0

Е дно от най-изтощителните занимания е да си имате работа с токсична личност. Те някак винаги намират начин да бъдат в живота ви и да ви контролират. Общуването с хора, които ви изцеждат емоционално до точка на насилие, е много трудно. Понякога тези хора виреят от хаоса, който внасят в живота ви. Те обичат да разпространяват клюки по ваш адрес и им доставя удоволствие, когато ви боли. Тези хора искат да контролират начина, по който се чувствате, след което обичат да наблюдават реакциите ви. В други случаи тези личности дори не осъзнават, че имат подобно влияние върху вас. Може например да обожавате приятелката си, но тя да ви изцежда емоционално с постоянните си оплаквания за едни и същи неща. Тази черта от характера може да се наблюдава сред представителите на определени зодии, смятат в „Мари Клер“. Ето при кои е най-ясно изразена.

Скорпион

Последното нещо, което искате, е да не сте на едно мнение с представители на Скорпион. Ако им кажете нещо неправилно, те ще ви набележат. Скорпионите се опитват да ви манипулират, без дори да заподозрете. Те ще ви изучат, за да разберат точно как да активират емоциите ви. Ще ви опознаят толкова добре, че може дори да убедят другите, че вие сте токсичната личност.

Овен

Родените под този знак ще ви упрекват устно, те могат да се държат безчувствено, изричайки неща, които ще влязат под кожата ви. Овните няма да се поколебаят да ви кажат какво мислят за вас, дори и да знаят, че нараняват чувствата ви. Когато станат сприхави, е невъзможно да се излезе наглава с тях.

Стрелец

Стрелците обикновено са спокойни, но когато се ядосат, те изстрелват смъртоносни стрели, които може да ви ударят там, където най-много боли. Когато са завладени от тази токсична същност, може да бъдат прекалено взискателни, натрапвайки ви собствените си възгледи и пренебрегвайки вашето мнение. Те омаловажават вашата интелигентност пред други хора и ще се опитват да направят да изглежда така, сякаш всички са съгласни с тях.