, които се случват в живота ни, особено любовта. Не са малко хората, които често прибягват до зодиака, за да обяснят любовния си живот. Други пък смятат, че небесните връзки нямат никакво значение за нищо. Но като че ли са повече тези, които намират смисъл в тях. И сякаш наистина има някакви съвпадения, които астролозите забелязват, наблюдавайки хиляди поколения.

Ето някои кратки бележки по повода за значението на „обичам те“ от гледната точка на всеки отделен знак. Колкото правила има, толкова и изключения, а може би последните са и повече.

Овен

Също както ангажираността им към всяка задача Овните са силно ангажирани и със своите близки. Любовта им е толкова голяма, че всяко съобщение или поглед от любимия човек кара сърцето им да препуска. „Обичам те“ от тях само доказва, че ние сме буквално всичко до най-малката частица от тяхната вселена. Хората от тази зодия винаги са готови за приключения и пътешествия. Ако партньорът им предложи почивка на някое далечно място, това ще му спечели още точки, тъй като Овните трудно биха отказали смяна на обстановката.

Телец

Представителите на зодия Телец са склонни да бъдат по-предпазливи, когато взимат решения в живота си. Те гласуват доверие на ограничен кръг от хора, а показването на любовта им към друг човек е голямо постижение. Затова „обичам те“ от тях е сигурен знак за комфорт и доверие в нас. За тях с пълна сила важи твърдението, че любовта минава през стомаха. Телците ще оценят високо готварските ви умения и способността ви да измайсторите нещо дори и с оскъдно количество продукти.

Близнаци

Близнаците притежават идеална комбинация от социален начин на живот и потайност, те често нямат ясно разбиране за емоционалната връзка с партньора си. Заради неяснотата около мислите и решенията им за тях е трудно да се отворят пред останалите. Така че „обичам те“ от Близнаците означава, че ние сме сред малкото хора в техния свят, с които могат да покажат истинското си аз и могат да споделят всичко. А това не е много лесно за Близнаците. Те са много любопитни за това какво се случва в света около тях. Затова търсят партньор, който споделя този интерес. Някой, който винаги ще е в час със събитията и може да говори на всякакви теми.

Рак

Раците са отдадени и състрадателни във връзките си, влюбват се много силно и никога няма да избягат от любимия им човек. Когато те изрекат „обичам те“, най-вече казват, че ние сме сред приоритетите им и раздялата би ги съкрушила. За тях най-важно е семейството. Те желаят да намерят някого, с когото да осигурят стабилност и сигурност за дома. Лоялността също е на едно от челните места при Раците. Хората от тази зодия лесно се привързват към хора, които говорят с уважение и любов за родителите и роднините си.

Лъв

При Лъвовете трудно се взимат решения, тъй като виждат всичко от една гледна точка. Понеже са любезни с хората и привличат внимание, да намерят някого, с когото да се установят, е голямо постижение за Лъвовете. Затова „обичам те“ от тяхната уста е най-голямата награда, която можем да получим. Те обичат хора, които имат талант. Могат да бъдат привлечени към музиканти, актьори или артисти. Това понякога може да се окаже пречка в бъдеща връзка, тъй като Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието.

Дева

„Обичам те“ при Девите е равносилно на свързване. Тъй като представителите на този знак са предпазливи и обичат да планират, те държат на баланса в живота им. Когато казват „обичам те“, те гледат към бъдещето, готови да се обвържат. Грижата за себе си е задължителна за всеки човек. Девите обаче доста повече се вглъбяват в това упражнение. Неслучайно търсят същото и в потенциален партньор.

Везни

Да не могат да разберат това, което другите казват, е сред най-големите предизвикателства за Везните. Те не гледат отвъд границите си, но все пак полагат огромни усилия да разберат хората, които обичат. Да изрекат „обичам те“ за тях означава, че са разрушили границите си, за да направят точно това. Романтични по природа, Везните търсят същото и в половинката си. Това означава, че може да си падате по хора, които показват любовта си по различни начини – с цветя, изненадващи вечери в хубав ресторант или уроци по танци.

Скорпион

Непреклонност, неспокойствие и манипулация са ключовите думи, които се свързват с природата на родените под този знак. Същевременно те са изключително грижовни и защитаващи любимите си хора от всякакви опасности. Скорпионите лесно се привличат от хора, които все още не могат да решат какво да правят с живота си. Те предпочитат малко мистерия, която да разкриват с напредването на връзката.

Стрелец

Представителите на тази зодия винаги търсят нови пътища и са силно разфокусирани по отношение на бъдещето. Докато някои обичат да се обвързват, други вярват в честата смяна на партньорите. Това не означава, че те не са правилният човек, а просто че удовлетворението им трае за кратко. Ако притежавате домашен любимец, бъдете сигурни, че ще попаднете в радара на Стрелеца. Независимо дали имате котка или куче, представителите на тази зодия обожават животните и винаги са готови да се грижат за тях.

Козирог

Козирозите поставят кариерата преди всичко останало и са капитани в своята професия. Те имат затруднение в полето на любовта. Основната причина е, че тя ги разсейва. Така че, ако чуем от тях „обичам те“, това означава, че са готови да ни включат в историята на своя успех. Те обръщат голямо внимание на традициите и амбициите. Не търсят финансовата страна на човека, а по-скоро това какво може да прави и как гледа към бъдещето. Ако бъдещият им партньор има някаква страст, която преследва неуморно, Козирогът е привлечен към него още повече.

Водолей

Водолеите имат динамични и оптимистични подходи, но обвързването за тях е фобия и те обикновено бягат от сериозни отношения. Но след като тези страхове бъдат овладени и изрекат „обичам те“, те ще останат до нас, без значение от обстоятелствата. Повечето хора страдат от чудаци, но Водолеите търсят точно тази черта в половинката си. Те обичат различното, нестандартното и интересното в човека.

Риби

Рибите са известни като неизлечими романтици, а едно от спорните им качества е прошката. Прощавайки почти всяка грешка, родените под този знак се поставят в ситуация да избират грешно влияние. Така че, ако Рибите кажат „обичам те“, това означава, че те ще простят всеки недостатък (това не означава обаче, че биха допуснали насилие в живота си). Известни с голямото си въображение, Рибите търсят партньор, който може да споделя мечтите им и възгледите за прекрасно бъдеще. Те са привлечени към хора, които са креативни, интуитивни и обичат да защитават хората.