0

Е то какво вещят звездите според Маг Розали в периода 30 август – 5 септември:

 

Овен - вдъхновение

След дългия и драматичен период подновявате духа си. Свободата и чистото съзнание ви позволяват да гледате бъдещето с отворени очи. Имате възможност да си поемете дълбоко въздух, да помислите и да получите вдъхновение от естествената красота, която ви заобикаля. Надеждата, добрите предзнаменования и новите възможности ще бъдат ваши спътници през този период.

Телец – добри насоки

През този период ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте, обаче корабът не е здрав и пропуска вода. Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем, но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, но условията се променят.

Близнаци – ползи от миналото

Свършената работа ви дава чудесно удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати. Щастието витае навсякъде около вас.

Рак – положителен заряд

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция - това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата. Независимо от моментната ситуация изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата. Астрологично сте здрави сте, работоспособни, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете, да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции.

Лъв - реализация

Преодолейте противоречията, само така ще получите признание и уверение от страна на околните. Преодолейте пречките. Подкрепете общочовешка и благородна позиция. Накарайте различните страни, обзети от противоречия, да работят в съюз, заедно за общото благо. Защитете нещо, което се намира в начален етап на своето развитие. Достатъчно сте издръжливи, за да реализирате целите си. Смелост, сила и успех са нещата, които ще ви съпътстват през този период

Дева - страсти

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате чувства и емоции. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорният свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта, за да станете по-мъдри.

Везни – нова посока

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

Скорпион - униние

Разочарование, несъгласие, съперничество. Унили сте, вследствие на хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка, скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или близък човек. Но това е само период, който ще отмине.

Стрелец - увереност

Осъзнавате ролята си в обществото. Показността ви и оригиналността печелят уважение и последователи. Притежавате увереност, необходима, за да поемате рискове и да дадете насока на живота си. Нужни са ви силна воля и дисциплина за завършването на някаква задача, или за получаването на квалификация. За бизнесмените: дипломатичността при сключването на сделки дава положителни резултати. Политиците от тази зодия да внимават в изказванията си и поведението си. Добрите маниери ще са поставени на изпитание.

Козирог - подкрепа

Проявете разбиране към всички около вас. Включително хората от семейството ви. Бъдете като майка за тях. Говорете им и ги напътствайте. Те се нуждаят от вашата подкрепа, за да намерят верният път. Само внимавайте да не прекалите със съветите и напътствията, за да не отблъснете хората от вас.

Водолей - стабилност

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Риби - прозрение

Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се срещу собствените си страхове, повече не можете да отричате истината. Изоставят ви - връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период за неочаквани травми или финансови загуби. Ще получите прозрение и просветление и възможност за ново начало.

Знаци за 30 август – 5 септември

Таро карта - Асо Мечове

През този период ще си пробиваме път през хаоса, за да научим истината. Сега е период, в който трябва да проявим ясна мисъл и непоколебима решителност. Използвайте силата на ума и вниквайте в реалността. Много от вас ще стигнат до нови интелектуални измерения. Други трябва да положат много усилия и непоколебима решителност, за да постигнат така желаното от тях лидерство. Всички трябва да изпипваме докрай детайлите и да бъдем много прецизни и точни в работата си и отношенията с околните.

Камък на щастието - сапфир

Цвят на щастието - бял

Цифра на щастието - 1

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, разваляне на магии, леене на восък, избавяне от неприятности в работата, прекратяване на конфликти с колеги и началници, избавяне от болести и зависимости, спечелване на съдебни дела. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.