0

Е то какво очаква зодиите според Маг Розали в периода от 26-ти юли до 1-ви август:

Овен – точните решения

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията,които вземате, са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна.

Телец - униние

Разочарование, несъгласие, съперничество. Унили сте вследствие на хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или близък човек.

Близнаци - дипломация

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Рак – без случайности

Всеки път, когато прилагате своята воля и енергия, вие създавате съответното силово поле. Инструментите, които ползвате за това, могат да бъдат най-различни. Затова не оставяйте нещата на случайността. Ще получите по-добър резултат, ако вложите повече грижа и старание в своята работа. Не се отнасяйте лекомислено към съветите от близки хора и не ги подминавайте. Старайте се да влагате своята енергия и чувство във всичко, което вършите през този период.

Лъв – анализирай това

През този период вие ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте, защото вероятно корабът не е здрав и пропуска вода. Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем, но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, но условията се променят.

Дева – осъзнайте се

Налага се да приемете, че не сте всесилни и че допускате грешки в преценките си. Обърнете внимание на самоконтрола си през този период. Вижте недостатъците си, вслушайте се в конструктивната критика на вашите близки. Страдате заради вашите прибързани и крайни постъпки. Осъзнайте се и се разкайте за неразумното си поведение. Вземете си поука от случилото се. Не повтаряйте старите грешки отново.

Везни – нова ера

Предстои ви кулминация и край на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Скорпион - ден за ден

Мечта, която е била превърната в реалност, сега е в процес на разпадане. Изпитвате скука, отегчение и апатия. Попадате в рутината на безцелния живот. Живеете ден за ден. Не намирате наслада в дейностите, които сте обичали да вършите. Постигнали сте целите си, но не се радвате на плодовете на трудът си. Политиците от тази зодия ще бъдат апатични и глухи за исканията на обществото. Ще ги интересуват само собствените облаги, които ще получат през този период.

Стрелец - стабилност

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Козирог – в равновесие

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партньорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход, свързан с юридически въпрос.

Водолей - ново начало

Усещате новата енергия, която изпълва всички ваши чакри. Жизнената ви енергия се увеличава многократно и ви кара да се чувствате могъщи и силни. Жизнеността ви възпламенява и ви тика към действие. Зараждат се множество нови идеи. Предстоят ви нови начинания. Вдъхновени сте всичко „да започне сега“.

Риби - напредък

Кипите от енергия и ентусиазъм. Сърбят ви ръцете да свършите цялата работа на света. Обзети сте от творческо вдъхновение. Енергиите на периода, като че ли са ви обладали напълно и ви тласкат напред. Всяка работа, която захванете през този период, ще бъде успешна за вас и ще ви донесе много позитиви. Внимавайте да не се преуморите от претоварване в следствие на многото неща, с които сте се захванали и искате да свършите.

Знаци за периода от 26-ти юли до 1-ви август

Торо кара - Двойка Чаши

Много страст, любов единство и хармония ни очакват през този период. Много от вас ще открият сродната си душа. Ще имате възможност за нова романтична връзка или приятелство, перфектни любовни взаимоотношения. Ще се чувствате обсебени от любовта. Сега е времето за по-дълбоко обвързване и поемане на отговорности и задължения. Ще осъществите разбирателство, сътрудничество и партньорство, не само в любовен план, и това ще ви донесе нови идеи и възможности. Много подходящ период за годеж или брак.

  • Камък на щастието - смарагд
  • Цвят на щастието - розов
  • Цифра на щастието - 6