0

Д ве дами спорят за най-големи силиконови гърди у нас в моемнта - Кристин Каменова и Джулиана Гани, показа проверка на „Телеграф“. Всъщност обаче с най-много импланти е известната като БГ Барби Андреа Иванова.

Кристин стана известна като момичето с гърди на кредит. Кандидатствала за потребителски кредит от 20 000 лв. и след като била одобрена, се сдобила с първата си операция. Първите й импланти били със скромния размер от 520 кубика, но това било максималното количество, което можело да бъде поставено като за първи път. Гани пък има около 1000 кубика.

Изобилие

„Аз гърди имам в изобилие, но все нещо е недостатъчно“, оплаква се Кристин. И добавя, че е много критична и се стреми към перфектна визия. Тя проучила всички възможности, за да увеличи отново бюста си. И така се подложи на втора операция, на която подменила 520-кубиковите импланти с почти двойно по-големи. За втората корекция нямало нужда от кредит, тъй като според нея лично майка й щяла да й помогне финансово. Сега Кристин се хвали с по 1000 кубика във всяка гърда. Преди операцията тя разкри, че новите импланти са поръчани специално за нея. “Поръчахме ги от чужбина - най-висок клас. Когато сложиш 1000 куб. силикон, те ще тежат като 500, ще са по-леки“, споделила Каменова. Нейното най-голямо притеснение от ден първи било как тежестта ще се отрази на кръста й. Според запознати обаче все пак големите протези създали неприятности на здравето й и няколко пъти се налагало те да бъдат вадени и поставяни наново. След като изгря звездата на Каменова, най- популярната носителка на титлата „Мис Силикон“ Джулиана Гани изпадна назад в класирането с по 986 кубика в гърда. Първоначално Джулката беше с 600 кубика, но преди няколко години ги замени с близо 1000-кубикови импланти. Така между двете едрогърди дами се заформи огромен скандал. „Аз съм жената с най-големи гърди в България. Кристин лъже. Тя няма повече силикон от мен“ - спореше Джулиана. И дори обвини Каменова, че опитва да си прави реклама на неин гръб. Самата Джулка няколко пъти е споделяла, че би увеличила гърдите си още, но не се намирал лекар, който да се наеме на тази интервенция, тъй като това криело много големи рискове за здравето.

Рекорд

Бургаското Барби Андреа Иванова атакува Книгата на Гинес с един от най- големите силиконови гърди у нас. Ексцентричната бургазлийка се хвали с 2400 кубика в пазвата. Стремежът на блондинката е да увеличи имплантите си двойно след време, стига обаче сегашните й да бъдат приети от организма й нормално. След операцията тя споделила, че усеща дискомфорт: “Все пак имплантите са изкуствени тела и организмът свиква по-бавно с тях. Бях леко уплашена преди операцията, тъй като тази процедура е значително по-сериозна от инжектирането на хиалуронова киселина в устните. Все пак бях под пълна упойка, но сега вече не изпитвам никакво притеснение, тъй като всичко премина гладко”, хвалила се след операцията Андреа. Ако увеличи двойно бюста си, тя ще се сдобие с 4800 кубика силикон, което определено ще е рекорд, и то не само за България.

Мис

Преди години отново в конкурса „Мис Силикон“ изгря още едно супермощно силиконово деколте - това на масажистката от Костинброд Надежда Николова. 32-годишнната дама тогава се отбеляза в историята на конкурса като претендентката с най-голяма гръдна обиколка от 130 см. 1050-те кубика обаче се оказаха недостатъчни, за да вземе голямата корона, и тя се задоволи със специална награда. Първата „Мис Силикон“ Йоана Христова също има по 1050 кубика във всяка гърда. Миската е увеличавала гръдната си обиколка няколко пъти. В момента дамата се подвизава с рекордния 2100-кубиков изкуствен бюст. Във времето, когато направила корекцията си, Йоана застана на първото място у нас и сложи в малкия си джоб родните силиконки. Мацката дълго планирала да налее гърдите си и накрая се решила на тази стъпка, а операцията направила в Пловдив. Класацията на фолкпевиците с най-големи цици се оглавява от Юнона. Според мълвата тя има около 900 кубика във всяка гърда, това мигновено я поставя и на първото място сред родните певици с най-атрактивен бюст. Красавицата не пропуска да качи снимка по бански и да нагорещи мрежата.

Фолк

Според запознати на второ място сред чалга певиците застава Емануела, която вече е притежателка на по 750 кубика силикон във всяка гърда.

Скандалната Анита Мейзер също се прочу със своята гръдна обиколка. Името й нашумя около участието й в конкурса „Мисис Свят 2014”.
Основното й достолепие от години е силиконът. С днешна дата тя не се хвали с най-големия силиконов бюст у нас, но все пак е с цели 14 см по-голям от този на самата Памела Андерсън. Дамата е напомпала деколтето си с по 780 кубика за всяка гърда.

Операции

Категорично плеймейтката с най-голям размер бюст у нас е Златка Райкова.

Тя смени старите силикони с нови и наля по 900 кубика в пазвата. Райкова се е подложила на две последователни операции само за месец. Тя се появи за първи път публично с гигантските си придобивки на рождения ден на колежката си Светлана Василева. След нея се нарежда колежката й известна като Черната Златка. Тя също увеличи размера на имплантите. Днес брюнетката се фука с 1300 кубика. През годините тя няколко пъти си коригираше бюста - малко след като спечели титлата „Мис Плеймейт“, тя се напомпа за първи път, а впоследствие се наложи да подмени имплантите заради опасен силикон. Тя дори пусна лайв видео от операционната маса на своята Фейсбук страница.

Най-скромна се оказва Николета Лозанова. Тя може да се похвали с едва 450 кубика във всяка гърда. Красавицата направи това свое подобрение преди около 2 години и веднага се похвали на последователите си в мрежата. Ни Ло качи снимка, на която позира с черно изрязано горнище, а под нея написа: „Тунинг сезон 2020. Здравейтe, мои нови 450”.

55-годишна англичанка ни удари в земята

С най-големи гърди у нас се оказа 55-годишната англичанка Шарън Паркинс. Ексцентричната дама се преселила в село Изгрев през 2015 г. заедно със съпруга си, бивш шампион по бокс. Двамата си харесали 200-годишна къща в плевенското село и се нанесли набързо. Шарън е с по-големи гърди и от Джулиана Гани, и от Кристин Каменова. Пъркинс има по 1500 кубика във всяка гърда. Общо 3000. Размерът на сутиена й е 32 ММ по английската номерация. Това отговаря на 80Т по европейската.