0

Е то какво очаква зодиите според Маг Розали за периода 16-22 август:

Овен - увереност

През този период трябва да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с интелект и упорита работа. Обяснете трудните въпроси на околните и ги направете лесни за разбиране. Насочете усилията си към усъвършенстване на обществото, което ви заобикаля. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се променят към по-добро. Знайте, че младите и старите се нуждаят от подкрепа и закрила сега. Политиците от тази зодия трябва да обяснят на обществото приоритетите по наболял въпрос. Само така обществото ще одобри техните проекти.

Телец - стабилност

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Близнаци - отговори

Изпитвате необходимост от усамотение. Имате нужда от повече грижи за душата си. Прекарвате ценно време в усамотение. Правите преоценка на истинските чувства и се консултирате с вътрешния си глас. Обърнете повече внимание на сънищата си през този период и важните поуки от тях. Отговорите, които търсите, трябва да намерите сами. Само тогава ще постигнете напълно целите си.

Рак – в търсене

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси, които са неясни за вас и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели, това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.

Лъв – неочаквано решение

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Дева – не повтаряйте

Налага се да приемете, че не сте всесилни и че допускате грешки в преценките си. Обърнете внимание на самоконтрола си през този период. Вижте недостатъците си, вслушайте се в конструктивната критика на вашите близки. Страдате заради вашите прибързани и крайни постъпки. Осъзнайте се и се разкайте за неразумното си поведение. Вземете си поука от случилото се. Не повтаряйте старите грешки отново.

Везни - одобрение

Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате по определение добро здраве, приятелство, активен живот, сигурност и безопасност. Наслаждавате се на времето, прекарано под галещите лъчи на слънцето. Заслужили сте нечие одобрение или са ви повишили в работата и сега празнувате с приятели.

Скорпион - объркване

Пълно объркване. Усилията ви са хаотични. Силната конкуренция прави борбата ожесточена. Губите контрол под влияние на напрежението. Нереализираните желания пораждат катаклизми и конфликти. Преценявате наново вашите методи и търсите подход. Оставате верни на каузата и се учите от грешките си. Трябва внимателно да намерите вярната посока и да насочите разпръснатите енергии право към целта. Иначе ви предстои пълно поражение на всички фронтове.

Стрелец – стъпка по стъпка

През този период вие ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте - корабът не е здрав и пропуска вода. Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем, но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте Нещата се развиват добре, но условията се променят.

Козирог - приключение

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, изпитвате страст към пътешествията. Възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Водолей – легенди за страстта

През този период са ви нужни кураж и жизненост за реализирането на целите. Проявявайте амбиция, спокойствие и нежна сила. Интелектът и разумът в комбинация с ентусиазъм и енергичност ще ви помогнат през тази седмица. Конструктивно използвайте енергията и страстта, които кипят във вас. Устоявате на на изкушенията, благодарение на силните си убеждения и запасите ви от вътрешна енергия. Вслушвайте се във вътрешният си глас за насоки.

Риби – съберете сили

Поведението и присъствието на другите смущават душевното ви спокойствие. Чувствате се блокирани, сякаш пред вас има препятствия, които не можете да преминете. Моментът е кризисен за вас. Изпитвате страх да поемете отговорност за пътя, по който трябва да минете. Изолирате се и се чувствате неспособни да се изправите на крака. Реалността понякога е груба, но трябва да съберете сили, за да се справите и да продължите напред.

Знаци за 16-22 август

Таро карта - Императрицата

Период, в който всички ще проявяваме огромен емоционален заряд. Ще бъдем подвластни и ще изпитваме силни емоции като сексуална възбуда, любов и чувственост. Женствеността ще е особено засилена - майчините чувства, загриженост и любов също. Нека всички жени да дадат воля на тези чувства, без обаче да губят собствената си натура. Предстои период с много нови идеи и възможности. Висшите сили съветват да се правят много среднощни медитации за зареждане със сила, вдъхновение и енергия.

Камък на щастието - кехлибар

Цвят на щастието - жълт

Цифра на щастието - 3

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, разваляне на магии, леене на восък, избавяне от неприятности в работата, прекратяване на конфликти с колеги и началници, избавяне от болести и зависимости, спечелване на съдебни дела. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.