0

В секи има в една или друга степен шесто чувство, но при някои хора то е развито до по-висока степен.

Ето кои зодии според сайта „Ай Уомън“ могат напълно да се доверят на вътрешните си усещания и няма да сбъркат, защото се открояват с най-силна и вярна интуиция. Всъщност това са така наречените Водни зодии. В тях стихията на водата е определяща и тя им помага да развият по-добре и интуицията си.

По традиция се приема, че тези знаци са живи като водата и са хора, чийто характер е това, което се вижда на повърхността, но в същото време много повече остава отдолу. Не можете да разберете представител на водните зодии, без да го опознаете в дълбочина. Те следват утъпкания път, но не се страхуват да си проправят и своя пътека. Както нищо не може да спре водата, така и водните зодии не могат да бъдат укротени. Водните зодии са под влиянието на елемента Ин. Те са малко по-затворени и необщителни на моменти, но чувствителни и с богата душевност. Затова и при тях интуицията сякаш е по-чувствителна.

Рак - Имат специален вътрешен глас, който постоянно им нашепва как е редно да постъпят. Взимат решения лесно и винаги знаят кое е правилно и кое не. Живеят в пълна хармония с чувствата си и познават добре вътрешния си свят. Понякога изглеждат умислени и затворени в черупката си, но всъщност са дружелюбни и склонни да дават добри и ценни съвети.

Скорпион - Представителите на този зодиакален знак се отличават с голяма проницателност. Обикновено имат специфичната дарба да предричат разни неща, още преди да са се случили. Любими реплики са им "Е, казах ли ти?" и "Бях сигурна, че съм прав!" Хубаво е да се вслушвате в думите им и съветите им по важните въпроси, защото добрият им вътрешен нюх може да ви бъде полезен.

Риби - Имат страхотен вътрешен барометър за всичко. Могат да му се доверяват във всяка ситуация. Представителите на зодия Риби са много сетивни и за тях е по-добре да слушат сърцето си, отколкото разума. Сърцето им винаги ги води в правилната посока. Рибите на пръв поглед може да ви изглеждат неразумни и доверчиви, но всъщност са доста досетливи и умеят да преценяват правилно ситуациите. Не си мислите, че можете да ги измамите, защото изглеждат наивни – това изобщо не е така.