0

К акви сме в леглото според зодията. Ето едно от множеството тълкувания на астрологичните предпоставки за общи характеристики в секса на съответните зодии. Но правилото и тук е, че изключенията са повече.

Овен

Овните са огнени, темпераментни и неудържими. Не се боят да експериментират.

Мъжът Овен може да пламне като факла от любов и също толкова бързо да изгори. На първо място за него е важно да се добере до желаната жена. Овенът е този, който ви трябва, ако предпочитате в любовта бързината и устрема в съчетание с ярък секс.

Жената Овен е ярка, нетърпелива и също иска много и наведнъж. Тя е страстна и всепоглъщаща.

Хората с този зодиакален знак могат да се оглеждат за зодия Риби, тъй като те са изобретателни партньори.

Телец

На Телците им се иска всичко да е удобно и да им донесе максимално удоволствие. Те предпочитат по-традиционния секс.

Мъжът Телец не приключва сексуалното общуване с партньорката си, докато не разбере, че й е доставил достатъчно удоволствие и тя вече е уморена.

Жената Телец е необикновено привлекателна, много женствена, обича секса и винаги си намира поклонници.

Родените в зодия Телец астрологично не се разбират с Близнаци, но със Скорпион ще имат идеална връзка. Козирозите са неизтощими и също ще доставят радост на Телеца.

Близнаци

Битува мнение, че мъжът Близнаци обича много жени и едва ли не си има „харем". Но той просто обича разнообразието, а като удовлетвори това желание, се връща при постоянната партньорка.

Жената Близнаци е умна и често има лидерски качества, не придава голямо значение на секса и можете да впечатлите такава жена само ако демонстрирате интелект.

Най-подходящ партньор за тях е зодия Стрелец, тъй като те също търсят и се надяват на разнообразие.

Рак

Ракът е творчески настроен в леглото. Той се старае да задоволи своите нужди и тези на партньора си.

Мъжът Рак може да търси при жената пристанище от душевните несгоди, при това по-нежните Раци се стараят да създадат уют и за жената, например да приготвят романтична вечеря.

Жената Рак има добра интуиция, тя е женствена, много ориентирана към семейството и към всичко, свързано с него.

Най-чувствена и завладяваща може да бъде връзката с Дева.

Лъв

Лъвовете не пестят енергията си, но се стремят към някой, който да им отговори със същата страст и ентусиазъм.

Мъжът Лъв е страстен, много щедър и в секса, и в други области, но много уязвим към критика, която може направо да го доведе до проблеми с потентността.

Жената Лъв е забележителна страстна натура, но интересите й във взаимоотношенията може да бъдат насочени не към секса, а например към заемане на лидерската позиция в семейството, към възпитанието на децата.

Връзката между Лъв и Телец функционира много добре, тъй като и двете страни се радват на сексуалните умения на своя партньор.

Дева

Мъжът Дева обикновено е страстен, но това му качество рядко е на показ, затова той понякога изпада в плен на условности и може да зацикли в детайлите. За него е важно жената в резултат на усилията му да получи пълноценно удовлетворение и ако той ви е доставил такова, не забравяйте да му го кажете. А ако не е успял, опишете му какво конкретно искате.

Жената Дева често сама не знае какъв потенциал от нежност има заложен в нея и е възможно да не умее да го изрази, може да има и съмнения относно своята женска привлекателност.

Везни

Везните смятат секса за форма на изкуството и желаят да изследват най-различни форми на интимност.

Мъжът Везни е уравновесен, в секса той не заема лидерска позиция, често предоставя ръководството на партньорката, но се старае да създава комфорт на жената.

Жените Везни отдават голямо значение на своята красота, изискват възхищение към външността им, във взаимоотношенията за тях е важна не само вътрешната хармония, но и външната красота на партньора и възможността да си поговорят задушевно.

Идеално съчетание са Козирог и Везни.

Скорпион

Скорпионът е смятан за най-сексуалния, а и най-страстния и ревнив знак на зодиака.

Мъжете Скорпиони понякога правят впечатление на силно жадни за ласки и все им е малко това, което им дава партньорката. А има и мъже Скорпиони, които на вид са хладни, но вътрешно преживяват силни емоции. Жените Скорпиони преди всичко не крият своята мощна сексуалност и могат да доставят голяма наслада на мъжа, при това и сами да получат такава. Те често искрено обичат не само мъжа, но и самия секс и за тях не е голям проблем да разбудят завоевателя у мъжа.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец вярват, че секс може да се прави на всяко място и по всяко време. Стрелците са забавни, игриви и страстни. Експериментирането с нови сексуални техники също им идва присърце.

Жената Стрелец не обича ярко да показва своите сексуални предпочитания. Пада си по правенето на секс на необичайни места.

Мъжете Стрелци са романтици, които обичат развлеченията. Успешно намират общ език с Водолей, Лъв, Овен, Везни и себеподобни Стрелци. Нещата не са никак розови с останалите знаци.

Козирог

Козирозите са повече от дръзки и необуздани. Тяхната страст може да изненада всеки любовник, който е привикнал към продължителни увертюри и изисканост.

Мъжът Козирог обича да прави секс дълго и целенасочено. На него трябва да му се възхищавате, тъй като той, колкото и да има високо мнение за себе си, вътрешно може да се чувства неуверен в себе си човек.

Жената Козирог е трудна за съблазняване, но веднъж „развихри" ли се, може да даде пример в секса на жените от другите зодиакални знаци.

Водолей

Хората от зодиакален знак Водолей винаги се стремят към нова техника или играчка, която още не е опитана.

Мъжът Водолей може да прави секс и по приятелска линия, любопитен и влюбчив е. За него бракът не означава почти нищо и той встъпва в него предимно от любопитство, но често остава верен партньор на своята половинка.

Жената Водолей много цени приятелството и често има доста приятели между представителите на силния пол, като остава вярна на своя любим. Риби и Козирог ще намерят радост и наслада с Водолей.

Риби

Знакът Риби предразполага към мечтателност и голяма емоционалност, която влияе и на секса.

Мъжът Риби може да е прилично активен в секса, но обича голямото разнообразие. Негово положително качество е, че много добре чувства своята партньорка и се стреми да й достави удоволствие.

Жените Риби са много различни, но всички до една имат силна интуиция. За повечето представителки на този знак сексуалната сфера е важна. Дева и Везни са идеални партньори заради своята оригиналност и жажда за нови ласки.