0

Р окаджиите от Б.Т.Р. са готови с нов сингъл, озаглавен „Там където“, и подготвят специален концерт за своите почитатели.

На 24 ноември те ще забият в Sofia Live Club, като обещават да изсвирят най-големите си хитове.

Приятелство

„Там където“ е пореден съвместен сингъл на Б.Т.Р. с участието на популярни имена от българската рок сцена. След успеха на „Не за мен“ с Кирил Маричков и Валди Тотев от „Щурците“ и „Вяра“ с „Ахат“ бандата представя „Там където“ с участието на Иван Лечев. Автор на музиката и текста е Славчо Николов. Видеоклипът е заснет по негова идея и реализиран със съдействието на фондация „Звезди под звездите“ и община Тутракан. Режисьор и оператор на клипа е Бисер Овчаров – Барни. Видеоклипът илюстрира онези искрени моменти от приятелството, които не са подвластни на времето. Снимките са реализирани в старото българско селище - с. Раювци, и на Рибарската улица на гр. Тутракан.

Симфония

Освен с поредното 6-о парче в „Пъзела“ с песента „Там където“ бандата ще зарадва феновете си и с много концерти. На 13 октомври в зала 1 на НДК е съвместният концерт на Б.Т.Р. със симфоничния оркестър на МДТ „Константин Кисимов“ - Велико Търново, под диригентската палка на Георги Патриков, на който за първи път почитателите на Б.Т.Р. ще чуят песните от 30-годишната история на групата в нови аранжименти, адаптирани за рок група и симфоничен оркестър. Билетите за концерта бяха изкупени два месеца преди събитието. Момчетата благодариха с пост във ФБ страницата си на почитателите си и светкавично обявиха нова дата за самостоятелен концерт - 24 ноември, който ще даде старт на предстоящото национално турне на бандата - „30 години Б.Т.Р.“.