0

К акво вещят звездите според Маг Розали в следващите седем дни:

Овен - напрежение

Разочарование, несъгласие, съперничество. Унили сте, вследствие на хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка, скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или близък човек.

Телец - стабилност

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Близнаци – нова ера

Предстои ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изостреният конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на старият ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Рак – добра поличба

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, изпитвате страст към пътешествията. Възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Лъв – без лекомислие

Всеки път, когато прилагате своята воля и енергия, вие създавате съответното силово поле. Инструментите, които ползвате за това, могат да бъдат най-различни. Затова не оставяйте нещата на случайността. Ще получите по-добър резултат, ако вложите повече грижа и старание в своята работа. Не се отнасяйте лекомислено към съветите от близки хора и не ги подминавайте. Старайте се да влагате своята енергия и чувство във всичко, което вършите през този период.

Дева – смяна в плана

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

Везни - объркване

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорния свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта си, за да станете по-мъдри.

Скорпион - внимавайте

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки, че някои пътища изглеждат в началото еднакви, или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

Стрелец – съберете сили

Поведението и присъствието на другите смущават душевното ви спокойствие. Чувствате се блокирани, сякаш пред вас има препятствия, които не можете да преминете. Моментът е кризисен за вас. Изпитвате страх да поемете отговорност за пътя, по който трябва да минете. Изолирате се и се чувствате неспособни да се изправите на крака. Реалността понякога е груба, но трябва да съберете сили, за да се справите и да продължите напред.

Козирог – не прекалявайте

Проявете разбиране към всички около вас. Включително хората от семейството ви. Бъдете като майка за тях. Говорете им и ги напътствайте. Те се нуждаят от вашата подкрепа за да намерят верният път. Само внимавайте да не прекалите със съветите и напътствията, за да не отблъснете хората от вас.

Водолей – дълъг път

Пред вас предстои непредсказуемо развитие на нещата. Колелото на Съдбата се завърта и това е повратен момент за вас. Каквото и да ви очаква, бъдете готови да го посрещнете. Засилва се цялата енергия около вас, защото има да извървите дълъг път. Бъдете активни през този период, взимайте инициативата в свои ръце, действайте със замах. Сега за вас започва нов житейски цикъл, в който е важно да приемете нещата такива, каквито са.

Риби - щастие

Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивият и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате добро здраве, приятелство, активен живот, сигурност и безопасност. Наслаждавате се на времето прекарано под галещите лъчи на слънцето. Заслужили сте нечие одобрение или са ви повишили в работата и сега празнувате с приятели.

Знаци за периода

Таро карта - Деветка Чаши

През този период всички ще имаме неочакван късмет. Връхлитат ни успех, щастие и безоблачна любов. Материалните придобивки, задоволството и удовлетворението ще са наши спътници. Всичко около нас ще е обнадеждаващо и ще обещава светло бъдеще. Настъпват добри времена за всички. Много от нас ще бъдат удовлетворени от постигната победа изкована с много пот на челото. Постигнатата цел ще ви донесе много приповдигнато и празнично настроение. Прекрасен период за успешни бизнес начинания.

Камък на щастието - аметист

Цвят на щастието - син

Цифра на щастието - 42

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, разваляне на магии, леене на восък, избавяне от неприятности в работата, прекратяване на конфликти с колеги и началници, избавяне от болести и зависимости, спечелване на съдебни дела. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.